keskiviikko 28. joulukuuta 2011

take you to the candy shop

moikka moi! kuulkaa kuinka ahkera oon ollu tänään! ette uskokaan, oon nimittäin siivonnu mun koko vaatekaapin !! uskokaa ku sanon että se oli iso homma, koko kaappi oli nimittäin ku räjähdyksen jäljiltä, enkä muista koska viimeks oisin tyhjentäny sieltä mitään vaatteita, joten vois sanoo että jo oli aikakin! kirpparille lähti lähemmäs sata vaatekappaletta, mutta silti kaappiin jäi varmaan tuplasti sen verran. :-D oon tyytyväinen itseeni. :-) ja oli mulla ihan syykin tehdä tää suursivous just nyt, nimittäin eilen tuli shoppailtua alennusmyynneissä sen verran huolella, että oikeesti noi uudet vaatteet ei ois mahtunu mun vaatekaappin (vaikka se jättimäinen onki :-D) jos en ois vähän karsinu sieltä jotain! nyt voisin jopa jossain kohtaa toteuttaa sen vaatekaappipostauksen mitä on pyydelty, ku jopa kehtaisin ottaa kuvia mun kaapista. :-D nyt ei muuta ku kirpparipöytää varaileen niin sais tosta siivouksesta jopa ihan rahallista hyötyä! :-)

mutta tän postauksen pointtina ei ollu kehuskella mun siivouksilla vaan esitellä mun eiliset aleostokset, joita meinaan sitte riittää... että toivottavasti jaksatte kattella! yritän selittää näistä lyhyesti (en tiä miks on ees pakko selittää mutta kyllähän nyt on! :-D) niin tää postaus ei ihan hirmu pitkäks venähtäis. oltiin tosiaan eilen shoppailemassa Hellan ja Lauran kanssa, ja Sarkkukin liitty seuraamme hetkeks! aika kauan me shoppailtiinki ja kyllä kannatti ja hauskaa oli! :-)
alkuun kuitenki vielä vanhoja vaatteita, eli eilisen shoppailuasu:


asu oli yksinkertanen, mutta nätti ja koostu taas pelkästään Hennesin vaatekappaleista. :-D onneks shoppailin eilen niin paljon Ginassa niin jos sais ees vaikka sitte sellast Gina-Hennes-settiä tänne. :-D


alotetaan vaikka sitten sieltä Ginasta, ostin tän kaiken mun joululahjalahjakortilla ja vielä jäi toinen lahjakortti käyttämättä. :-D sillon ku oltiin Ramin kanssa shoppailemassa, kävelin Ginasta ulos tyhjin käsin ja sydän verellä, koska sinne jäi niin paljon kaikkee ihanaa, mutta guess what! kerranki kannatti odottaa, nimittäin nyt ne kaikki jutut mitä kattelin sillon kaiholla oli tullu alennukseen ja sain ne puolet halvemmalla. :-) kuvitelkaa kuinka paljon säästin ja kuvitelkaa että nää kaikki makso yhteensä 58 euroa!




poncho 15 e

aaa oon kattelu tota ponchoo jo niin kauan, mutta 30 euron hintansa takia en oo sitä raaskinu kotiuttaa ennen ku nyt eilen ku hinta oli pudotettu puoleen! toi on just eikä melkeen täydellinen väri ja malli! ei liian iso, mutta tollanen sopivan rento. ei ehkä kaikkein käytännöllisin vaate tähän vuodenaikaan, mutta hei, kohtahan on kevät ja sillon toi on parempi ku täydellinen! :-) ja mun ei varmaan tarvi erikseen mainita miten hyvin toi väri menee yksiin esim. niiden mun pinkkien ja punasten housujen kanssa! mitäs mieltä te ootte mun ponchostani? :-)





