perjantai 30. joulukuuta 2011

dancing days

moikka! ja älkää säikähtäkö, en oikeesti oo tanssinu ympäri Tamperetta tässä eilen ja tänään, toi otsikko vaan putkahti päähäni yhestä biisistä ja kuvastaa sitä että mulla on ollu kivat pari päivää. :-) lupaan tarinoida lyhyesti, koska kuvienkaan määrä ei oo päätä huimaava.

alotetaanpas vaikka eilisen asusta, joka oli pitkästä aikaa jonkinmoinen huti! en tiedä mikä oli pielessä, mutta jotenki toi asu ei vaan ollu niin nappi mun mielestä ku yleensä. mutta näytänpä sen teille nyt kuitenki:



noi housut on ihanat, joten vaikka yhdistelmä ei mun omaan silmään niin hyvin toiminukkaa, ei tää mikään täys kammotus ollu, koska noiden housujen kanssa ei vaan voi mennä pieleen. :-)
  • housut H&M
  • kauluspaita Stradivarius




tossa asussa siis suuntasin kaupunkiin, käytiin ensin Hellan kanssa ostamassa Allille Kristenit, (Alli jos en muista laittaa sulle Facebookkiin niin ne löyty! se sama väri ku mulla. :-D) ja tän jälkeen mentiin käväseen siivillä! ei oltu aikoihin oltu syömässä ihan kahestaan ja oli kyllä kiva ku sai vaan rauhassa mennä sellaseen paikkaan mistä saa parhaat siivet, eli siis tietenkin Siipiweikoille kävi tiemme. siivet oli yhtä hyviä ku aina, mutta sitä oli seurakin! :-) tulee nälkä tätä kirjottaessa.....




eilinen oli siis mukava, mutta sitä oli kyllä tääkin päivä. :-) itseasiasa niinkin hauska että venähti sen verran myöhäseks että tää postauski ehtii juuri ja juuri ulos ennen kello kahtatoista. anyway, alotetaan taas asulla, joka oli paaaljon onnistuneempi, vaikkakin yksinkertasempi ku toi eilisen.



pääsin heti käyttään mun toistakin uututta ja tähän asuun olin tosi tyytyväinen. :-) beige poncho yhdistettynä vaaleeseen denimiin, mun mielestä kiva väriyhdistelmä ja toi "ruma orava" niinku joku joskus täällä mainitsi (=mun mielestä maailman ihanin lakki!) ja pinkit huulet toi kivaa kontrastia asuun.
  • poncho Gina Tricot
  • farkkulegginsit Vila
  • karvalakki Seppälä




tänään suuntasin mun aamupäivällä, muiden ihmisten iltapäivällä, Saaralle! suunnitelmissa oli kunnon tyttöjen päivä, herkkujen ja juorujen kera. suunnitelmahan toteutu paremmin ku hyvin. :-) käytiin kaupassa hakemassa vähän herkkuja, hengailtiin Saaralla, jutskailtiin ja katteltiin Salkkareiden uutta kauhu nettisarjaa. :-D se oli kamala! mutta hauskaa meillä oli, ja tosiaan niinki hauskaa että mä ja Hella lähettiin ajaan Saaralta kotiin vasta kymmenen maissa.




oli ihanan rento päivä ihanassa seurassa. tästä on sitten hyvä jatkaa huomenna uuden vuoden juhlintoihin, vielä ku sais kaikki kamat kasaan ja muut hommat hoidettua. matkataan siis huomenna iltapäivällä Hellan kanssa Hämeenlinnaan juhlistaan uuttavuotta Lauran ja meiän Hämeenlinnan tuttujen kanssa! :-) tulossa on superit juhlat ja alan olla jo vähän täpinöissäni, joten taidan suunnata pakkaan niitä kamoja ja sitte nukkumaan että jaksan huomenna biltsuttaa. kovin moni tuskin on huomenna koneen äärellä, mutta ajastan tänne silti postauksen mun tästä vuodesta, joten siihen saakka, kuulemiin! :-) niin ja mitäs uuden vuoden suunnitelmia teillä muilla on? ja heitelkää ihmeessä kommentteja noista mun asuista, ootteko samaa mieltä että eka on huti ja toka hitti? :-D

nyt heippis moi ja ihanaa uutta vuotta kaikki rakkaat lukijani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...