lauantai 17. joulukuuta 2011

like i had a clue

moi! mun piti kirjotella tänään postausta eilisestä, mutta tättädäsää oon kipee! mun on siis pakko lepäillä ihan kunnolla nyt ennen ku alan laittautua sillä mun on pakko jaksaa illalla! miks oi miks flunssan pitää iskee just sillon ku on jotain tärkeetä jota ei vaan yksinkertasesti voi missata kuten kaverin tuparit?! mä alan siis nyt lööfföön että oisin ees vähä paremmassa jamassa illalla, joten julkase teille arkistoistani tän postauksen jonka kirjotin aiemmin tällä viikolla!

mä rupesin tällä viikolla joku päivä miettiin että miten joskus kerkesin postaileen joka päivä! :-D okei se oli aikaa kun Rami ja Hella oli kummatkin poissa eikä mulla ollu töitä. haluisin edelleen ehtiä panostaan blogiin yhtä paljon, mutta ku tosiaan elämässä pyörii tällä hetkellä joka päivä ainaki se kaheksan tuntia töitä, kaikki kaverit, poikaystävä plus muut velvollisuudet ja päivittäiset askareet, on se tosi tosi vaikeeta. :-( oon myös huomannu (kuten varmaan jokainen muukin bloggaaja) että talvellahan bloggaaminen on kuvien ottamisen suhteen hirmusesti hankalampaa. toki bloggailin viime talvenaki, mutta sillon tää juttu oli niin alussa, etten ollu nii kauheen tarkka kuvien laadun suhteen. nykyään mua itteeni ärsyttää suunnattomasti jos postaus on täynnä huonolaatusia kuvia, mutta pokkarilla näin pimeessä se on usein valitettava tosi asia. tai sit mä en vaan osaa kuvata! jos jollain on vinkkejä asetuksiin pimeessä kuvaamiseen ihan tollasella peru Canonin pokkarilla, niin jakakaa olkaa kilttejä! :-) anyway siis tää kauhee alkusepustus oli vaan epilogi sille, että haluan pahotella sitä etten niin usein ehdi enää postaileen kun ennen, vaikka kuinka haluaisinkin, ja myöskin sitä että kuvat on välillä huonohkoja eikä niitä siks ees tuu otettua samanalaisella innolla.

oli mulla kuitenki ihan toisenlainenki pointti tässä kirjotuksessa, nimittäin koska en joka päivä ehdi postaileen, on mulla jääny ihan hirmu paljon postauksia rästiin, ja nyt ajattelin vähän vilauttaa teillekin mitä täällä blogin puolella tuleman pitää ihan heti kun vaan revin jostain lisää tunteja vuorokauteen. :-D nää ei siis oo nyt tän viikon aikana hyppäämässä esille, mutta tälläsiä oon ite teiän kommenttien ja omien ideoiden perusteella miettiny että haluan kirjotella mahollisimman pian:
  • joulupostaus - multa oltiin pyydetty postausta siitä miten vietän joulua, joten sellasen yritän väsäillä tässä vielä ennen joulua jos vaan jaksatte lukee sen ja sitte vielä ne postaukset sitte ku se joulu oikeesti tulee!
  • joululahjalista - en oo vieläkää kauheen tarkkaan keksiny mitä kaikkaa joulupukilta haluan, mutta koitan keksiä tässä vajaan kahen viikon aikana ja ennen aattoo vilauttaa sitä listaa täälläki
  • kosmetiikkapostaus - mä oon joskus miljoona miljoona vuotta sitte saanu sen top 10-kosmetiikka haasteen ja siitä asti se on pitäny toteuttaa koska tykkään tehä tollasia, eli sellanen tulossa jossain kohtaa
  • koulukuvapostaus - lupasin jossain kohtaa että ku saan sen "päikkykuvan" tältä vuodelta, esittelen vähä mun vanhoja koulukuvia, koska mun omasta mielestä sellasia postauksia on hauska lukee. :-D semmonenki siis tulossa heti ku saan kerättyä rohkeuteni ja kaivettua kaikki kuvat jostain arkistojen kätköistä ja vielä skannattuaki ne!
  • vaatekaappipostaus - tällästäki oli pyydelty ja oon luvannu sen toteuttaa mutta luultavasti menee tonne joululomalle jos vaikka saisin sillon karsittua turhia vaatteita tuolta mun kaapista niin että sitä kehtais esitelläkki!
  • asustepostaus - tätä on myöskin toivottu ja vaikka kauheen huono asusteiden käyttäjä oonki, haluun tänki toteuttaa vaikka sitte typistettynä versiona!
  • kirjapostaus - haluun esitellä teille muutamia mun omia lempparikirjoja/kirjoja joita muuten vaan suosittelen luettavaks, sillä lukeminen on ihan parasta viihdettä kaamosmasennuksen aikaan!
  • musiikkipostaus - mun iPhone sisältää tällä hetkellä ihan liian vähän ihan liikaa kuunneltuja biisejä ja mun päässä pyörii joka kerta ku kuulern radiosta jotain hyvää että pitäis ladata se ja se, joten heti ku saan sen aikaseks pistän teillekki esille muutamia tän hetken suosikkeja!
  • postauksia Hellasta ja Ramista :-D - multa on siis toivottu että tekisin kattavan tarinan sekä mun ja Hellan että mun ja Ramin "tarinasta" no Hellan ja mun ystävyydestä löytyy pariki postausta  (mm: 1  2 3 ) ja Ramistaki ainaki yks oikeesti kattava (tässä), mutta löysin tässä yks päivä jostain blogista sellasen ns. kyselyn joka koskee siis itseä ja jotain läheistä joten ajattelin että ihan teiän mieliks voisin sellaset väsätä vaikkapa Hellasta ja Ramista. :-)
  • postaus tästä vuodesta
  • + tietysti normaalit päivittäiset postaukset!

huhhuh mikä lista! mutta kaikkee tollasta ois siis luvassa, eli kiirettä pitäis jos aikoisin saada nää kaikki julkastua tän vuoden puolella, se tuskin tulee onnistuun ellen asetu tähän koneelle täyspäiväsesti (niinku tiistaina! :-D) mutta lupaan että mahd pian näitä tulee! :-) mitä mieltä ootte listasta? kuulostaako hyvältä vai huonolta? puuttuuko teiän mielestä jotain oleellista tai onko joku täysin turha? kertokaa heti! :-D

ps. uuden bannerinki vois vaikka väsäillä jossain kohtaa..... :-D 

2 kommenttia:

  1. kyl sen ymmärtää ettei ehdi joka päivä kirjottelee ku käy töissä ja on sosiaalistaki elämää! :D

    ja lista kuulostaa tooosi hyvält :)

    VastaaPoista
  2. toi on totta! :D ja mä kuten niin monet muutki bloggaajat oon sitä mieltä etten haluu ottaa mitään stressiä blogista koska muuten siitä tulee pakkopullaa ja into lopahtaa helposti. :(

    ja jeii kiva kuulla! :))

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...