neuletakki 10 e

hienoo miten oon onnistunu valitseen tohon kaks noin identtistä kuvaa?! en ees huomannu ennen ku laitoin ton kuvan tänne. :-D noi ei siis oo sama kuva, mä vaan poseeraan aina samalla lailla, kuten ehkä ootte huomannu. anyway, kattokaa mieluummin tota neuletakkia ku mua! toi oli ihan oikeesti järkiostos, nimittäin tajusin etten omista oikeestaan yhtäkään neuletakkia ja kyllähän niitä tarvitaan, etenki näin talvella. toi on mun mielestä väreiltään täydellinen ja noi kultaset napit on ihanat! toi menee tosin hyvin ihan vaan noin, tai sitte oon kaavaillu tota jonku kauluspaidan päälle. :-) mitäs sanotte, onko hieno eka neuletakki? :-D




paita 7 e

mun oli pakko saada jotain punasta! ja toi paita on ihana, ostin sillon Egyptiä ajatellen tollasen raidallisen ja pidinki sitä siellä tosi paljon ja pitäis kaivaa se taas tuolta vaatekaapin kätköistä ja ottaa käyttöön, toi on vaa jotenki kiva. sopivan rento, mutta nätti! vähän löysä muttei kuitenkaan liian löllykkä, juurikin perfecto, vai mitä mieltä ootte? :-)




neule 10 e

oon ihastunu oranssiin..... näitä värejä tulee vaan koko ajan lisää en kestä! kesään mennessä mulla ei varmaan oo enää yhtäkään neutraalin väristä vaatetta mun kaapissani, mutta mikäs siinä, välillä näinki. :-) toi on ihan niin perusneule ku vaan voi olla, mutta värinsä ansiosta se ei oo tylsä ja ajattelin että josko vihdoin oppisin käyttään niitä mun kymmeniä huiveja, nii esimerkiks tähän niitä vois yhdistellä ihan huoletta. :-) mitäs te tykkäätte, onko tylsä vai just kiva?





kauluspaita 10 e

noi kummatki kuvat on aika feilejä ku toisessa näkyy toi hintalappu tosi hienosti ja toisessa toi kaukalaukasin. :-D mutta ei sen kai niin väliä ku molemmissa näkyy myös toi kauluspaita, joka on ihana! kattelin tota jo sillon joskus syksyllä Ideparkissa, mutten sitte kuitenkaan raaskinu ostaa tota. sininen kauluspaita on kummitellu mun mielessä jo aika kauan, joten olihan toi nyt sitte pakko ostaa ku hintaa jäi alennuksen jälkeen vaan kymppi ! :-) tykkään tosta materiaalista ku se on tollasta vähä niinku sifonkia tms ja kuultaa vähän läpi! mitäs mieltä te ootte tästä ostoksesta? :-)





hame 7 e

tuubihameita ei koskaan voi olla liikaa, varsinkaa jos niitä saa noin halvalla! :-D toi on sopivan paksua kangasta eikä varmastikkaan siis lörtsähdä heti. himoitsen luonnollisesti nykyään myös punasta, joten sitenki toi oli ihan huippulöytö, vaihtoehtoina ois ollu myös musta ja beige, mutta beige hame mulla on ja mustan nyt löytää aina jos tarvii. :-) joidenki mielestä mulla ei varmaan oo tohon tarvittavaa kroppaa, mutta ei kiinnosta ku ite oon tyytyväinen. :-) mitäs sanotte te, hieno vaiko eikö?



sormus (en muista hintaa!)

Ginan korualet oli ainaki mun mielestä kans aika hyvät, mutta valinnanvaikeus iski ja lopulta päädyin ostaan vaan ton yhen ihanan sormuksen! toi on siis kahen sormen sormus ja mun mielestä toi lintu on ihana, vaikka tosta tuleeki mieleen sellanen lintubarbi joka meillä oli pienenä. :-D mitäs mieltä te ootte kivako?



