maanantai 10. tammikuuta 2011

the more i get the more i want



nyt se on vihdoin tehty! hennesin spring-malliston tilaus. taas tuli huomattuu et toi otsikon lause todellaki pätee ainaki mun kohalla ja etenki vaatteissa! jouduin karsiin tota tilausta ihan hirveesti, mut äitin iloks tolle paketille jäi silti hintaa semmoset pyöreet 100 euroo.. no mut nyt on sit kevääks juhlavaatetta ja kesäks biksuja! eli tammikuun lopulla ois tulossa seuraavat:
  1. korallinvärinen mekko 19,95 - tohon ihastuin heti ku näin sen! mulla on yks aikalailla ton värinen mekko jonka ostin melki kaks vuotta sitte ja rakastan sitä edellee. tykkään tosta mallista ja toivon et se on kiva päälläki! jos se sopii ni tota tullaa kyl näkee monissa kevään juhlatilaisuuksissa.
  2. korallinväriset korot 19,95 - tilasin viime keväänä tollaset lähes samanlaiset korot hennesiltä, niillä ei yksinkertasesti voi kävellä ilman että päkiät on tulessa jo viiden minuutin jälkeen! mut rakastan niitä, joten heti ku näin noi tiesin et ne on saatava! sovitin noita ruskeena kaupassa ja ne ainaki vaikutti paremmalta jalkaan, noi ja toi mekko ois perfect match vaikka kaikkiin kevään biltsuihi!
3. & 4.  turkoosit bandeau-bikinit 9,95 + 9,95 - kuten varmaa moni muukin, mä ihastuin bandeau-biksuihi viime kesänä! koska haluun ruskettuu kesällä paljon mut silti pitää esim. olkaimettomia mekkoja, ni bandeaut on just hyvät viä ku ottaa olkaimet pois ni ei näy rajoja :) ja toi väri! kuka vois vastustaa tota ja vitsi toi näyttää hyvältä ruskettuneella iholla.
5. mustat pitsisukkahousut 7,95 - tosi ihanat keväällä esim. shortsien tai pitkien neuleiden kanssa! ku ny tulis se kevät jossai vaiheessa..
6. pitkä bleiseri 19,95 - oon ettiny tollasta pidemmän mallista bleiseriä nii kauan ku muistan, mut aina ku oon nähny jonku kivan ni eikös hinnaks oo paljastu joku 40 e! kiinnostus on kadonnu nopeesti.. niinpä voitte kuvitella iloni ku näin ton täydellisen mustan perusjakun hintaan 19,95! pakkohan se oli saada.
7. & 8.  korallinväriset bandeau-bikinit 12,95 + 9,95 - rakkautta ensisilmäyksellä! väri, malli, hinta, kaikki kohallaan. ja tosiaan mainitsinko jo et bikineitä ei koskaan voi olla liikaa.

kuka muu huomas et koralli taitaa (taas) olla mun kevään väri.. no mut nyt ei muuta ku peukut pystyssä odottelee viikkoa 3 ja viestiä postista että paketti on saapunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...