lauantai 7. huhtikuuta 2012

party going wild, fist pumping

(hykertelen täällä ittekseni tolle otsikolle vaikkei siinä kai muiden silmää ees mtn hauskaa oo :-D)

heippa! mun tekis nyt iha hirmusesti mieli lähtee käppäileen tonne ihanan näköseen kevätilmaan, ja jos vaan ehdin niin varmasti lähenki, mutta sitä ennen päätin kuitenki tarinoida teille meiän eilisestä illasta. ihan alkuun tää jo niin tavalliseks muodostunu, mutta aina niin paikkansa pitävä hehkutus siitä kuinka ihana ilta meillä oli, aivan loista, erittäin hyvä ellei täydellinen, vai mitä tytsyt? ;)

saatiin siis tällä viikolla idis että ku Saara saapu pitkästä aikaa Helsingistä tänne Tampereelle, niin pakkohan meiän on lähtee porukalla viihteelle, ku viime kerrasta noiden typyjen kanssa oli kulunu jo pari kuukautta! myytiin sit Hellan kanssa onnistuneesti tää idea sekä Saaralle että Sarkulle ja ennen ku huomattiinkaa nii meillähän oli kädessä Deluxe liput ja oltiin nokka kohti Fat Ladya! lusikkansa tässä sopassa oli siis mun ja Hellan lisäks Saaralla ja Sarkulla, vielä ku Laura ois ollu Tampereella niin ois ollu koko porukka koossa ja ilta täydellinen, mutta kuten sanottu oli se erittäin hyvä näinki! haluutte varmaan nähä sen asun jossa olin liikkeellä:



kummatki asun jutut on siis uusia, ja ton täydellisen topin näitteki jo siinä edellispäivän asussa, mutta housuja ette vielä oo nähny ja ah että mä oon rakastunu niihin! oon vähä niinku unohtanu nyt iloita että vihdoin omistan mintunvihreet housut. ostin noi nimittäin pienen päähänpinttymän johdosta, siis oon himoinnu koko kevään jo mintunvihreitä housuja mutta nyt ne oli pakko saada ku keksin että mun on saatava ne päälle tonne baariin. :-D niinpä käytiin Hellan kanssa keskiviikkona ne metsästämässä ja yhdistin ne tohon toppiin. harkitsin myös pitsipaitaa, mutta lopulta toi oli parempi ja olin ihan tosi tosi tyytyväinen tohon asuun! jotenki toi valkonen läpikuultava materiaali mätsäs ton mintunvihreen farkun kanssa ihan täydellisesti. mitä te ootte tästä asusta mieltä? :-)
  • toppi H&M
  • vyö H&M
  • farkut Cubus


nii ja ennen ku kukaan kauhistuu tai saa sydäriä noista ripsistä niinku Saaralle meinas käydä, niin älkää huoliko ne ei oo mun omat. :-D ostin Seppälästä erittäin luonnollisen näköset irtoripset, ne on ehkä jopa vähä liian luonnolliset koska ne eroo mun omista meikatuista ripsistä aika vähän, mutta toisaalta onhan ne nätit ja varsinki kevyemmän meikin kanssa kivat!

 
ilta alko perinteisesti etkoilulla, Saaralla ja Sarkulla oli vähä kiire aikataulu tossa illasta niin etkoiltiin sitte enimmäkseen Hellan kanssa kahden! :-D saattaa kuulostaa tylsältä, mutta sitähän se ei ollu, kuten ei mulla ja Hellalla koskaan! istuskeltiin ja kälätettiin vaikka millä mitalla, katteltiin Voice of Finlandia Hellan jättitelkkarista, kuunneltiin kaikkee hyvää musiikkia ja tietysti juopoteltiin. isolla porukallaki on ihana alotella, mutta tosi hauskaa se oli tollai kahestaanki! :-)





toki Saara ja Sarkku saapu paikalle vähä myöhemmin, tehtiin pikanen kuulumisten vaihto ja hengailtiin hetki kunnes pistettiin nokka kohti Fat Ladya! :-)

