perjantai 6. huhtikuuta 2012

i'll be there for you, this is not a drive by

moikka! mulla on ongelma, mulla on nimittäin kauhee kasa kaikkia kivoja postauksia tuolla luonnoksissa, mutta mulla on koko ajan kaikkee muutaki postattavaa ja oon jopa löytäny tässä lomalla aikaa postailla niitä, nii en oo saanu julkastua noita luonnoksia tuolta. :-D ehkä ne tulee sit ens viikolla, mennään nyt mieluummin tälläi ajantasalla, eiks vaa?

mulla ja Ramilla on tänään jo ties kuinka mones kuukausipäivä (no ok tottakai mä nyt ite tiän mones se on mut tuskin teitä kiinnostaa suuresti oks tää ny sitte 18 vai 19 :-D) ja kuten oon maininnu varmaa miljoonasti aiemminki, meillä on perinne että joka kuukausipäivä tehään jotain kivaa ja vähä erilaista. :-) käydään jossain tai vietellään ihan kunnon romanttinen ilta yhessä! tällä kertaa vuorossa oli toi romanttinen ilta, koska meillä sattu oleen talo tyhjänä ja meiän isossa talossa tollanen romantillinen ilta onnistuu jotenki paremmin ku Ramin yksiössä. :-D lähinnä siis meillä ruoanlaitto-, telkkari- ja saunaresurssit on paremmat joten päätettiin että nyt ku kerranki oli mahollisuus ni vietettiin ihanaa aikaa täällä! halusin tietysti panostaa ulkonäkööni joten valitsin päälle jotain nättiä ja laitoin itteni kauniiks, tän näkösenä siis mentiin:


tässä näätteki toisen mun tänviikkosista vaateostoksista! halusin laittaa jotain oikeesti vähä hienompaa, joten valkkasin päälle hameen. mun mielestä tollanen kirkkaanpunanen on vähä sellanen väri etten oikee osaa yhdistää siihe mitään muuta ku valkosen sillon ku kyse on hameesta! farkkujen kanssa on sit eri juttu mut jotenki toho hameesee menee mun mielestä parhaiten valkonen, joten jouduin luopuun mun periaatteesta ei kahtena peräkkäisenä päivänä samaa paitaa, ja jouduin laittaan ton uuden topin, koska se vaan yksinkertasesti näytti niin kivalta ton hameen kanssa. :-D toi tulee siis päälle tänäänki illalla, mutta täysin erilaisen alaosan kanssa! kuitenki musta toi asu oli ihan superkiva ja tuun varmasti käyttään sitä jatkossaki, mutta mitä sanotte te?
  • hame Gina Tricot
  • toppi H&M



noista hiuksista sen verran, että oon nyt ihan ihastunu noihin kiharoihin ja joihinki kiharoiden tapasiin asioihin mun tukassa! :-D joka päivä tällä viikolla ku oon pessy kiharat pois, oon aatellu et nyt en laita niitä, mut silti oon halunnu! eilinen kampaus oli musta ihan älykiva, mutten tiedä voinko sellasta enää tänään saada, koska toi oli edellispäivän kiharoista vaa vähä fiksailtu! mut eiköhä mut taas tänäänki jossain kiharapilvessä nähdä, sori jos kyllästytte. :-D 

me aloteltiin ilta jo hyvissä ajoin käymällä pääsiäisruuhkien valtaamissa kaupoissa osteleen ruokatarvikkeita  ja toki jotain suunkostukettaki oli saatava, eli Alko kuulu meiän listalle myös! ruuhkista selvittiin ja päästiin meille alotteleen iltaamme, tietysti kokaten. päätettiin valmistaa niinki fiiniä ruokaa ku kananuudeliwokkia. :-D vaikkei se nyt vältsisti ollu mikään fiinein illallinen niin ihan sairaan hyvää se ainaki oli! syötiin, juotiin vähän viiniä ja jutskailtiin, ja syötiin vielä vähä niin että varmasti oli ähky, viimeistään siinä vaiheessa ku siirryttiin telkkarin ääreen katteleen Salkkarit ja nauttiin jälkkäristä. jälkkärinä oli niinki vaikee juttu ku vatkattua kermavaahtoo ja säilykepersikoita. kuulostaa ehkä vähemmän hyvältä, mutta jos yhtään tykkää noista säilykepersikoista tms, niin suosittelen ehdottomasti kokeileen! :-)









