tiistai 13. joulukuuta 2011

don't waste my time


tämmösessä asussa lähin eilen liikenteeseen! valitettavasti toi asu ei pääse jotenki oikeuksiinsa näissä kuvissa, se oli nimittäin paljon kivempi oikeessa elämässä! kuitenkaan tää ei mikään jättimenestys ollu mutta tykkäsin siitä silti. mulle tuli joku pakonomanen tarve yhdistää noi mun pinkit housut farkkuun, joten valitsin ton Hennesin farkkupaidan. väriyhdistelmä toimi ainaki mun silmään ku nenä päähän, mutta joku tossa asussa silti mättäs etten siitä ihan täysin rinnoin tykänny. :-( mitä mieltä ootte te? hitti vai huti? tykkäätkö vaiko etkö?

ton näkösenä lähin siis eilen kohti leffateatteria (ihan Plevnaan, kuulosti jotenki kauheen vammaselta toi "leffateatteri" :-D) ei oltu Ramin kanssa yhessä käyty leffassa melkein puoleen vuoteen ja yhtä pitkään aikaan ei ollu Rami käyny Suomessa leffassa plus mullaki oli päässy pari kuukautta vierähtään siitä ku viimeks kävin iha leffassa leffassa jotain kattomassa, joten olihan se jo korkee aika! kaiken kukkuraks eilen oli Finnkinon superpäivä ja mulla vielä aamuvuoro, eli meitä ei estäny mikään. :-D leffaks valittiin tällä kertaa Justin Timberlaken ja Amanda Seyfriedin tähdittämä In Time!




ton leffan pointti oli, että kukaan ei elä yli 25-vuotiaaks ellei tienaa itelleen lisää elinaikaa minuutti minuutilta. eli aika oli kirjaimellisesti rahaa. :-D mielenkiintonen idea ja täytyy kyllä sanoo että tykkäsin tosta leffasta! näyttelijäkaartiin oli kyllä valikoitunu ehkä vähän liikaa malleja tms, mutta se ei menoo haitannu. juoni oli ainaki mulle oikeesti yllättävä ja loppuratkasua ei ees kerenny miettiä, ku koko ajan tapahtu. joissain kohissa mua myös jännitti aikalailla enkä meinannu voida kattoo ku pelkäsin että no kuoleekohan noi ja ehtiiköhän noi ja blaablaa. myös toteutus oli hieno ja kaiken kaikkiaan tosi kiva leffa eli suosittelen! niin ja silmänruokaa riitti, haha. :-D

me oltiin tapamme mukaan semmonen kymmenen minuuttia myöhässä, mutta silti saatiin istua salissa ainaki viis minuuttia ennen ku toi leffa oikeesti alko! mikä siinä on että niitä mainoksia pitää tunkee se kolme miljoonaa siihen leffan eteen niin että siellä saa istua vartin kattelemassa samoja surkeita hammastahnamainoksia ku teeveestä? ärsyttävää!

leffan jälkeen meillä oli pieni auto-operaatio! käytiin meiän auton avulla lataamassa Ramin auton akku että saatiin se liikkeelle kaupungista. :-D ois pitäny ottaa kuvia tosta tapahtumasta sen verran mielenkiintosen näköstä kyllä, mutta onnistuttiin ku onnistuttiinki! vaikken kyllä sitä oikeestaaan yhtään epäillykkää ku Rami oli hommaa hoitamassa! tän jälkeen meillä tietysti pääsi nälkä yllättään ja lähettiin metsästään avoinna olevaa kiinalaista. en tiä mikä Kiinan juhlapäivä eilen oli tai jotain, mutta pari ekaa kiinalaista ravintolaa jossa käytiin oli kiinni. Rongankadun Lotus Garden ei kuitenkaan meitä pettäny ja saatiin herkkuateriat joita sitte suunnattiin meille popsimaan. :-)




loppuilta me kulutettiinki ihan vaan perushengailuun ja jutskailuun! tosi kiva maanantai taas kerran, eikä edes hyvän fiiliksen takia tuntunu yhtään siltä masentavalta maanantailta niinku yleensä! :-) tän päivän mä aion viettää ihan kotosalla ja suunnitelmissa ois väsätä tänne muutama postaus, eli nyt niiden pariin. palataan siis heti huomenna tai viimeistään torstaina, heippa ihanat! ps mitä mieltä muut In Timen nähneet oli kyseisestä pätkästä? :-)

2 kommenttia:

  1. Oiii yllättävän kiva yhistelmä! toimii mun mielestä, turhaan epäröit... :)

    VastaaPoista
  2. kiiitokset! :) hauska kuulla aina mielipiteitä asuista! itekki tosiaan periaatteessa tykkäilin tosta mut kuten sanottu ni vähän joku mätti mut en ees tiedä mikä. :-D mutta kiitos :))

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...