baariin päästiin peloistamme huolimatta ilman sen suurempia jonotteluita, ja sitte päästiinki itse asiaan! mä olin meistä ainoo joka oli käyny Fat Ladyssä aiemmin ja tosiaan se munki käyminen oli se Sikatiistai Ramin synttäreillä jollon lähinnä kiersin meiän pöydän, baaritiskin ja vessan väliä, joten ihan kaikkee tosta baarista en ollu nähny. kuitenki samana mun mielipide pysy, eli loistopaikka! toki nyt ku paikka oli ihan täynnä ni juomia sai odotella jokusen hetken, muttei mitää verrattuna Tivoliin. Fat Lady on hieno paikka ja sinne mahtuu porukkaa vaikka millä mitalla! ainoo mikä meitä vähä häiritsi oli huono musiikki! oikeesti, ei olla varmaan koskaan todettu noin montaa kertaa illan aikana että "ihan paska musiikki, huonot miksaukset" :-D mutta toihan on täysin mielipidekysymys! eikä toi musiikki kauheesti meiän menoo häirinny, oli siä niitä hyviäki biisejä ja sillon sitte tanssittiin kaikkien huonojenki edestä, ja tanssittiin me niitä huonojaki. :-D eli siis tanssittiin paljon ja täysillä, kierreltiin paljon ja eksyttiin toisistamme miljoonasti, mutta aina löydettiin takas yhteen, istuskeltiin sopivasti, moikkailtiin tuttuja ja juotiin tietysti hyviä juomia! Rami kavereineen oli myös paikalla, joten mä tietty välillä vähä hengailin niittenki kanssa, mutta suurimman osan ajasta pysyttiin typyjen kanssa yhessä. :-) toi oli mun silmään sellanen ihan täydellinen baari-ilta eikä mulla oo pitkään aikaan ollu noin hauskaa baarissa, eli superkiitokset tytöille! ♥ paikalla viihdyttiin tosiaan aikalailla sinne pilkkuun saakka ja illan päätteeks vedettiin vielä kunnon Frontside Ollie joraukset siellä Suomi-puolella. :-D (Alli ku kyselit sitä baaria, menkää Fat Ladyyn, siellä soi Frontside Ollie!!!)





vielä pari peeässää, eli superduper paljon ihania terkkuja sille kivalle typylle joka tulit ilmottaa lukevas mun blogia! :-) piristit mun iltaa vielä vähän lisää! ja ny ku kerran puheeks tuli ni pakko pistää terkut myös sinne Ramin nimeltämainitsemattomalle ystävälle, joka kans ilmotit lukevas tätä. :-D just helmee ja piristit kans mun iltaa sun hauskoilla jutuilla haha, jos tiät mitä meinaan! :-D

että sellasta! loistava ilta, loistavat ihmiset, otetaan pian uusiks kiitos! viä kerran iso kiitos tytöille, ootte ihan parhaita ♥ tää postaus oli varmaan joku supersekava, enkä voi ees laitta krapen piikkii ku sellasesta ei luojan kiitos oo tietookaan, mutta ehkä te ny selviätte. :-D nyt mä lopetan tän, käyn siellä kävelyllä ja rupeen valmistautuun illan pääsiäisateriaan, tänä ainoona pääsiäsloman päivänä joka ei mitenkää pääsiäiseen liity, mutta ei kai se oo nii justiinsa! palataan öö heti ku vaan ehdin, nyt moi ja ihanaista lauantaita ihanaisille ihmisille

17 kommenttia:

  1. I-H-A-N-A-T noi farkut!! :)

    Sulle ois myös tunnustus mun blogissa:)

    http://withme-iina.blogspot.com/2012/04/liebster-blog-tunnustusta.html

    VastaaPoista
  2. mitä sun etuhampaassa on?:) ja kaunis asu!

    VastaaPoista
  3. Mua on myös kauan jo mietityttänyt, että mikä sun etuhampaissa on, joten haluaisin tietää. :D

    VastaaPoista
  4. ihanat housut:)) missä kengissä käyt baarissa:)? tai mitkä oli ton kyseisen asun kanssa!

