maanantai 17. tammikuuta 2011

too much to say!

ASIA 1: pääkallokeli ?! ainaki täällä on ollu tänää aivan järkyttävän liukasta, siis maa on ku peilijäätä ja eteenpäin saa teputella ku mikäki pingviini. varsinki ku mun ihanat talvisaappaat ei oo talvisaappaita nähnykkää, varpaat jäätyy ja pohjat on liukkaat, ainoo hyvä asia niissä on et ne on hienot! meinasin siis liukastua iha kunnolla pari kertaa, mut hengissä ollaan :-)




ASIA 2: kävin tosiaan tänää koulussa kirjottamassa yhen äikän esseen aiheesta "käsillä tekemisen vaikutus mielentasapainolle ja masennuksen vähenemiselle", mun piti kirjottaa tähän et siitä tuli maailman huonoin, mut itseasiassa tarkemmin ajateltuna siitä tuli ihan hyvä! vaikkaki varmaa lyhin essee jonka oon koskaa kirjottanu, toivon et 3 sivua ei koidu mun kohtaloks. todelline näytönpaikka näissä ois sitte sillon 14.3 ku pitäs kirjottaa se ihan oikee äidinkielen essee sensoreiden iloks...



ASIA 3: tänää onnistuttii sit hellan kanssa vihdoin raahaa ittemme sinne GoGolle! ja pakko sanoo, älkää käsittäkö väärin ku sanon etten oo koskaan ollu mikään urheiluluoniinhyvänolon-tyyppi, oon aina urheillu mut lähinnä itse lajin takia, ja se liikunta on tullu sit siinä sivussa. ykkösen keväällä ku lopetin cheerleadingin, aloin käydä salilla urheillakseni ees jotenki, mut tosiaan, pakko sanoo kyl mä tykkään siitä! oli kivaa nytki pitkästä aikaa saada lihakset oikei kunnon rääkkii, kuntopyörää, vatsoja, haukkaria, ojentajia, reisiä. suoraan sanottuna oikei ootan niitä huomisia lihaskipuja, parasta ois jos aamulla herätessäni oisin lihaskipujen ansiosta halvaantunu päästä alaspäin etten pääsis sängystä ylös :D siitä tiätää että on ainaki ollu tehokas ja treenillä on ollu jotai vaikutusta! ja jee tätä ette ehkä usko mut maailman seitsemäs ihme on tapahtunu, oon nimittäin muka laihtunu kilon tän mun hirveen lomamässäilyn aikana, mitä ihmettä :D !




ASIA 4: parasta salilla käymisessä oli kuitenki sen jälkeinen vierailu stockmannille! tarkotus oli siis vaa ladata hellan bussikortti, no yllättäen me kuitenki jäätii vähä kattelee niitä Vero Modan aleja ja tarttuhan sieltä jotai mukaanki: kauan etityt farkkulegginsit hintaan 16,40 ! täydelliset vähän vaaleemmaat ja täysin pillit ja ihan tiukat, mut silti uskomattoman mukavat jee. pakko kyl myöntää et noiden kiskominen jalkaan siellä stockan pienessä sovituskopissa oli ehkä rankempaa ku mikää mitä tein salilla :-D tarkempaa kuvaa tulee heti huomisen asussa mut tässä vähä vihjettä:



ASIA 5: urheilussa on myös se hyvä puoli et sen jälkeen saa hyvällä omalla tunnolla syödä, ainakin terveellisesti! mun ateria nyt ei ehkä ollu ihan terveellisimmästä päästä, mutta iskän tekemä pasta carbonara sienillä oli kyllä hyvää joka tapauksessa. ja olihan mulla salaattiaki :)




siinä oli asiaa kerrakseen mut laitetaan ny viä päivän asukuva ni oon ollu oikein ahkera:

  • tunika Sisley (valitettavasti siskoni...)
  • farkkuliivi Only
  • sukkahousut Gina Tricot


oon ylpee itestäni et mulla oli kerranki kaulakoruja! en oikein jotenki osaa käyttää tollasia riipuksia, mut eilen ku näin noi siskon pöydällä ni keksin et nehän sopis tähä asuu loistavasti! (kyllä vilma, tällästä teen ku sä et oo täällä :D)

oon myös helpottunu, oon nimittäin päässy ainaki vähän eroon siitä vaatekriisistä! mulla on jo huomisen ja keskiviikon asut valmiina, loistavaa, ehkä tää tästä :) tää loppuilta onki sit menny maanantain tv-putken seurassa; salkkarit, huippikset, täykkärit, sinkkuelämää, oh yes! tais se enkun yo-vihko yms si vähä jäädä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...