Ginan alet oli siis tosi hyvät ja ainakin Hämeenkadun Ginassa oli oikeesti paljon tuotteita alennuksessa, eikä vaan jotain mitkä on roikkunu alennuksessa jo monta viikkoo! myöskin Cubuksessa oli mun mielestä tosi kivasti juttuja alennettuna ja sieltäki mukaan tarttu muutamia ihanuuksia:




t-paita 10 e

tää on aika täydellinen! ihanasti laskeutuva materiaali, sopivan väljä malli ja kivana yksityiskohtana tasku tossa edessä, joka ei tietenkään suostunu näkyyn näissä kuvissa! :-D mulla ei oikein oo mitään valkosta sellasta vähä juhlavampaa paitaa, mitä usein tarvis esimerkiks just joidenki tuubihameiden kaveriks, joten nytpä löyty nätti ja vielä halpaan hintaan. mitäs te sanotte, kannattiko ostos? :-)





hame 7 e

himoitsin tätä hametta jo sillon Ideaparkin Cubuksen avajaisissa ku Hella osti tän sekä tona pinkkinä että sinisenä, sillon en kuitenkaan vielä ollu niin ihastunu tohon possunpinkkiin vaan himoitsin enemmänki sellasta tummempaa pinkkiä, joten en ostanu. mutta nyt oon alkanu hurahtaa myös tohon pinkkiin, ja ku toi oli vielä noin halpa nii pakkohan se oli kotiuttaa. :-) toi on ihanaa materiaalia ja sopivan jämäkkä ja tossa edessä menee tollanen kiva yksityiskohta! veikkaisin että tosta yllänäkyvästä asusta tulee mun uv-asuni, vai mitä sanotte?




takki 25 e

tää on itseasiassa mun ja äitin yhteinen ja äitin ostos Ideparkista! ei ehkä mikään mun unelmatakki, mutta ihan käytettävä ja tykkään kyllä. :-) mitäs te?



paita 10 e

hieno toi oikeenpuolimmainen kuva... näytän ihan joltain ylipirteeltä ala-asteen opettajalta. :-D koittakaa ignorata! anyway mun oli pakko ottaa tää paita myös punasena, koska kuten nyt jo muutamaan otteeseen on todettu oon ihastunu punaseen ja toi paita oli kaikella tapaa niin kiva että sen pysty ottaan monessa värissä! :-) sopii täydellisesti noiden housujen kanssa, mitäs mieltä ootte te, kannattiko ostaa kahessa värissä? :-)



koru 6 e

viimesenä muttei vähäisimpänä Cubuksen ostoksena oli toi kaulakoru! toi on niiiiiin rakkautta ja sain viimesen kappaleen ;) halusin jonku tollasen lyhyen kaulakorun, mutten kuitenkaan ihan sellasta kaulapantaa, koska mulla on niin lyhyt ja paksu kaula. :-D toi on just täydellinen ja sopivan näyttävä mun makuuni! tekis mieli yhdistää toi kaikkiin asuihin tästä lähtien ja niin varmaan teenki....... haittaako? :-D


parhaat alet oli kyllä mun mielestä ehdottomasti just Gina Tricotissa ja Cubuksessa, ainakin ison Hennesin alet oli ihan surkeet ja siellä oli melkein pelkästään sellasia vaatteita jotka on ollu alennuksessa jo vaikka kuinka kauan. löyty sieltä joukosta kuitenki yks kiva juttu ja se on tässä:




housut 10 e

noi on ihanat ihanat ihanat! tykkään hirveesti nykyään tollasista ns. suorista housuista ja oon niitä jo muutamat kerenny keräänki, mm. mustat ja valkoset ja ne punaset. kuitenki tollaset ruskeet multa vielä puuttu ja nyt ku ne löyty mitä ihanimmassa mallissa ja noin halvalla niin olihan ne pakko saada! en tiedä mitä mieltä te ootte, mutta musta noi istuu täydellisesti ja on tosi nätit ja ihanaa kangasta. en malttais oottaa että pääsen käyttään noita, voi olla että mun on pakko pukee ne jo heti huomenna. :-D



