torstai 22. joulukuuta 2011

hair this way

moi ! kuten eilen sanoin mulla on hiusuutisia teille kerrottavana, enkä pysty enää pitää niitä sisälläni joten kerrotaan nyt sitten! :-D varasin itelleni kampaajan 4.1 ja arvatkaa mitä aion tehdä !!



kukaan ei varmaan tosta kuvasta arvannu, mutta siis kyllä! aion leikata mun tukan lyhyeks! anteeks tää huutomerkkien määrä mutta oon tosi innoissani tästä päätöksestä. sen takia tästä postauksestaki saattaa tulla suhteellisen sekava, enkä ees oikein tiedä miks haluan leikata mun hiukset mutta haluanpahan vaan! tai siis senhän takia ihmiset hiuksilleen jotain tekee että haluaa. mutta voin mä parilla seikalla tätä päätöstäni selitellä, sillä tiedän tai ainaki veikkaan että siellä ruudun takana muutama on nyt suu auki, koska onhan se usein aika moinen järkytys että joku jolla on pitkät hiukset, varsinki vaivalla kasvatetut, päättää mennä ja leikata ne pois! :-D no mä oon päätökseni tehny mutta tässä muutama seikka joiden kautta oon päätökseeni tullu:

a) oon pyöritelly tällästä polkkis ajatusta päässäni jo pidemmän aikaa, ekaa kertaa itseasiassa jo sillon vähä yli vuosi sitte ku Hella leikkas oman tukkansa, ja sen jälkeen ajatus on käyny mun päässä tasasin väliajoin. no nyt koen olevani tarpeeks rohkee tälle, ja lisäks tässä on sellanen koira haudattuna että mun hiukset on niin huonossa kunnossa että niitä jouduttais joka tapauksessa leikkaan varmaan sellanen lähemmäs kymmenen senttiä, joten mieluummin otan sitte kerralla kunnon muutoksen ku tollasen tylsän pikkupätkän haha. :-D

b) oon kyllästyny siihen että mun pitää koko ajan miettiä miten värjätä mun hiuksia yms et ne ei menis huonoon kuntoon + mua ärsyttää että mun hiukset ei oo kasvanu moneen kuukauteen yhtään! tää vois olla niille vähän niinku uus alku ja mulle sitä kauan kaivattua vaihtelua ;)

c) mä vaan haluan muutosta mun hiuksiin ja jotenki lyhyet hiukset kiehtoo niiiin paljon!

mä en oo vielä satavarma mallista jonka haluan mutta noi ylemmät kuvat on kaikki tosi nättejä ja jotain noista tai jotain kaikkien sekotusta haluan omaan päähäni. :-D luotan mun kampaajaan, tai siis Hellan kampaajaan, jolle jouduin tällä kertaa varaan ajan, omani jäätyä äitiyslomalle! mutta siis luotan tosiaan Anneen ja annan sen kertoo että mikähän mulle sopis yms. :-) mitä mieltä te ootte? otsatukka, sivuotsatukka, ei otsatukkaa laisinkaan? edestä pidempi, takaa kynitty? kerroksia, ei kerroksia?

lyhyt tukka mulle tulee joka tapauksessa, vaikkakaan ei oo vielä ihan varmaa että millanen sellanen. :-D toki tässä on sellanen yks pieni mutta että voi olla että kadun tätä heti seuraavana päivänä, mutta se on sitte voi voi. tää on jotenki vähä sama ku ton mun tummaks värjäämisen kanssa, että tää on juttu joka mun on saatava tehdä, kaduin tai en! en oo tummaks värjäämistä katunu, ja uskon etten katuis lyhyttäkään tukkaa. ja mikä parasta, kun hiuksista on kyse, ne kasvaa aina takasin, ja tälläsen uuden alun jälkeen vieläpä hurjaa vauhtia. :-)



toivotaan että mulle ei käy noin! :-D


yks mietinnän aihe mulla ainoastaan on! näyttääköhän mun muutenki vähän pyöreet kasvot kauheelta possunaamalta lyhyen tukan kera? :-( mitäs te veikkaatte? jos siellä ruudun takana on joku jolla on ekstra hyvä silmä tälläsille niin kertokaahan sopiiks toi lyhyt tukka mulle?

joka tapauksessa oon ihan huippuilonen tästä päätöksestä ja tää luo nimenomaan sitä vaihtelua mulle. mä oon tosiaan päätökseni tehny eikä sitä taida enää mikään horjuttaa, mutta kyllä te saatte mielipiteitänne laukoo mikäli mieli tekee. :-D eli mitäs mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan tästä päätöksestä? :-) kääk en jaksa oottaa tota neljättä päivää!  
asiasta sadanteen, jee huomenna viimenen työpäivä ja sit alkaa kahen viikon rentouttava loma! jippii :-) huomista odotellessa siis, huomenna laitan varmaa vähän ostosvideoo ja sitte joulun viettoon! nyt moikka moi ja nauttikaa kaikki jotka on jo lomalla! :-)

12 kommenttia:

  1. EEEI, älä tee sitä. :( Mä lupaan että tuut katumaan sitä!

    VastaaPoista
  2. haha hyvin alko kommentit tähän :Dd mutta kyllä mä vaan teen ;) oon niiiiiiin kyllästyny tähän perus pitkään tukkaan ku tää ei oikei mee mihkään suuntaan eikä kasva tästä :( haluan paljon vaihtelua! ja nyt on just oikee aika repästä ;) aion olla rohkee ja kuten sanottu hiukset kasvaa aina takasin! ja jos haluan ni vuoden päästä mulla on taas jo semmonen pitkäks luokiteltava tukka:)

