maanantai 30. huhtikuuta 2012

don't cry for your life, cry tears of joy!

moikka! kuulkaas kuinka paljon mua kismittää, eilen oli niin nätti ja ihana ilma ja täydellinen päivä muutenki, oltiin Sarkun ja Hellan kanssa Hellan takapihalla ottamassa aurinkoo koko päivä, siinä oli joku 25 astetta lämmintä ja ai että, saatiin vähä brunaaki pintaan, mikä on loistojuttu sillä sille on tarvetta tässä lähipäivinä ;) tehtiin myös hyvää smoothiee ja hengailtiin ja intoiltiin ihan liikaa ja illalla näin vielä Ramia! olin ottanu päivällä ihania kesäsiä kuvia ja mun piti tehä teille illalla niistä kuvapostaus, mutta ku siirsin kuvia koneelle, mun koneesta loppu yhtäkkiä akku ja se sammu kesken kuvien laiton, joten vaan muutama niistä kuvista tuli ja muut katos ku tuhka tuuleen, ei oo koneella eikä oo kortilla. :-( mua ärsyttää niin paljon koska se postaus ois ollu kiva!

siinä siis syy miks eilen ei kuulunu postausta, mutta tänään tulee sitte senki edestä! :-D nyt aattelin kertoilla teille meiän lauantaista, huomenna koita olla ahkera ja kirjotella tästä illasta ja vaikka vielä keskiviikkona mun pääsykokeiden jälkeen (iik!) kirjottaa vappupäivästä, mikäli vaan suinki ehdin, kiire viikko taas eessä mutta yritän pysyä langoilla. :-)

lauantaina me tosiaan vietettiin Hellan "läksiäisiä", rakkaan ystävänihän oli tarkotus suunnata itseasiassa tänään Kreikan maalle taas muutamaks kuukaudeks töihin, mutta asiaan tuli pari muuttujaa ja Hella teki oikeesti fiksun päätöksen jäädessään sittenki Suomeen kesäks! :-) tästä päätöksestähän me tytöt oltiin ihan huiman innoissaan! tosiaan homma meni siis niin, että mä tietysti sain tietää tästä päätöksestä heti ku Hella oli sen tehny ja Laurallekki kerrottiin pikimmiten, mutta me keksittiin pieni kiero suunnitelma että yllätetään Saara ja Sarkku, uskoteltiin tytöille, että lauantaina ollaan viettämässä Hellan läksiäisiä ja että Hella lähtee toiselle puolelle maailmaa maanantaina, ku oltiin saatu tytöt paikalle, paljastettiin että kyseessä oli pienen pieni huijaus ja kerrottiin ilouutiset, Hella jääkin Suomeen ja meillä on edessä loistava kesä yhdessä! :-D Saara ja Sarkku ei onneks suuttunu meiän kieroilusta, ne vaan ilahtu myöskin Hellan fiksusta ja ennen kaikkee meiän kannalta loistavasta päätöksestä! :-)



asulaa2

liikkeellä olin tollasessa asussa joka oli mun mielestä huisin kiva! se näyttää näissä kuvissa kauheen tyhmältä ja näytän lihapullalta, mutta todellisuus oli toinen, trust me :-D mutta tosiaan itse tykkäsin, tiedä sitte teistä!
  • pitsipaita Gina Tricot
  • bleiseri H&M
  • hame äipän tekemä joskus aikoja sitten!
 

la9


la3


la8

ku oltiin paljastettu kunnon kieroilumme, päästiin alotteleen mukavaa tyttöjeniltaa ihan kunnolla! kokkailtiin tortilloita, syöpöteltiin, juoruiltuun ja vaihdeltiin kuulumisia ja muutenki juteltiin taas kaikesta mahollisesta maan ja taivaan välillä. :-) Hella laitteli meiän muiden hiuksia, kuunneltiin musiikkia, tietysti vähä hörpittiin drinksuja ja ennen kaikkee vaan pidettiin kivaa! :-) oli ihana viettää iltaa ihan koko meiän tyttöporukalla aivan liian pitkästä aikaa! mulla on maailman parhaat kaverit ♥



la10


la7


la6


la4


la5


la2
hengailtiin Lauran luona tosiaan toi alkuilta, mentiin sinne joskus kuuden maissa ja sitte yhentoista jälkeen lähettiin Kuubaan jatkoille! Saara ja Laura onnistu luistaan baareilusta ollessaan kipeenä, mutta me lähettiin sitte Hellan ja Sarkun kanssa kohti Kuuban kuumaa yötä ja hauskaa meillä oli, sitä ei voi kukaan kieltää! :-D meiän meno oli välillä aika villiä, mutta välillä rauhotuttiin lounge-puolella ja saatiin siellä yks aika mahti idea joka sitte loppujen lopuks toteutettiin, siitä te kuulette vielä myöhemmin tänään ;)

musta tuntuu että tää postaus on jotenki älyttömän sekava (taas, mikä mua vaivaa nykyään?!) mutta siis pointti oli, että meillä oli superhauska ilta kaikkien tyttöjen kera pitkästä pitkästä aikaa, on upeeta että Hella jää Suomeen ja meille tulee mahtavin kesä pitkästä aikaa, baarissa oli hauskaa ja meillä on yks superi suunnitelma josta kerron tossa illemmalla, vaikka sillon kukaan tuskin on koneen ääressä, koska kaikki varmaan viettää vappua jossain päin keskustaa tai jotain. :-D mun vappusuunnitelmat ei oo mitenkää kauheen kummalliset, kaikki tytöt on jossain varattuina, joten mä ja Hella istutaan iltaa Hellan luona, juodaan drinksuja terassilla ja juoruillaan, kenties moikataan vähä Ramia ja sen paria kamua mutta tosiaan ei sen suurempia suunnitelmia mutta ihan mahti-ilta tulossa aivan varmasti! :-) huomenna mennään Sarkun ja Hellan kanssa vappubrunssille ekaa kertaa yo-lakit päässä ja sellasta hauskaa! nyt kuitenki lähen laittaan mun tukkaa ja tosiaan koitan palailla tossa huomenna mikäli vaan ehdin ja jaksan, näihin kuviin näihin tunnelmiin, ihan loistokkaan ihanaa vappua jokaikiselle siellä ruudun takana! pitäkää hauskaa ja railakasta menoa, mutta älkää kuolko! :-D bye! ♥



la1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...