maanantai 19. joulukuuta 2011

the party ain't stoppin'

moikka! sain vihdoin kerättyä sen verran voimia että pääsen kertoileen teille tosta meiän viikonlopun biltsupäivästä eli lauantaista! tätä mun flunssaa lukuunottamatta meiän ilta oli tosi onnistunu ja ajotukset meni ihan nappiin, tarkottaen ettei jouduttu missään vaiheessa kauheesti jonotteleen. ohjelmassa oli siis vihdoin ja viimein ne Lauran tupaantuliaiset, vaikka me tytöt ollaan tuolla asunnossa vierailtu jo muutaman kerran. nää tuparit oli siis muillekki ku vaan meiän tyttöporukalle ja meitä oliki sellanen kymmenisen henkee koolla ja hauskaa oli ei voi muuta sanoo! :-) mulla on ihan hävettävän vähän julkasukelposia kuvia illasta, mutta asukuvat löytyy joten laitanpa ne tähän ensin.


päällä oli pelkkää Cubuksen kamaa, ja yläosa uutuksia joita tuun kyllä teille esitteleen vielä ihan ostospostauksen merkeissä kunhan ehdin! mutta asu oli mun mielestä ihan tosi tosi nätti ja jotenki toi väriyhdistelmä oli just eikä melkein täydellinen. :-) mitäs te sanotte, tykkäättekö? hiuksia en ollu tossa vaiheessa vielä oikein laittanu ku Hella hoiti sen puolen mutta ei se mitään.


luonnollisesti ilta alko siis Lauran asunnolta, istuskellen, jutskaillen, naureskellen ja uusiin ihmisiin tutustuen. meitä oli meiän tyttöporukan lisäks yks Lauran kaveri joka oli kaikille ennestään tuttu, Lauran poikaystävä ja sen pari kaveria (hämeenlinnalaiset on tunnetusti hauskoja heppuja ja niin oli nääki herrat. :-D) sekä Saaran poikaystävä. valitettavasti Rami ei päässy ku käväseen, koska se lähti lauantaina yöjunalla Ylläkselle! en ookkaan maininnu koko jutusta vielä blogin puolella mitään, mutta Rami siis sai pariks viikoks kokinhommia Ylläkseltä ja tottakai otti työn vastaan, vaikka aikamoisena varjopuolena on toi (huima) kahen viikon ero, ja oikeestaan pahempana se että Rami lähtee viikon päästä paluustaan puolustusvoimien hyvään huomaan..... asialle ei kuitenkaan voi mitään ja jokainen sitä rahaa tarvii. oon tässä tehny pieniä suunnitelmia josko lähtisin itekki ens viikolla pariks päiväks tonne Lappiin päin, mutta se on vielä ihan auki joten ei siitä sen enempää. tunnetusti hirveenä herkkiksenähän mulla on jo nyt ikävä Ramia joten voin kuvitella mikä on tilanne jouluna. :-D mutta josko nyt taas palais siihen asiaan eli lauantaihin, tää oli vaan tällänen välihuomautus!

vietettiin siis monta tuntia tuolla Lauralla, mutta kuvasaldo on tasan tämä:
:-D oon säälittävä!




sinänsä ihana toi mun kameran yökuva-asetus ku se saa näköjään ihmiset näyttään siltä ku ne ois viiden promillen humalassa vaikka sitä kukaan ei missään vaiheessa ollu, eikä varsinkaan tossa vaiheessa iltaa ku oltiin juotu ehkä muutama drinksu. :-D mutta tosiaan iltahan meillä jatku sitte Tivoliin Deluxeen, jonne suunnattiin sen hirveen ilman takia tilataxilla! mikä loistoidea, sillä tolla porukalla se tuli jopa halvemmaks ku että oltas lähetty bussilla raahautuun kohti Tivolia. Tivolissa viihdyttiin hitaasta palvelusta huolimatta melkein sinne pilkkuun asti ja oli kyllä hauskaa! :-) mun viime Tivolireissuun verrattuna ihan loistavaa musiikkia (vaikkakaan nyt ei pariin päivään tee mieli kuunnella Good Feelingiä. :-D) ja yleisestikki hyvä meininki, tai sit se johtu vaan siitä että meitä oli iso porukka, joka tapauksessa kiva ilta. :-) kiitos kaikille ja eiköhän se ois jo kohta aika meiänki vihdoin suunnata Hämeenlinnaan baareileen ku sitä monta kertaa on suunniteltu! :-D

semmonen ilta oli lauantai, meinasin kirjottaa että oliko muita Deluxessa mutta herranjestas aika turha kysymys, pointti oli siis se että mitäs mieltä muut oli oliko hauska Deluxe? ite en ollu pitkiin aikoihin ollu Deluxessa ja siihen nähden kyllä ihan kiva! :-) nyt mä luultavasti lähen nukkuun jos tää tauti vaikka suostuis katoon joskus, joten palaillaan luultavasti vihdoin ja viimein sen joulupostauksen parissa tässä joku päivä. hauskaa viikon alkua ihanat! :-)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...