lauantai 15. tammikuuta 2011

kauhuleffoja ja vaatekriisejä

eilisen asu:
  • legginsit Gina Tricot
  • farkkupaita Topshop (hellan!)
  • neule Only

tosiaan eilen sitte hellan ja vilman kanssa fiksuina tyttöinä pidettiin kauhari-ilta! katottiin The Hills Have Eyes ja The New Daughter. toi Hills have eyes oli ihan hirveen huono :D siis se oli tosi läppä, vaikkakin iha ok pelottava ja aivan kauheen ällöttävä. mut toi New daughter oli oikeesti aika karmiva ja pelottava.. (plussana Kevin Costner <3) no anyways olin illalla sitte nii paniikissa ja peloissani (oon säälittävä :D) ettei jääny oikee muita vaihtoehtoja ku lähtee poikaystävän vieree nukkuu! päivällä kotiin lähtiessäni kirosin ideaa ja toivoin että oisin vähintäänki liikkeellä bussilla, koska auto oli suoraan sanottuna syväjäässä ja sen raappaaminen ei ollu mikää ihan pikkuhomma!

tän päivän asu:

  • sukkahousut Gina Tricot
  • kauluspaitamekko H&M



tänää oon sitte viettäny perheaikaa, käytiin isin ja vilman kanssa Veskassa vähä kaupoilla, mulle ei tietenkää ostettu mitään, mut vilma sai muumi-astioita. okei sain mä subin ja suklaata! tällä hetkellä lööffötää hellan kaa meillä ja parin tunnin päästä lähen taas hakee poikaystävääni tänne ja luvassa ois ainaki Potter-maraton jatkoo, jeeje!

jotta tää nyt ei ihan menis tälläseks "nyt teen sitä eilen tein tätä"-selittelyks, ni sitte todelliseen ongelmaan: vaatekriisi x234! mulla on siis pari päivää jo ollu iha mielettömiä vaatekriisejä, tuntuu että mitään kivaa päälle pantavaa ei yksinkertasesti oo ja mikään ei oikein istu ja kaikki näyttää jotenki vammaselta. heti ku luulen keksineeni kivan asun ni päälle puettuani huomaan et se onki joko tylsä/ruma/turha/liian tavallinen! välillä tulee kauheita inspiraatioita ja musta tuntuu et mulla on vaatteita vaikka muille jakaa (kuten varmaa monella muullaki, ni se on se totuus) mut sit taas välillä on ihan ku ei ois vaatteita lainkaan! mulla on paljon asusteita mm. se uus leohuivi ja se karvakaulus, joita haluisin käyttää, mut jotenki en keksi miten yhdistää niitä jnejne blääh! emmä tiä ehkä tääki liittyy jotenki tohon hugedepressioon talveen, ku haluisin vaa pistää shortseja ja jakkuja ja tunikoita ja mekkoja! en neuleita, villapaitoja ja kahtia legginsejä päällekkäin. jos jollain on jotain hyviä vinkkejä tähän kriisiin ni otan mielelläni vastaan! :D

loppuun viä kollaasi tän päivän asusteista (joo innostuin vähä kuvailee...)



2 kommenttia:

  1. ihania asuja sulla taas! ja varsinki noi punaset lasit on aika hulvattomat,huikeet;)

    VastaaPoista
  2. kiitti! :) ne on kyl kivat, valitettavasti ne on oikeesti hellan :(

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...