ihan tarkotuksella ei oltu kehitelty itellemme tosiaan sen kummosempaa ohjelmaa ku illallinen, Salkkarit ja sauna. eli aikaa ihan vaan chillailulle ja yhessä ololle jäi rutkasti. :-) saunanki Rami sai jossain vaiheessa lämpimäks, mä autoin lähinnä henkisellä tuella ku eihän musta ny tollasessa ois ku haittaa. :-D saunottiin, lööfföttiin, jutskailtiin ja naureskeltiin ja tietysti vähä herkuteltiin, Kolme miestä ja tyttö äärellä. :-D en tiä miten romanttiselta toi ilta nyt teiän korvaan kuulostaa, ku ne romanttisimmat jutut ny on vähä sellasia että eihä niitä voi kertoo! mutta ihana ilta meillä oli ja tuli taas juhlistettua yhtä yhteistä kuukautta lisää. :-)


otettiin taas läpällä jotai hienoja kuvia, mutta näytettiin kaikissa idiooteilta, tää oli ainoo ees suunnilleen julkasukelponen :-D


tänään on siis se meiän oikee kuukausipäivä, mutta tänään sattuu oleen myös sellanen päivä että Saara tulee piiiiiiitkästä aikaa Tampereelle ja kaikki muut tytöt paitsi Laura kokoontuu yhteen ja suunnataan pitkästä aikaa yhessä Tampereen yöhön, Ramilla on samantapaset hehtosuunnitelmat sen ystävyksien kanssa joten juhlistettiin siis jo eilen ja jatketaan sitte huomenna pääsiäisaterialla sun muilla. NYT mun pitää kuitenki jo nostaa peppuni tästä sohvalta ja lähtee valmistautuun biltsuiltaa varten, tänään mennään ;) toivottavasti menee muutama muukin, eli jos tapaillaan niin tulkaa moikkaamaan! muuten, palaillaan luultavasti huomenissa jos vaikka saisin nappailtua muutaman biltsukuvan (tuskinpa....)! kaikki jotka suuntaa tänään bailaan, bailatkaaki kunnolla ja kaikille muillekki ihan loistavaa perjantaita ja pääsiäistä, heippa ihanat!

11 kommenttia:

  1. Moikka, annoin siulle tunnustuksen blogissani ! :)

    http://amalianmaailma.blogspot.com/2012/04/libster-blog-tunnustus.html

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva asu:-) Iha just äske kattelin netistä tota valkosta toppii!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana tuo sun asu. Niin tyylikäs ja keväinen. Hame on ihan täydellisen mallinen! :)

    VastaaPoista
  4. Toi tukka on tosi nätti!! :)

    VastaaPoista
  5. Amalia: jee ihanaa! kävinki jo tsekkaan ja kiitteleen sua sunki blogissa mutta kiitti vielä ja pitää koittaa tehä toi pian! :)

    jonna: voi kiitos! :) tykkäsin siitä tosiaan tosi paljon itekki, ja oikeesti suosittelen et jos sua yhtää himottaa toi toppi niin osta! :D mul on itel toi mustana ja valkosena ja se on ihan täydellinen kaikkeen, juhlaan ja arkeen, bleiserin kanssa ja ilman, korkeiden ja matalien housujen kanssa ja mitä vielä! :D

    Reetta: voi kiiitos! :) ihanan kevänen se kyllä onki, siks kai nii paljon tykkäsinki haha :D joo toi hame on kyllä ihana, ite oon sitä mieltä et pari senttii pidempi se sais olla ni ei tarvis huolehtia, mutta muuten perfect :)

    Anonyymi: njäh :D

    Anonyymi: voi kiiitos! tykkäsin itekki paljon ja sainki kauheen hiuskriisin aikaan eilen ennen baariin lähtöö ku yritin just pestyyn tukkaan vääntää tollasta, ei iha onnistunu mut kiva tukka tuli kai silti :D

    VastaaPoista
  6. Sairas anonyymi, voit kattoo ittees peilistä. Veera on ihana, kun se on oma ittensä eikä häpee yhtäkään kiloa!! Taitaa itellä olla siellä päässä se huono itsetunto:D Veera on kaunis just tollasena.

