keskiviikko 14. joulukuuta 2011

shopping for love

heippa kaikille! sain eilen vihdoin ja viimein aikaseks tehä tän esittelypostauksen jo parin viikon takasista ostoksistani. koska me käytiin tänäänki Ramin kanssa shoppailemassa, aattelin et vois olla aika julkasta nää vanhatki ostokset ku oon taas jo kerenny ostaa vaikka mitä näidenki lisäks! :-D nää kuvat mulla on ollu valmiina jo jonkun aikaa, mutten ollu ehtiny vilkaseen niitä, enkä ollu tajunnu että ne oli noin huonoja. :-D eli pahottelut huonoista kuvista, noi otettiin pienessä kiireessä ja bloggaajan näyttäessä ihan kammottavalta, mutta vaatteitahan näissä onki tarkotus kattoo eikä mua! tässä tulee siis parin viikon takasia Hennesin ostoksia!


pinkit housut 19,95 e
no ne pinkit housut! nää ootteki jo pariin otteeseen nähny asukuvissa mutta hehkutanpa nyt silti näitä vähän. joku saattaa muistaa että oon ettiny pinkkejä housuja about siitä saakka ku tulin Suomeen (ja sitä ennenki niitä himoitsin aika palavasti) mutta sopivan hintasia en vaan oo löytäny. koska epäilen että tää villitys voi mennä ohi kenties vuodessa, en halunnu pulittaa housuista mitään 50 euroa. no kun Hennesillä törmättiin Ramin kanssa noihin kahenkympin yksilöihin ja jopa Rami (kaiken värikkään ja erikoisen vihaaja) kehu niitä, oli ne ihan pakko ostaa vaikkei ehkä ihan just sellaset ookkaan mitä oon ettiny mutta värihän oliki se tärkein! noita haluisin tosiaan ahkerasti yhdistää nimenomaan siniseen, tollaseen kamelin/konjakin väriseen ja valkoseen. ihanathan ne on eikö totta? :-)



kullanhohtonen neule 24,95 e

tätä neuletta olin kerenny jo pariin otteeseen kuolaan sekä Hennesin sivuilla että parissa blogissa joten sen löydettyäni itse liikkeestä, en vaan voinu vastustaa kiusausta, vaikka tolla oliki mun mielestä aika suolanen hinta. veikkaan nimittäin vahvasti että toi on just sellasta materiaalia joka lähtee tekeen langanvetämiä ekan pesun jälkeen.... mutta ihan sama koska se on vaan niin ihana! haluun yhdistää sen pinkkiin, ruskeeseen, mustaan, valkoseen, kaikkeen! etenki toi plus korkeet shortsit vois olla tosi bueno yhdistelmä esim. baariin jos sinne vaikka uskaltautuis niin pienissä vaatteissa vielä näillä keleillä. :-D mitä sanotte, oliko hintansa väärti?




punaset housut 5 e

nää oli ihan älytön heräteostos! törmäsin näihin tosiaan Hennesin alehyllyssä ja ihan läpällä päätin mennä kokeileen koska mulla on joku punanen himo. :-D no nehän sopi ja koska hintaa oli vaan viis euroo en vaan voinu jättää niitä kauppaan vaikka arvasin ettei niihin oo mitenkään helpon keksiä yläosaa, enkä oo vielä keksinykkää (paitsi siis ton valkosen topin joka nyt menee kaikkeen mutta nyt on talvi!), eli jos siellä ruudun toisella puolella on joku tyylinikkari jolla on ideoita millanen yläosa noihin housuihin sopis niin saa jakaa mielipiteensä aivan ehdottomasti!



kultanen toppi 9,95

tota toppia taisin asetella siihen yhteen pikkujoulukollaasiinki ja kun sen Hennesillä näin, oli se pakko napata mukaan kun hintaa ei ton enempää ollu! ton halun yhdistää juurikin ihan perus mustiin farkkuihin tai sitten mustiin housuihin, tai valkosiin housuihin ! ja kenties tilanteesta riippuen vielä bleiseri matkaan. mä tykkään tosta paljon, tykkäätteks te? :-)



huomasin tässä näitä kuvia lataillessani että jaa taitaa olla taas vähä jotain buumia päällä ku yheltä shoppailureissulta matkaan lähti kahet kirkkaan väriset housut ja kaks kullan väristä paitaa.. :-D kulta on todellaki in mun pukeutumisessa nyt ja sitä tekis mieli heittää päälle joka päivä, mutta pitäs vaan kerätä lisää noita kultasia vaatteita. myös kirkkaita värejä tekis mieli pukee koko ajan nyt ku muuten on niin pimeetä ja masentavaa! millasia talvipukeutumis buumeja teillä on? 
sellasta siis tänään, koitan saada noi tän päivän ostokset kuvattua vähä nopeemmin ja esiteltyä täällä, sen verran ihania ne oli! :-D nyt heippamoi ja huomiseen ihanat! ♥

4 kommenttia:

  1. täydelliset noi pinkit housut !! Ja musta noitten punasten housujen kanssa sopeis just toi valkonen toppi ja vaikka joku musta neuletakki siihen päälle! :)

    Henspe

    VastaaPoista
  2. niin onki !! jee mulla on kohtalotoveri! :-D ne on ihanat ja piristää asua ku asua!

    ja hei kiitti vinkistä, ku oon just miettiny että joo valkonen toppi käy kaikkeen pälä pälä, mut paha mennä näillä keleillä mihinkään ravintolaan tms pelkällä topilla ku sisälläki on niin pirun kylmä! :-D musta vois tosiaan sopia valkosen ja punasen kaveriks nyt ku mietin, oon jotenki kammonnu tota mustan yhdistämistä punaseen, saan kai jotain emoviboja, mut ku siinä ois joku muukin neutraali väri sen mustan lisäks ni vois toimia! aloinpas analysoivaks, pointti oli siis että kiitos vinkistä sait mut aatteleen tota asiaa vähä tarkemmin. :-D (ihan ku kyseessä ois joku kuoleman vakava kriisi.....)

    VastaaPoista
  3. Niimpä! Pitää vaan rohkeesti käyttää! onneks ne on nyt muutenki muodissa noi värikkäät housut ni uskaltaa helposti laittaa jalkaan :--)
    Kokeiliks pistää jonkun mustan neuleen/bleiserin? Uskon et toimii hyvinki! Ja juu tosiaan ei pelkällä topilla näillä keleillä tarkene, vaikka tota pakkasta nyt valitettavasti ei ookkaan... :/ Haha eipä mitään! Ite oon aina niin tylsä et yhdistän saman mustan neuletakin tai tummansinisen bleiserin jos on toppi tai t-paita päällä. Hankala keksiä oikeen muuta näillä keleillä!

    VastaaPoista
  4. toi on totta! :) ja joo mallailin vähä tota yhdistelmää ja se vaikutti kyllä hyvältä :) perusbleiseri/nätti neuletakki kyllä toimii kaiken kanssa vaikka välillä tuntuuki tylsältä valinnalta! ja se on hassua miten kesäsin aina himoitsee laittaa jotain siihen topin päälle, mut nyt ku siihen ois mahis ni se ei ookkaa yhtää nii hauskaa! :D koskaan ei voi olla tyytyväinen !

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...