torstai 8. joulukuuta 2011

can't wear the glossy paper

kerkesin kun kerkesinki tulla sanoon teille moikat ennen ku suuntaan Ramin luokse iltaani viettelemään! mitään sen tähdellisempää mulle ei oo vielä tänään tapahtunu, mutta halusin tulla taas pitkästä aikaa heittään kehiin pientä muotijuttua, ja missäs muussakaan muodossa ku Linnan Juhlien. itehän en tänä vuonna tota suurtapahtumaa suorana päässy seuraamaan, mutta kattelin tietysti eilen maikkarin koosteen juhlinnoista, ja selasin läpi kaikki ihanat asut netissä. näin ollen halusin tulla jakaan teiän kanssa mun lemppareimmat Linna-lookit, joita mun piti alunperin valita kolme, mutten voinu vastustaa mitään noista ihanista vaaleista luomuksista, joten tässä tuleeki nyt sitte mun top nelonen vuoden 2011 Linnan Juhlista:


ei oo varmaan vaikee päätellä mikä värien lisäks iskee tällä hetkellä muhun tossa mekkomuodissa. :-D kattokaa nyt noita vaaleita ihanasti laskeutuvia mekkoja!

  •  Leena Harkimon vaalee iltapuku on aika yksinkertanen, mutta kaikessa yksinkertasuudessaan ihan älyttömän upee! tää vaan jotenki iski muhun, en ees oikein osaa eritellä miks. voi olla toi Leenan ihanan raikas lookki, tai sitte toi mekon nätti leikkaus, joka tapauksessa ihana!
  • myöskin Jaana Pelkosen mekko on yksinkertanen ja nätisti laskeutuva, eikä värikään oo mikään räiskyvä, mutta jotenki toi tollanen klassisuus ihastutti mua iha hirveesti.
  • Jenni Vartiaisen puku pisti mun silmään heti ku eilen avasin telkkarin kattoakseni tota Maikkarin koostetta juhlista. jotenki tossa puvussa on vaan kaikki kohallaan ja siks se oliki mun ehdoton suosikki tuolta! toi väri on täydellinen, malli ihana ja Jennin meikki ja tukka kruunaa koko kokonaisuuden!
  • Eija-Riitta Korholan puku oli kenties mun toinen suosikki, jotenki toi malli on tosi nätti ja noi leikkaukset/laskokset tekee suhteellisen yksinkertasesta puvusta mielenkiintosen.

semmosia oli mun tän vuoden suosikit Linnassa, mitä mieltä te olitte, oliko juhlissa tänä vuonna jotenki erityisen paljon ihania pukuja? oliko teillä yhtään samaa suosikkia ku mulla? vai eikö koko juhlat ois voinu vähempää kiinnostaa? :-D mä lähen nyt valmistautuun iltaan, joten palaillaan huomenissa, heippa moi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...