lauantai 3. joulukuuta 2011

happy days!

heippa hei ja aurinkoista lauantaita kaikille! vaikkakin se aurinko on varmaan jo aika alhaalla ku saan tän postauksen ulos. :-D anyway nyt ois luvassa sitä lupailemaani kuulumispostausta, josta taitaa tulla varsin pitkä, mutta yritän parhaani taas kerran kehittää näitä mun tiivistämisen jaloja taitojani.

kirjottelin teille siis viimeks keskiviikkona, joten vois alottaa tän jutskailun siitä keskiviikko illasta! kuvia mulla ei tolta keskiviikolta juurikaan ole, johtuen siitä että vietettiin sillon iltaa Ramin luona ja ohjelmassa oli lähinnä perushengailua ja jutskailua. :-) paitsi että pelattiin me yhtä ihan sairaan hauskaa xbox peliä! olin ihan liekeissä siitä, koska yleensä Rami pelaa vaan jotain tylsiä sotapelejä (ok toi kuulostaa vähän liian nörtiltä.... :-D) joista en tykkää koska oon niissä auttamattoman surkea, tai kaikkia futis/lätkäpelejä, joista kyllä tykkään, muttä Rami harvoin jaksaa niitä mun kanssa pelata koska musta ei oo mitään vastusta. :-D nyt olin siis ihan intoo piukeena ku Rami esitteli Bomberman pelin, se oli niiiin hauska ja söpö ja mä olin jopa hyvä siinä! pelasin sitä ihan innoissani, mutta kuvamateriaalia ei tullu kyllä siitä tallennettua, toisaalta hyvä sillä ainaki mun kuvat ois voinu olla aika rankkaa katteltavaa.... asukuvat multa kyllä tolta päivältä löytyy joten katotaanpas niitä tähän väliin:



asuks tolle illalle valikoitu tollanen ehkä nykyään mulle vähän epätyypillisempi, iso neule + legginsit yhdistelmä. tykkäsin asusta siitä huolimatta, ja leggareiden ansiosta se oli just omiaan tollaseen koti-iltaan ettei tarvinnu kärvistellä missään tiukoissa farkuissa! mitäs te mietitte, hitti vai huti? :-D
  • neule Gina Tricot
  • legginsit H&M
  • kaulaliina H&M



keskiviikon jälkeen tulee torstai, mikäli ette tienneet.... (hei ihan oikeesti :-D) ja torstai vasta mukaisa päivä olikin! töiden jälkeen käväsin kotona siistiytymässä ja jatkoin matkaani kohti kaupunkia kera Hellan! ite lähin tohon reissuun tän näkösenä:



halusin päästä testaan tota mun pinkkiä huulipunaa ihan käytännössä ja halusin myös päähäni ah niin rakkaan karvalakkini. :-D asu rakentu siis niiden kahden elementin ympärille, ja vaikka ite sanonki niin kaikessa yksinkertasuudessaan siitä tuli mun mielestä tosi kiva. mikä on teiän mielipide?

  • farkut Cubus
  • vyö Pull&Bear
  • toppi H&M
  • bleiseri H&M
  • karvalakki Seppälä

tässä taas kerran syy miks yleensä hymyilen kuvissa. koska näytän joko tälläseltä ylimieliseltä tai sitte muuten vaan surulliselta. :-D miks oi miks mulle on siunaantunu alaspäin menevät suupielet!

meiän suunnitelmana oli tavata pari ihanaa tytsyä ja kävästä syöpöttelemässä jotain hyvää yhdessä pitkästä aikaa. :-) suunnitelmahan toteutu paremmin ku hyvin kun treffattiin Saara ja Sarkku Speak Easyssa! tyttöjen kanssa aika menee aina ku siivillä, ja sama homma tällä kertaa. ihan huomaamattamme juteltiin monta tuntia ja todellakin aiheet pyöri taas ihan maan ja taivaan välillä, vaikka tietysti kulumisten vaihto oli pääosassa! naurettiin paljon ja syötiin hyvää ruokaa, kaikin puolin siis aivan mahti-ilta ja kuten jaksan sanoo kerta toisensa jälkeen, rakkaita ystäviä on vaan aina ihan parhautta nähdä. :-)



