maanantai 26. joulukuuta 2011

underneath the christmas tree

moikka! kuten tossa eilen lupailin nii nyt pääsis esittelyyn mun joululahjat. :-) sain ihan huippuja lahjuksia! mullahan ei tänä vuonna niitä toiveita mitenkää iha kilometrittäin ollu, mutta sitäkin kivempia. kahvinkeitintä ja sähkövatkainta en saanu, koska äiti ja isi oli sitä mieltä että ne saan sitte ku oikeesti muutan sinne omaan asuntoon. :-D mutta muuten sain kyllä kaiken toivomani ja enemmänki! tästä lähtee esittelykierros:


tossa näkyy siis kaikki mitä pukki toi! oon vissiin ollu tosi kiltti, ku sain näinki kivoja lahjoja :-) tai sit tää vaa johtuu siitä et mulla on maailman parhaat vanhemmat jotka jaksaa ostella mulle joululahjoja vaikka oon näin iso tyttö jo ja saanu tänä vuonna enemmän ku tarpeeks kaikkia ihanuuksia muutenkin. :-)

leffalippuja en ollu edes toivonu, vaikka mielessä kyllä kävi, ja vissiin äippä on sitte telepatioinu mua! noita ilmaislippuja tarvii aina, ja tuolla kuoressa oli vielä sellanen ihan mahti alennuskuponkisetti jolla saa kaikkia kivoja alennuksia S-etukortilla, jippijajei!

toi lettupannu oli iskän idea. :-D se on kuunnellu ku oon valittanu ku Ramilla ei oo mitään hyvää pannua jolla voitas paistaa lettuja ja että miten selviän omassa kodissa ku ei mulla nyt oo varaa sitte ostella tollasia ei niin välttämättömiä asioita. iskä sitte yllätti ja osti mulle tollasen! toki tässä oli myös pikkuruinen oma lehmä ojassa, koska meillä uusittiin toi liesi viime vuonna ja se on sellanen induktio-liesi et siihen käy vaan tietynlaiset pannut ja meiän vanha lettupannu meni siinä ku se ei sovi tohon, joten nyt meillä on sitte induktiollekki sopiva liesi ja jei me voidaan taas Hellan kanssa pitää lettukestejä vähän helpommin! :-D

Michael Bublén levy oli myös iskän älynväläys, koska sanoin joskus että se on pakko saada! ja oonki kuunnellu noita biisejä ahkerasti Youtubesta ja nyt meillä sitte on taloudessa jo toinen joululevy. :-D kuunneltiin tota aattona ja eilen monta kertaa putkeen! just hyvä lahja, sitte ku joskus asustelen siellä omassa asunnossani ni voin hakee joulufiilista tolla, ku en kuitenkaan jaksa mitään turhia koristeluja vääntää!

loput lahjat oon esitelly ihan erikseen tässä alhaalla, koska nää on mun lahjakasan helmet:




Ginan lahjakortti! tää oli melkein ykköstoive, koska jos joku ei vielä sitä tienny ni mähän rakastan shoppailua, mutta nyt mun pitäis oikeesti säästellä että se paljon puhuttu oma asunto jossain vaiheessa tulis oikeesti ajankohtaseks. shoppailua en kuitenkaan voi lopettaa joten lahjaks kannattaa toivoo lahjakortteja niin ne on pakko käyttää kauppoihin, nii jos sitte ne muut rahat säästyis vähän! nyt mulla on jo melkein satasen eestä rahaa vaan Ginaan, alennusmyynnit here we come!





tää oli sitte se ihan ykköstoive ja jipiiiiiiii tässä se nyt on! Remingtonin Pearl Wand kiharrin. olin kuullu ja itseasiassa ihan itsekin testannu että toi tosiaan toimii ja tolla saa nii nopeesti kiharrettua tukan, ja näin se vaan on. harjottelua se vielä vähän vaatii, etenki varmasti sitte ku leikkaan hiukset, koska veikkaan että tolla on vähä vaikee kihartaa lyhyttä tukkaa, mutta sit ku sen oppii ni lopputulos tulee varmasti oleen tosi nätti enkä varmaa koskaa enää kulje suoratukkasena. :-D noissa eilisen postauksen kuvissa näkyyki jo mun laittamia kiharoita tolla, ja jotain tommosta varmaan vääntelen hiuksiini tänäänkin! tässä kuitenki viä kuvaa ihan ekasta kiharruskerrasta:


mitäs sanotte tuloksesta?