vielä yhen ostoksen ku jaksatte kattoo ni sitte loppu! eli Vero Modasta löyty tällänen:




 pitsipaita 10 e

tostakin bongasin viimesen kappaleen ja toi oli vaan jotenki niin nätti että se oli pakko saada, vaikka mua vähäsen ehkä epäilytti noi puhvihihat, mutta musta tuntuu että varsinki lyhyen tukan kanssa ne toimii kivasti. :-) tuolla on myös selässä tollanen vetskari, jota selkeesti yritin esitellä tossa kuvassa jossa näytän joltain epämuodostuneelta norsulta! :-D toi on ihana ku toi on tollasta vähän tukevampaa pitsiä ja veikkaan että se kestää vähä paremmin ku Hennesin retkupitsipaidat jotka lähtee purkautuun suunnilleen ekan käytön jälkeen.... mutta mitäs te tykkäätte paidasta? :-)



huhhuh kylläpäs tuli tosiaan pitkä postaus ja paljon vaatteita, mutta toivottavasti jaksoitte lukee tai ees kattella kuvat ihan loppuun saakka. :-D kertokaahan sitte vähä mielipiteitä mun uusista vaatteista? kivoja vai ei? ja hei teitteks te hyviä alelöytöjä vai oliko ihan turha reissu? vai ootteko ees vielä käyneet aleshoppailuilla? :-) mä lähen nyt kyllä katteleen Salkkareita, tän postauksen tekemiseen meni varmaan kaks tuntia! :-D huomenna palaillaan taas, heippa hei ihanaiset!




11 kommenttia:

  1. saako kysyä, että minkä kokoisia vaatteita sä käytät ginassa?:) mielestäni nimittäin ginassa on aika suuret koot, itse olen normaalisti kokoa l mutta ginassa mulla on aina s tai m :D

    VastaaPoista
  2. saahan sitä kysyä! en oo vältsisti huomannu että Ginassa ois mitenkää hirveen suuret koot, mutta Cubuksessa on jotenki tosi isot ainaki Hennesiin ja Ginaan verrattuna :D mutta siis semmosta M käytän yleensä Ginassa, tai sitte jos haluun jotain vähä väljempiä ni sitte just L. :) jotenki musta tuntuu että kaikki mun paidat on nykyään kauheen löysiä, mutta toisaalta tykkään semmosesta, ja aleissa se onki hyvä ku tykkää tommosesta väjemmästä tyylistä ni voi ostaa niitä isompiaki kokoja! :)

    VastaaPoista
  3. oho ihan hirveesti oot löytänyt kaikkea kivaa! :) toi viimenen paita oli ehdottomasti mun suosikki, ja toi takki kans tosi hyvä löytö :). mä asun pienellä paikkakunnalla eikä täällä mitään huimaa vaateakauppavalikoimaa ole, joten ootan että pääsen naapurikaupunkiin alennusmyynteihin ! :) onkohan siellä enää mitään jäljellä uuden vuoden jälkeen :S

    VastaaPoista
  4. kivoja oot löytäny, ja herranjestas kuinka paljon! ite en löydä aleista IKINÄ mitään...

    sen verran kritiikkiä haluisin antaa että vähän häiritsee/ärsyttää kun täytyy joka jutun jälkeen kysyy että mitä ootte mieltä tästä ja onko tää teidän mielestä kiva jne:D kysyit ton melkeen joka vaatteen jälkeen ja sitten vielä lopussa toi "kertokaahan sitte vähä mielipiteitä mun uusista vaatteista", kävi selväks jo että haluut kysyy tota:D

    mitä mieltä oot tästä kommentista?

