sunnuntai 23. tammikuuta 2011

vauhdikas mutta taudikas viikonloppu!

toivottavasti siä ruudun toisella puolella on viä joku lukemassa tätä, uskokaa tai älkää oon elossa vaikka pari hiljasta blogipäivää onki tullu vietettyä! se johtuu ihan vaan siitä että viikonloppu tosiaan on ollu vauhdikas ja kiireinen, mutta silti paria pikku yksityiskohtaa lukuunottamatta iha mahtava! :) hehtotekstin välttämiseks pistän iha vaa listaa muutamista mielenkiintosista tai ei niin mielenkiintosista jutuista tältä viikonlopulta, ja kuvia on myös luvassa!

eli viikonloppuna olen mm:
  • saanu ihan parhaita vieraita keuruulta! alli<3
  • syöny siipiä (allin mun ja hellan perinne: spiikkariperjantai!)
  • kokenu kauhunhetkiä luullen yhen hienon hameeni kadonneen, saaralle kiitos se löyty lopulta sen kaapista!
  • kokenu samaisen hameen takia vuosisadan vaatekriisin
  • nähny yleensä niin teräsmies poikaystäväni ihan hirveen sairaana..
  • ..jonka johdosta ollu maailman paras tyttöystävä mm. kantaen poikkikselleni jaffaa, tarjoten sairaalakyytiä ja vieraillen piristämässä<3
  • pelannu maailman parasta peliä: Salatut elämät-peli !!
  • harjannut autoo kymmenen sentin lumihangesta
  • ostellu palkkioks kaikista vaikeuksista pari uutta vaatetta
  • kokenu ensimmäistä kertaa ikinä vaatteen ja mun todella olevan meant to be :D
  • nauranu ihan haljetakseni !
 ja nyt viä niitä kuvia:


perjantain kouluasuna toimi hennesin isokauluspaita, lemppari karvahattu ja parit päällekkäiset legginsit paljastelun välttämiseks :D päällimäisenä wet lookit!




perjantai-illan spiikkariasu (oli tyydyttävä tosiaan tälläseen hätäratkasuun sen hc vaatekriisin jälkeen ku en löytäny sitä himoamaani hametta :D)
  • farkkuleggarit Vila
  • siniraidallinen tunika H&M
  • pitkä bleiseri H&M



toi nyt menee tollai kakasti ku muuten se ois iha kauheen pieni! pikkuystävämme keuruulta<3 ps meillä on nyt myös taas uus keuruu kamu!



pe-la yön ja lauantai-aamun tosiaa hoidin sitä sairasta poikkistani joten vaatteiden valitsemisee enne kaupungille lähtöö ei ollu kauheesti aikaa, joten päädyin iha näinki perusvaatteisii!
  • raitapaita Only
  • farkkuliivi Only
  • farkkulegginsit Pieces



taitaa näkyä vähä huonosti mutta
  1. neule 4,90 Gina Tricot - olin miettiny ton ostamista jo jonku aikaa, ja pystyinkö vastustaa enää ku se makso vaa vitosen :D väri on söpö, kangas lämmin ja malli kiva!
  2. valkonen kauluspaita 7 e H&M - vaihteeks tälläne löysä kauluspaita, mut toi oli täydellinen! noi napit on ihanat ku ne on eriväriset ja toi on tosi monikäyttönen, näyttää hyvältä housuissa, pitkänä ja lantiolta solmittuna!
  3. siniraitanen neule 9,95 H&M - tää oli se mun kohtalo! olin kattellu neuletta jo siinä hennesin kuvastossa, mut jätin tilaamatta koska tiesin et noita ois tulossa kauppoihin, tota väriä ei kuitenkaa aiemmin löytyny, nyt näin yhen näytekappaleen seinällä ja kysyin et onks niitä lisää, myyjä sano et niitä on ollu yks mutta nyt seki on kai menny, eipä ollukkaa vaa löysin sen sovituskopista! päättelin et se on siis pakko ostaa :D

tää päivä menee sitte iha vaa kotona rentoillen ja lepäillen, tarkotuksena ois kattoo Avatar ja syödä lettuja! iha kelpo sunnuntai pitkästä aikaa :) ps mulla on jäljellä 13 koulupäivää, piristävä tieto!
toivottavasti teillä on ollu yhtä mukava viikonloppu!

7 kommenttia:

  1. SIIS ENÄÄ 13 PÄIVÄÄ???????? laskiks ne sun epäreilut vapaapäivät vai oks mullaki enää 13:D <3:sarabi

    VastaaPoista
  2. no siis katos ku mulla on sillai et enkun kuuntelupäivä on viimenen koulupäivä, ja siihen on kolme viikkoo ja yks päivä, ja laskin sillai et mulla on vaa 4 päivää viikos koulua plus se yks päivä! :D u know, eli sullahan ois sitte varmaa semmoset 16 päivää!!!!!!! härkäsintä ikinä :D

    VastaaPoista
  3. onko toi sun huivis hm:n sellanen iso hartia huivi ? :)

    VastaaPoista
  4. tykkään tosta ekasta kuvasta missä mää oon myös :D plus jätin muute sen salkkarit-pelin iskälle!! en kestä
    -alli!

    VastaaPoista
  5. anonyymi: eiku toi on sellane ihan tavallinen niinku kaulahuivi! toi on siis samaa kuosia ku se hartiahuivi mut on kaulahuivi :)

    alli: VOI EI ihan katastrofi, nyt sun on tultava tänne heti uudestaa et saat sen :D ja joo toi on tosi söpö kuva meistä molemmista!

    VastaaPoista
  6. JEEEEEEAAAAAAAAAAA härkästä!!!! <3:s (ja ole hyvä näistä turhista kommenteista mitä ei voinu sanoo esim. facebookissa:))

    VastaaPoista
  7. no älä ! maailman härkäsintä etten sanois! ja joo totta :) kiitos sarabi<3

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...