kattokaa mitä me saatiin !! sanottiin Vilman kanssa ihan tossa pari päivää sitte että Salkkareiden 1-40 jaksot ois ihan loistojoululahja ja parasta joululomalööfföyskatseltavaa, no äippä oli sitte meille yhteiseks käyny tälläsen hakemassa. jeee :-D ollaan katottu jo tässä parin päivän sisällä 13 jaksoo ja nää on parasta viihdettä. :-D siis mehän ollaan Hellan ja Vilman kanssa suuria Salkkari-faneja muutenkin, mutta noi vanhat jaksot on vaan niin hulvattomia että niistä repii kyllä huumoria pidemmäkski aikaa!





ja vähän lisää sitä joululomakatselmusta, eli Harry Potterit! meillä on oikeestaan kaikki Harry Potterit jonkinlaisina dvdeinä, joko ite telkkarista tallennettuina tai sitte ostettuina, mutta nyt on kaikki ihan boksissa ja siellä on toi kaikkein uusinki! äiti ja isi katteli jo tota viimestä osaa aattona ja vitsi noi on oikeesti huikeita Blu-Rayna, mä en oo koskaan ollu mikään kauhee sellasen tiettekö superhyvän kuvanlaadun tai vastaavan perään, mutta kyllä noissa leffoissa se tosiaan toimii! tiedän ainaki mitä teen ku seuraavan kerran oon flunssassa :-D


semmosia oli mun lahjat! en nyt jaksanu kuvailla teille mitään turhia suklaarasioita ja setelinippuja, mutta tässä nyt nää muut lahjat. :-) mitäs tykkäsitte? ja saitteks te kenties jotain samantyylisiä lahjoja, vai mitä saitte! kertokaa :Q nyt mä lähen lauleleen joululauluja hyvässä seurassa, ja palailen varmaan niiden juttujen kera sitte huomenissa. :-) heippa ihanat ja hauskaa Tapaninpäivää! 

5 kommenttia:

  1. kivoja lahjoja oot saanu :) mul on itelläni obh nordican sauva ja on tosi hyvä, menee pitkiin hiuksiin ehkä 2o min kihartaa ku latvat vaa laittaa! mahtava keksintö :D mä sain kans leffalippui ja perussuklaarasiat ja lahjakortit jne. ja sit sain iphonen :)

    VastaaPoista
  2. Ihania lahjoja :--) mäki sain noi salkkarit ja ne on kyl ihan huippuja!! :D

    VastaaPoista
  3. Venla: totta! :) ja joo toi on oikeesti ihan huippu toi sauva ja tosi nopee ku vaan oppii käyttään! :) kauhulla vaa pelkään et miten opin kihartaa sitte lyhyeen tukkaan tolla :D mut sit ku senki oppii ni menee varmaa 5min ku kihartaa, jipii:) joo noi leffaliput, suklaat ja lahjakortit on aina pakolliset haha :D mut jei iphone! se on mahti, enjoy ;)

    henspe: oon samaa mieltä :Q ja joo ! ne on parhaita oikeesti :D saa nauraa niin paljon! markus on ihan mun lemppari vaik sillon joskus inhosin sitä ku se oli musta tylsä, se heittää just parasta idioottiläppää :D mutta ärsyttää vaan ku oon kattonu jo kaks levyä :( niit on vaa nii helppo kattoo samalla ku esim meikkaa! :D

    VastaaPoista
  4. Jep!! Nyt ajattelee vähän eri taval tai silleen ni noi jotkut jutut on niin hauskoja :D mun lemppari on tottakai jasper pääkkönen 8) sen kommentit on kans ni loistavia! Niinku markuksenki! Jep niimpä! Mä
    Katoin jo kaikki... :D jäin koukkuun ja nyt ärsyttää ku jäi kesken toi tarina et miten kaikil käy!! :Dd seuraava dvd vois sit ilmestyy jo :p

    VastaaPoista
  5. totta mut ainaki menee tosiaa vähemmä aikaa lyhyil ku pitkil hiuksil :) ja iha varmasti opit ku vaa treenaat! joo ne kuuluu ainaki mun joka jouluun ja on tosissaa aina yhtä kivoi saada :) jei, im in love already näi muutaman päivän käytön jälkee! ;)en tajuu mite oon pärjänny ilman... :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...