    VastaaPoista
  5. Superhyviä alelöytöjä oot tehnyt!!!:-))

    VastaaPoista
  6. Anna: tänä vuonna kuten viime vuonnaki mulla kyllä kävi hyvä tuuri noiden alejen kanssa ku löysin paljon kaikkee oikeesti kivaa ja onnistuin vältteleen niitä normihintasia tuotteita! :D toi paita oli kyllä oikeesti löytö ku bongasin ihan sattumalta viimesen kappaleen ja vielä mun omaa kokoo! :) no mut kiva että pääset sitte kunnolla shoppaileen ja vielä aleihin ;) uskoisin että uudenvuoden jälkeenki löytyy vielä ihan hyvin tavaraa ainaki isommista kaupungeista ja saattaa olla vielä entisestään alenettuja! :) tsemppiä etsintään, kunpa tekisit hyviä löytöjä!

    Anonyymi: mäkää en ennen ikinä löytäny mitään tai löysin aina vaa ne normihintaset tuotteet, kuinka rasittavaa :D parin viime vuoden aikana mun onni on kuitenki näköjää kääntyny, joten toivottavasti sunki onnes kääntyis vielä!!

    ja joo!! :D siis huomasin ton itekki ku esikatselin ton tekstin mut en jaksanu sit alkaa enää poimii niitä pois sieltä :D toi on vähä sama ku aika usein tulee laitettua aina että "tykkään iha sikana" tms, tottakai tykkään ku oon ne kerran ostanu :D mut siis ite tykkään ku bloggaajat kysyy lukijoiden mielipiteitä, jotenki tulee sellanen olo et kommentteja on tervetulleempi laittaa tai sillee :D mutta tosiaan liika on liikaa mut menköön nyt tän kerran! :D koittakaa kestää! ja siis oon ihan hyvää mieltä tosta kommentista:) ihanasti sanoit asias asiallisesti ja kiltisti etkä tyyliin "voi vittu oks pakko joka kohtaan laittaa siiis vitun ärsyttävää" kuten joissain blogeissa näkee! eli no hard feelings totta kai saa sanoo ku osaa esittää asiansa noin nätisti ja aikuismaisesti! :) huh mikä kilometrivastaus, puheripuli! :D

    Anonyymi: oon samaa mieltä! :)) (ylläri) :Dd

    VastaaPoista
  7. ei oo totta haha mä siivosin tänää vaatekaappini tasan samast syystä :D mun eilen aleist ostetut vaatteet ei ois mahtunu sinne muute.. hehheh :D

    mut ihanii juttuja oot löytäny, tykkään tykkään tykkään! mä ostin myös löllöneuleit ja paras löytö oli pitkä beessi bleiseri hm joka oli pakko kotiuttaa :) ihanii noi cubuksen löydöt!

    VastaaPoista
  8. Toi vasemmanpuoleinen kuva tosta Vero Modan paidasta on ihana! Siis toi kuva, oot tosi kaunis siinä. :) Jatka ihmeessä näiden pitkien postausten tekemistä, on kiva lukea vaikka oliskin ihan turhanpäivästä höpöttelyä, olet Veera tosi hyvä kirjottamaan. Jatka samaan malliin ja onnea ensvuodelle ;)

    VastaaPoista
  9. Venla: haha aikamoinen sattuma :D ainaki mulle toi vaatekaapin siivous on sen verran suuritöinen proggis etttei siihen riitä aika eikä voimavarat muuta ku näin lomalla :D ja nytki tein sen osittain siskon painostuksen takia hha! :D mutta hienoa että säki oot ollu ahkera, paljon kivempi laittaa uudet vaatteet kaappiin ku ne saa sinne siististi eikä tarvi työntää sellaseen sekasortoon :D

    ja jeii bleiseri! onnittelut hyvästä löydöstä terveisin bleiserien ylikäyttäjä :D

    Anonyymi: voi kiitos paljon kokonaisuudessaan aivan ihanasta kommentista! :) piristi! ja hyvä et siellä on ees joku joka jaksaa lukee näitä mun kilometripostauksia! en tajua mistä sitä juttua vaan puskee joinain päivinä:D

    VastaaPoista
  10. pitää kyllä nyt sanoo että tosi kivasti on sun hiukset näissä kuvissa! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...