    VastaaPoista
  7. en haluais olla ilkee mutta pitäiskö sun pukeutuu ehkä vähän sun vartalolles edullisemmalla tavalla? :/ oot kyllä tosi nätti mutta mun mielestä sun kokoselles ei oikein sovi tollanen minihame.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: haha ensinnäki kiitokset ihanasta kommentista! <3 tollasta on aina piristävä kuulla:) ja toisekseen, huono itsetunto saattaapi olla juu, mutta kaipa toi oli vaa hänen mielipiteensä et mun pitäs laihduttaa :D olkoon sitä mieltä, mun mielestä normaalipainosen ei tarvi laihduttaa mikäli ite on tyytyväinen kroppaansa, kuten mä :) ja mun mielestä toi on tosi törkeetä tulla sanoo jotain tollasta, etenki netissä anonyymina! :D ku miettii et sanoisko kukaan irl jollekki päin naamaa vaan että "laihduta" :D harva varmasti, ainakaa tuntemattomalle ihmiselle! mutta kiitos tosiaan sulle puolustuksesta ja oikeessa oot etten kyllä häpee itteeni! :)

    Anonyymi: kuten tossa ylemmässäki kommentissa snaoin nii en kyllä mitenkää häpee itteeni, ja sen takia pukeudun ihan niinku haluan enkä mieti mitä joku muu siitä on mieltä, kunha se mun mielestä näyttää hyvältä :) mua ihmetytti vähän toi "sun kokoselle" :D en koe olevani enkä itseasiassa ole mitenkään hirveen isokokonen, ihan normaalinkokonen, eli miks normaalikokoselle ei sopis minihame? :o tottakai tollanen tiukka tuubihame varmaa näyttäis paremmalta jos ei ois yhtään vatsaa eikä persettä, mut mun mielestä se näyttää oikein puettuna kivalta muodokkaammallaki :) musta koko asenne on ihan pepusta että heti jos on muotoja ni pitäs pukeutua vaa johki tietynlaisiin vaatteisiin :D jos oot kattonu mun aiempia asuja, niin mun mielestä pukeudun aikalailla vartalolleni edullisesti, toki poikkeuksia on koska jos haluan jonku mun mielestä kivan paidan/hameen nii kyl mä sen ostan jos se istuu yms miettimättä että "voinko käyttää tätä, näytänkö tässä lihavammalta ku jossai säkissä" :D mutta kaikilla on toki mielipiteensä, ja kaikkia ei voi miellyttää, eiks tärkeintä oo kuitenki et miellyttää itteensä? ;) mutta kiitokset tosta sun kommenttis kivasta osuudesta ja siitä että esitit asias asiallisesti, vaikka meiän mielipiteet tässä asiassa näköjään erooki! :) ps kivat kilometrikommentit tuli taas kirjotettua :D

    VastaaPoista
  9. Ei jösses pitääkö mun taas alkaa paapomaan blogissani kauneusihanteista ja siitä kuinka pielessä ne on :D ihanaa just, että oot itsevarma likka! Sen ei pitäs kattoo kokoa tai ulkonäköö, millanen itsetunto on. sen pitäs tulla sisältä päin, läheisistä ihmissuhteista ja onnistumisista. :) Ei ne luurangotkaan oo itsevarmoja - päinvastoin yleensä.
    Oot ihana, mutta ÄLÄ VAAN SANO ETTÄ JUOT EL TIEMPOO :D:D:D hajosin täällä taas!!

    VastaaPoista
  10. hahhah :D älä saa hepulia mutta joo juon joskus el tiempoo!! tosin sitä puolikuivaa toi makee oli ihan kamalaa ku en tykkää makeista valkkareista mut Ramin takia ostin :D ruoan kanssa toi oli iha jees, siis hintaansa nähden tietysti!

    mut sit toho tärkeempään juttuun, sää oot niin oikeessa (taas kerran !) mulla ois itelläki painava sana sanottavana tosta asiasta eli varmaan pitäs istuu kunnolla alas ja kirjottaa kans postaus tosta! menee hermo ku heti jos on muotoja ni pitäs olla laihduttamassa vaikka paino ois iha normi ja ITE ois tyytyväinen :D ja nimenomaan, sen itsevarmuuden täytyy lähtee jostai iha muualta ku langanlaihasta kropasta tai nätistä naamasta, muuten on joku pielessä! mitäs sitte ku joutuu onnettomuutee ja naama rusentuu tms, siinäkö sit oli itsevarmuus loppuiäks :D kyl sen pitäs tulla just noista sun mainitsemista jutuista! ps kiitos kehuista ja ite oot ihana ku osaat ilmasta asias noin hyvin! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...