    VastaaPoista
  3. Eka kans mietin et eiii, koska itteeni kadutti vähän ku leikkasin lyhyen. Ei heti, koska tykkäsin mut tuli nopee ikävä pitkää tukkaa mut 1,5 vuotta meni, kun kasvoi pitkäks:) mut nään sulle ehdottomasti polkkatukan! Musta toi toka oikeelta olis paras. Tommoi klassinen nimenomaa sopis! Sillai ei välttämättä radikaalisti lyhyt takaa vaa niiku tossa kuvassa :)

    VastaaPoista
  4. siis mä uskon et jokainen joka leikkaa oikeesti pitkästä lyhyeks nii jossai vaiheessa ei välttämättä kadu mut siis just että haluu taas pitkät hiukset! ihan luonnollista koska kuten sanottu koskaan ei voi olla tyytyväinen :D mut siis ite veikkaan etten tosiaan tuu katumaan vaan just jossai vaihees tulee taas himo pitkään, mut nimenomaan se menee noin nopeessa ajassa kuitenkin taas pitkäks:) oon niiin innoissani! ja jotenki musta tuntuu et oon hautonu tärä niin kauan et nyt se vaan on tehtävä. :-D

    ja kiitos mielipiteestä:) mä mietin kans et vähä lyhempi varmaan takaa mut ei mikään semmonen kynitty!

    VastaaPoista
  5. Mä oon täällä päässä myöskin innoissani! Mahtavaa! Pystyn kuvittelemaan sulla polkan ja mun näkökulmasta katottuna se tulee kaventaan sun kasvoja entisestään, joten mä kannatan tätä hommaa ihan kympillä! :)

    VastaaPoista
  6. leikkauta ihmees,kyl mun mielest sul sopis! ja toi hiusmalli vanhentaa mun mielest sillee kivasti :)nii ja ite valitsisin ton ekan kuvan mallin eli rihannan tyylin!

    itelläni on tosi pitkät hiukset myös joit on kasvatettu yläasteelt asti ja oon itekki pohtinu polkkamallii mut en oo viel uskaltanu :D ehkä mä viel myös! se kyl tekis hyvää hiuksil ku mullaki noi latvat on vähä huonos kunnos ku en oo raaskinu kauheesti leikata :/

    VastaaPoista
  7. sopii varmasti tosi hyvin!!! ja ei otsatukkkaa ollenkaan :) wau

    VastaaPoista
  8. Laura: jeii kiva kuulla! lueskelin just sun postausta tosta sivusiilistä, joka oli tosi rohkee mutta nappi veto, ni ehkä tääki ois vaikkei vältsisti ihan yhtä radikaali ookkaan :D mäki toivon et toi kaventais mun kasvoja! :)

    Venla: toi on iha totta et tollanen tukka vanhentaa sillai nätisti:) ihanan klassinen jotenki ja sopii mun tyyliin! :) pohdiskelen vielä vähän ton sivuotsatukan ja otsatukattoman mallin välillä, vaihtelun vuoks ainaki jonkun näkönen sivuotsis ois kiva, ja sillain sais tyyliäki vaihdeltua vähä enemmän. :) ja hei jos siltä tuntuu että halut leikata nii siitä vaa sitte ku rohkeutta on tarpeeks, mä ite ootan jo nii innolla tota että suosittelen kaikille haha:D

    Anonyymi: hihii kiva kuulla! :) mallista en tosiaan vielä ihan varma, täytyy varmaan keskustella kampaajan kanssa vielä! :) mutta jeejee että mun idea saa täälläki vähä kannatusta :D

    VastaaPoista
  9. sulle käy tasantarkkaan noin. nimim. hiukseni ulottuivat puoleen selkään asti, no eivät ulotu enään.

    VastaaPoista
  10. haha kiitos rohkaisusta :Dd mutta siis kuten sanoin ni en jotenki usko että tuun tätä katumaan, vaikka varmasti jossai vaiheessa taas pitkä tukka alkaa himottaan, tunnetusti ku oon helposti kyllästyvää sorttia etenki hiusasioissa :D mutta siis hiukset on onneks uusiutuva luonnonvara ja tää on jotain mitä oon himoinnu kauan ja halun sen tehä nyt, ja oon varma että tuun tykkäämään! :) ja hei älähän masistele, sun tukkahan on just aivan ihana! tosi nätti:))

    VastaaPoista
  11. Sulle ja sun hiusväriin sopis otsis ja sellanen hillitysti takaa lyhyempi tukka!:) oi leikkaa kuulostaa niin kivalta!! kumpa itekin uskaltaisin, ehkä joku päivä vielä!:)

    VastaaPoista
  12. oon itekki aatellu tota että nimenomaa sillai hillitysti lyhempi tuolta takaa! :) otsatukan kanssa saatan menetellä sillai etten ekana leikkaa sitä, mut sit jos jossai kohtaa haluun ni sit se on helppo mennä leikkauttaan jälkeenpäin:))

    ja nimenomaan ehkä joku päivä vielä! kyl sä sit uskallat, kun aika on oikee ;) (ihan ku puhuisin jostain kauheesti vakavammastaki ku hiuksista:D)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...