tiistai 6. joulukuuta 2011

white christmas with you

hyvää huomenta ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! :-) oon ihmeen pirteenä näin "aamusta" vaikka eilinen venähtikin aika pitkäks, ehkä se väsymys iskee vielä.. mutta sitä ennen voisin kertoilla teille siitä eilisestä tietysti kuvien kera! kuviahan meiän tuli otettua vähän liikaaki, mutta niiden julkaseminen onki sitte täysin eri juttu. :-D mutta kyllä mä muutaman julkasukelposenki tuolta löysin (asianomaiset, uskokaa tai älkää!) joten antaa palaa.

eilen aloin siis työpäivän jälkeen pienessä kiireessä laittautua ja valmistautua pikkujoulutunnelmiin, joista nautittiin koko meiän tyttöporukan kesken Lauran asunnolla! sain ku sainki itteni valmiiks kohtuu ajassa ja lopputulos näytti tältä:


asuna oli tällänen itsenäisyyspäivän kunniaks sinivalkonen yläosa höystettynä mun niin kauan himoitsemilla pinkeillä housuilla! :-D tykkäsin tosta asusta ihan hirveesti ja tuun sitä varmasti käyttään vielä uudestaanki, onko siellä muita jotka tykkää? ainiin jos ihmettelette noita kuvia, niin Vilma halus "kerrankin jotain vähän erilaista" :-D eli siitä siis nää, mutta en voi valittaa hienojahan ne on!
  • housut H&M
  • vyö Gina Tricot
  • toppi H&M
  • bleiseri Bershka
oltiin päätetty tyttöjen kanssa tällä kertaa viettää iltaa ihan vaan omalla porukalla ja juhlistaa pikkujouluja ilman Tivolin jonoja, ja idea oli musta parempi ku hyvä! meillä oli Lauralla tosi hauskaa ja viihdyttiin hyvin ja pitkään. :-D iltaan meillä tietysti kuulu nää vakiot eli syöminen, (haettiin nam nam kiinalaista ruokaa!) jutskailu ja juoruilu (jotenki me aina päädytään niistä ihanan kepeistä vaate-, tukka-, ja miesasioista johonki maailmaa mullistavan vakavaan kute lastenkasvatukseen, sinänsä ei kovin ajankohtasta meistä kun kukaan ei oo suunnitelmissa pamahtaa paksuks ainakaan seuraavaan viiteen vuoteen. :-D) nauraminen ja laulaminen (en tiä miten nää liittyy toisiinsa, mutta luultavasti niin että esimerkiks mun laulamiselle ei voi muuta ku nauraa :-D). tosta edellisestä tuli kyllä kaikkia äidinkielen kielioppi- ja lausesääntöjä rikkova ja tuhat kertaa liian pitkä lause, jonka tarkotuksena oli vaan kertoo että illan ohjelmaan kuulu siis mm. syöminen, puhuminen ja yleinen hauskanpito. :-D jossain vaiheessa keksittiin myös alkaa laittaa toistemme hiuksia ja siitäkös hupi vasta alko, vaikka ihan kivoja hiuksia me aikaseks saatiinki. :-D


meiän noutopöytä.



mähän en oo siis koskaan ennen avannu skumppapulloo ainakaan kuvan ilmeestä päätellen....



meiän ilta oli ihan superihauska ja todellakin loistavat pikkujoulut ei voi muuta sanoo! ja mulla on kenties maailman parhaat kaverit! ♥ niin ja ps, Saarakin oli mukana vaikkei se kuvista ilmi käykkään. :-D ja tosiaan vaikka tossa alussa mainitsin että kuvat on julkasukelposia niin kyllä näistäki osa on vähän siinä ja siinä, mutta uskokaa et me ollaan oikeesti ihan nättejä aina joskus!


Sarkku halus harjottaa suoristusrautakiharoiden teko taitojaan Lauraan. :-D








jossain vaiheessa kuvat alko vaihtua enemmän tälläsiks:


Sarkku halus myös laittaa Hellalle irtoripset. :-D




öö näytän ankalta?



haluttiin meistä kasvokuvia ja tässä tulos.... :-D


semmonen mahti-ilta taas takana, ja mikäs sen parempi tapa viettää juhlien jälkeistä päivää kun suunnata poikaystävän kainalossa kylpylään löllimään! juhlistetaan vähä meiän kuukausipäivää ja itsenäisyyspäivää. valitettavasti taidetaan kuitenkin missata ilotulitus, mutta ehkä pärjään yhen vuoden näkemättä sitä! :-D nyt alan katteleen Vilman kanssa Tie ElDoradoon, että moikka kaikille ja pitäkää rento itsenäisyyspäivä! :-)



4 kommenttia:

  1. siis sarkku ei näytä yhessäkään kuvassa itteltään mitä ihmettääääääääää :D:D

    VastaaPoista
  2. haha :D johtuu ehkä ripsistä ja meikistä! tai sitte tosta menosta haha :Dd

    VastaaPoista
  3. vähänkö nyt alko tekeen mieli kiinalaista!! Pakko hakee huomenna :-D missä kiinalaisessa muuten annetaan annokset mukaan tollasissa läpinäkyvissä rasioissa?

    VastaaPoista
  4. haha :D mut kiinalainen on kyl oikeesti ihan sika hyvää ja mikä parasta siitä voi jopa leikkiä et se ois terveellistä :D tai no ei nyt ehkä sentään terveellistä, ottaen huomioon valkosen riisin ja ei niin vähä rasvaset kastikkeet mut ei se ny sellasta mättöö oo ku joku mäkki :D plus noi take away hinnat on usein tosi edullisia! :) ja mä en kyl kuollaksenikaan muista sen kiinalaisen nimee jost noi haettiin mut se on tammelan torilla! ja siellä on ihana vaavi<3 :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...