perjantai 9. joulukuuta 2011

so sing along to my stereo

moikka moi! mä en kuulkaas osannu päättää että väsäisinkö tänään kauan harkitsemani musiikkipostauksen vaiko leffapostauksen, joten päätinpä vähä niinku yhdistää molemmat näin viikonlopun kunniaks! kattavampaa musapostausta on luultavasti tulossa vielä tässä ku saan latailtua kaikkia mun uusia lemppareita ja samalla vähä karsittua niitä, mutta tän postauksen loppuun heitän teille parit hyvän mielen perjantaibiisit. mutta alotetaanpas sillä leffailulla, me nimittäin katottiin Hellan kanssa tossa oiskohan ollu viime viikonloppuna Enkelit ja Demonit leffa, joka on siis jatko-osa Da Vinci Koodille, ja mä tykkäsin tosta leffasta niin paljon et oli pakko tulla tännekki sitä kehumaan. :-)



oon lukenu tosta Dan Brownin kirjasarjasta Da Vinci koodin ja Kadonneen Symbolin ja molempiin ihastunu kovasti (mistä tuliki mieleeni että kirjapostaustaki vois jossai vaiheesaa väsäillä!) tota Enkelit ja Demonitki mä alotin lukemaan mut sitte päälle puski enkun kirjotukset ja sehän jäi sit siihen. en ollu siis tota kirjaa lukenu, mikä tais tehä leffasta vaan paremman ku ei huomannu niitä epäkohtia mitkä leffassa oli kenties eri tavalla ku kirjassa. joka tapauksessa toi leffa oli mahti! näyttelijät hoiti hommansa todella hyvin ja vaikken koskaan erityisemmin Tom Hanksista oo tykänny, on se vaan karismaattinen miekkonen ja sopii ainaki tohon professori Langdonin rooliin paremmin ku hyvin.

koska toi leffa perustuu tosi hyvän kirjailijan kirjaan, ei juonessa luonnollisesti oo mitään valittamista, mutta toteutus oli myös tosi upee ja kaikki pienetki jutut oli saatu jotenki uskottaviks. vaikka toi leffa menee hirveetä vauhtia paikasta toiseen ja välillä ainaki lun älykkyysosamäärällä oli vaikee pysyä perässä, ei silti jääny sellasta Inception-fiilistä, että hetkonen mitä just tapahtu. :-D mä en oikein tiä mitä muuta tosta kertoisin muuta ku sen että kattokaa jos yhtään kiinnostaa tollaset seikkailumysteeriuskontoleffat! :-D

sellasta ja kaikki varmaan nyt kiittää mua hirveesti tästä leffa-arvostelusta terveisin Veera -vuoden leffakriitikko. :-D mutta uskokaa se on hieno elokuva! vai mitä mieltä on muut leffan nähneet? :-) jos leffa ei miellytä, niin toivottavasti jotakuta miellyttää ees nää biisit, eli täältä pesee muutama perjantaipopitus, olkaas hyvät:
sori oon tosi pahoillani tosta Michael Bublén joulubiisistä, oli pakko....... :-D








nyt mun täytyy suunnata pikapikaa suihkuun sillä kohta lähen Ramille tekeen pizzaa, nam nam! huomenna on ihanaisen Kallen yo-juhlat Saarijärvellä eli tiedossa aikanen herätys ja kiva päivä, joten mitä luultavimmin en valitettavasti kerkee mitään postata, eli me palataan sunnuntaina! ihanaa viikonloppua kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...