Hellan uus tukka on täydellinen! ja en myöskään kadehdi tota rusketusta tipan tippaa. :-)





viimeisenä muttei vähäisimpänä tähän kuulumispostaukseen pääsee perjantai eli eilinen. perjantaihan on itessään aina aivan huippupäivä, mutta kyllä kiva ohjelma tekee siitä vielä pari kertaa mukavamman! sanoinki eilen tossa minipostauksessa että illan ohjelmana oli shoppailu Ramin kera. no kyllähän me shoppaileen lähettiin, mutta loppujen lopuks kerettiin vierailla ainoastaan Hennesillä, sillä meillä vierähti siellä vähän liian pitkä aika. :-D mutta ei se mitään koska tehtiin kummatkin ihan loistoja ostoksia, joista omani mä kuvailen teille vielä tänään ja esittelen tässä lähipäivinä. :-)

rankan shoppailukierroksen jälkeen kummallakin oli tietysti jo nälkä, ja Rami oli suunnitellu jo etukäteen vievänsä mut Speak Easyyn syömään meiän aiemmin himoitsemat Texas Pete Burgerit, no enhän mä tarjouksesta voinu kieltäytyä vaikka hivenen nolotti mennä samaan paikkaan heti seuraavana päivänä. :-D mutta burgeri oli loistava ja seurakin mahtavaa, joten kyllä nolottelut unohtu aika nopskaan! meillä oli tosi kiva ilta vaikkakin siinä vaiheessa ku päästiin takasin Ramille oltiin kumpiki aika valmiita kellahtaan vatsojemme viereen nukkumaan, sen verran paljon oltiin syöty ja sen verran väsyneitä oltiin. kyllähän me pari tuntia silti hereillä pysyttiin ja hengailtiin, mutta kyllä uni maistu aika pitkään vielä tänäki aamuna. ja hei etten aivan unohtais, niin olihan mulla eilenki jotain päällä ja jopa kuvasin sen! toivottavasti ette saa yliannostusta mun asuista tässä postauksessa. :-D koittakaa kestää tää on viimenen:


tästä asusta en ees osaa sanoo mistä se mun mieleeni juolahti, mutta tykkäsiin siitä kyllä kovin! en ollu aikoihin käyttäny tota neuletta joka ansaistis useemmin päästä päälle sen verran nätti se on ja tykkäsin tosta väriyhdistelmästä kovasti, jotenkin ihanan lämmin vai mitä mieltä ootte te? ja itseasiassa sekä housut että paita on peräisin mistäs muualtakaa ku Hennesiltä. :-D


huhhuh mikä jättipostaus! vois olla aika lopetella tää ja lähtee hakeen jotain ratkasua tähän kammottavaan vaatekriisiin. meen huomenna yhtiin ylioppilasjuhliin Ramin kanssa ja mulla ei oo sitte nii mitään tietoo että mitäs pistäisin päälleni... lähen siis nyt mietiskeleen sitä ja palaan toivottavasti heti huomenissa tänne suunnalle! heippa ihanat ja hauskaa viikonlopun jatkoa. :-) ps pistäkääs ny ihmeessä mielipiteitä asuista ku niitä tuli tähän postaukseen oikein urakalla! :-D







3 kommenttia:

  1. Ihania asuja sulla! Ja tosi kiva blogi:)

    VastaaPoista
  2. M-I-T-E-N ihmeessä toi Hella on aina noin ruskettunut? :) läträäkö aurinkopuuterilla vai itsarilla vai häh :D

    VastaaPoista
  3. N: kiiitos kiitos kiitos paljon! :))

    Anonyymi: haha :D Hella on kyllä aina tosi ruskee ja mikä pahinta sen rusketus on ihan aito! se ei käytä mtn huijauksia vaan ruskettuu vaa älyttömän helposti ja matkustelee paljon! epäreilua:(

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...