keskiviikko 7. joulukuuta 2011

i don't want off this ride

moikka moi! tää päivä on ollu jotenki hassu ku eilen oli vapaapäivä ni oon ihan maanantaissa! :-D ilonen ylläri joka kerta ku muistaa että hei tänäänhän onki jo keskiviikko! eilen oli itsenäisyyspäivä ja ajattelin tulla sepusteleen muutaman sanan siitä miten se omalla kohdallani suju. kuvia mulla ei kauheesti oo joten höystän tän postauksen Vilma ottamilla itsenäisyyspäiväkuvilla. mun myös piti heittää tähän mun sunnuntain asua, mutta ne kuvat on jotenki mystisesti kadonnut. :-( sunnuntaina oltiin siis Ramin kanssa yksissä yo-juhlissa ja sen jälkeen omilla jatkoilla Ramin veljen luona. noi yo-juhlat pidettiin ravintola Henriksissä (ihan sairaan ihana paikka Tampereen Satamakadulla, loisto ruoka ja ihanat tarjoilijat, tai ainaki yks! Ramin veljen kihlattu on siellä töissä ja suosittelen kyllä ehdottomasti käväseen siellä joskus syömässä jos haluaa mennä illastaan vähä fiinimmin!) joten pukukoodiki oli vähän tavallisia yo-juhlia vapaampi. koska Rami oli liikkeellä ihan farkuissa ja kauluspaidassa päätin mäki jättää mekon kotiin ja aikamoisen kriiseilyn jälkeen päädyin omasta mielestäni tosi kivaan asuun jota en nyt saakkaan näyttää teille, eli voi kakka! anyway mulla oli päällä mm. tässäkin postauksessa nähty täydellinen pinkki kauluspaita, yhdistettynä tässä  postauksessa näkyvään hameeseen.

nyt kuitenki siihen itsenäisyyspäivään joka ei mun kohdalla sujunu ihan sillä perinteisellä ilotulitus-linnanjuhlat kaavalla. aamu alko kuitenki perinteikkäällä aamiaisella, nimittäin mätileipiä itseisyyspäiväkynttilöiden valossa! paras aamupala ikinä. :-) iltapäivän hengailin kotona ja kattelin Vilman kanssa vanhan kunnon Tie Eldoradoon- leffan. :-D vanhat lastenleffat on vaan joka kerta yhtä hauskoja!



viiden aikaan suuntasin sitte noutaan Ramia tuomaroinnista ja meiän matka jatku Tampereen kylpylään rentoutuun. ai että oli ihana vaan lölliä lämpösessä vedessä ku ulkona vallitsi pikkupakkanen! kylpyläreissut on kyllä aina ihan parhaita ja niitä pitäs toteuttaa vaikka vähän pidemmänki kaavan mukaan useemmin! :-)

kylpemisen jälkeen lähettiin kaupan kautta Ramille ja ilta suju kokkailen ja futispeliä seuraillen. tehtiin (tai siis Rami teki ja mä toimin tiskaajana ja apukokkina) ihan sairaan herkullista tonnikalavalkosipulitomaattikastiketta pastan kera! nami nam, tota ruokaa aion kyllä tehä jatkossakin, sen verran helppo ja hyvä ateria oli kyseessä. :-) mitään kuvia tosta illasta mulla ei valitettavasti oo mutta sen vaan sanon että tollaset vapaapäivät keskellä viikkoo tulee todellakin tarpeeseen, varsinkin jos ne viettää noin rennosti ja ihanassa seurassa. :-) seuraavaa odotellessa siis!




tän päivän aion viettää ihan vaan telkkaria tuijotellen sillä huomenna suuntaan töihin jo seittemäks. katotaan kerkeenkö huomisen ohjelmaltani tulla tänne mitään kirjotteleen mutta eiköhän me viimeistään perjantaina palailla! nyt lähen sinne teeveen äärelle että adios! :-)

4 kommenttia:

  1. noit keskel viikkoo olevii vapaapäivii sais kyl olla enemmän! ai että ku teki hyvää vaa makoilla koko päivä :)

    VastaaPoista
  2. oon vaan miettiny että urheiletko sä ollenkaan? :D

    VastaaPoista
  3. Venla: ne on kyllä tosi kivoja viikon katkasijoita :D tuntuu et heti jaksaa taas paremmin ja on pirteempi ku on välillä tollasta "extravapaata" :D

    Weightloser: itseasiassa en viime aikoina oo semmosta urheilu urheilua harrastanu hirveesti, veikkaan siis et sä haet tällä sellasta tyyliin kuntosalia tai lenkkeilyä? työt, kaverit, poikaystävä, blogi yms vie niin paljon aikaa että en oo viittiny ees hommata mitään kallista salikorttia. eli lähinnä "hyötyliikuntaa" semmosta kävelyä yms tulee tehtyä:) ja töissä nyt tulee lähestulkoon juoksenneltua sellanen ainaki 4 tuntia ku noita lapsia paimentaa haha :D toivottavasti tää ny selkeytti sun mietiskelyjä! :D

    VastaaPoista
  4. juu no ymmärrän ton työjutun ja aina ei vaan ehdi :D pohdin vaan just että onko se aihe jonka rajaat täältä pois :)urheilustakin olis muuten joskus kiva saada postausta!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...