perjantai 23. joulukuuta 2011

vihdoinkin ostosvideoita!

JEE! sain ku sainki nää videot nettiin ja sitä kautta siis tänne! :-) Vilmahan se keksi heti ongelman ytimen, se oli nimittäin joku aika sitte vaihtanu mun kameran asetukset sillai et se ottaa jotenki parempia kuvia, jotka toki on myös isompia ja niin on sitte videotki! nää videot oli siis alunperin jotain 500 mt tai kt tai gt tai joku noista (en ymmärrä noista mitään enkä koskaan muista mikä on mikä) joten ei ihme että ei ihan Youtube suostunu niitä näyttään! ja ei siis myöskään ihme että kortille ei meinannu mahtua, jonka takia nää on tälläi kahessa osassa, sorppa siitä. :-(

anyway kyllä siinä kesti mutta nyt nää ois tässä, parempi myöhään kun ei millonkaan! ostosesittelyvideoita siis, ja tän jälkeen siirryn oikeesti sinne kunnon joulunviettoon vaikka ollaanhan me jo kuusi koristeltu ja kinkkua maisteltu! nauttikaa nyt, sillä pari seuraavaa postausta tulee oleen joulu joulu joulu. :-D ps älkää haukkuko mua lyttyyn vaikka nää videot on aika tyhmiä! ja toivottavasti kaikki äänet sun muut on kunnossa, mun koneella kuulu ja näky hyvin, toivotaan että teilläkin! :-)






nyt oikeesti heippa ja ennen kaikkea: very merry christmas! ♥

4 kommenttia:

  1. Ihania! Oon seuraillu sun blogia jo pitkään ja vaikutat ihan huippu tyypiltä! :) Muuten minkä kokosia vaatteita yleensä käytät?

    VastaaPoista
  2. kiva että tykkäsit! :) ja voi kiiiiitos kiitos :) ihana kuulla! <3

    ja mitä noihin vaatteisiin tulee niin riippuu oikeesti niiiiiin paljon vaatteesta! :D mutta siis yleisin ehkä sellanen 40!

    VastaaPoista
  3. oot ihanan luonnollinen ja mukavan oloinen :) ihana blogi ja tyyli! hyvää joulua <3

    VastaaPoista
  4. hihii kiitos! :D toi video kyllä on ihan sellanen ku mitä oon oikeesti tai siis ei nyt koskaan varmaan kameran edessä ihan oma ittensä oo mutta u got the point! :D ja hehe, kyl mä ihan mukava oon oikeesti ainaki suurimman osan ajasta, vaikka kuten kaikki mut tuntevat varmaan tietää ni osaan mä ärsyttäväki olla :D

    mutta joka tapauksessa ihana kuulla ja kiitos, samoin sulle <3

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...