    VastaaPoista
  5. iina: noi on kyllä ihan tosi kivat! himoitsen jo kesää ja noiden yhdistämistä kaikkeen ;) ja aww kiitos paljon tosta tunnustuksesta! <3 kävinki jo kiitteleen sua sun blogissa mut kiitos vielä, täytyy pistää toi eteenpäin! :)

    Anonyymi: kiitos paljon! :) ja aaaargh tää on varmaa miljoonas kerta ku joudun selittää tota hammasjuttua, seuraavaks kyl oikeesti teen jonku postauksen niistä ni voin vaa linkittää sen aina ku joku kysyy! :D miks kaikkia kiinnostaaaa jättäkää jo mun hampaat rauhaan please :D mutta siis viidennentoista kerran, oon joskus piänenä pudonnu keinusta naama edellä ku mulla ei ollu viä ees hampuja, ja sit rautahampaiden aihiot vaurioittu siinä ja sit heti ku mulle kasvo rautahampaat nii niissä oli tollaset valkoset läikät :D iän myötä ku mun hampaat on kellastunu muutenki ni toho valkosten läikkien päällekki on tullu tummumia. että tosiaan niinki mielenkiintonen tarina :D mua itteeni ne ei häiritse enkä ees enää huomaa niitä esim kuvissa, siks en muokkaa niitä pois :D
    tässä oli varmaa toisellekki anonyymille tarpeeks vastausta :D

    Anonyymi: noi on kyllä aika täydellisyyttä hipovat! :) ja öö öö talvisin mulla on aika usein baarissa jotkut saappaat mut jos ne ei yhtään sovi asuun ni sit otan vaihtokengät eli ne yhet ainooot korot joilla pystyn kävellä :D mul on tosi huonot jalat ja astun linttaan yms joten en voi käyttää mtn ns. huonompia korkoja ja kalliimpia esim. vagabondin tms ei oo tullu ostettua mut ny ois hakusessa ni sit alkaa baariasuissaki näkyy korkoja! :) kesällä saatan mennä ihan ballerinoissaki mut ton kyseisen asun kans mulla oli tennarit ku halusin siihe vähä sellasta rennompaa meininkiä ettei saappaita ja tosiaa hyviä korkoja ei ollu (muuten oisin luopunu rennosta ja laittanu ne) joten iha hennesin valkoset tennarit oli JA pakko sanoo että ihmeen siisteinä ne pysy :D ps kiva kilometrivastaus noin yksinkertaseen kysymykseen, hienoa veera :D

    VastaaPoista
  6. Oukki, vihdoin selkis mullekin, en ollut aiemmin törmännyt aiheeseen blogissasi, niin siksi kysyin, en suinkaan millään pahalla. :)

    VastaaPoista
  7. jepjep hyvä että sait mielenrauhan :) juu en ottanu pahalla tosiaankaa, on multa tota epäkohteliaamminki kysytty täällä :D lähinnä vaa ihmettelen miks ihmisiä nii paljon kiinnostaa ja kommentteja lukemalla selviää usein paljon asioita :) mun blogissa niitä voi jopa viä jaksaa lukee ku niitä ei kauheesti oo haha :D

    VastaaPoista
  8. Ah noi mintun vihreet farkut hipoo täydellisyyttä!!<3 Koska ostit ja oliko minkä hintaiset? Voisin haluta itselleni myös tuollaiset :-D

    <3: Anniina

    VastaaPoista
  9. Nuo farkut on niin täydelliset, malli ja väri on niin ihanat! Pakko saada kesäksi jotain mintunvihreää ♥

    Sulla on muuten aina tosi kiva meikki :)

    VastaaPoista
  10. Anniina: ne on kyllä aikalailla täydelliset sanoisin! :D tos kuvatekstissäki tais olla mut siis ostin iha täl viikol ne :) eli on varmasti viä jäljellä Cubuksessa, ja hintaki oli iha naurettava noin ihanille housuille eli sen perus parikymppiä makso! :) mee ihmeessä kokeilee josko ne sopis sulle! mut hei mainitsen koska oot pitkä et noi on tollaset cropatun malliset eli ne on siis oikeesti noin lyhyet mitä mulla tos kuvassa!

    Reetta: no totta vie hipoo täydellisyyttä !! :) toi malli on ihana, tykkään tollasista vähä lyhyemmistä ja kerranki housut jotka on oikeesti lyhyet jopa tälläselle tappijalalle ku mä :D suosittelen ehottomasti mennä kokeileen jos Cubus on lähistöllä! itekki kyl pakko hamstrata kesää varten pari muutaki mintunvihreetä juttua ;)

    VastaaPoista
  11. TOI SUN ASU <3
    oikeesti, näytät tositosi hyvältä, you go lady ;)

    VastaaPoista
  12. Ihan törkeen kivat housut, varsinki toi väri on ihana! =) Harmi vaa ku tääl päi ei oo Cubusta.. Nyt kyl alko himottaa hurjasti tollane mintunvihree väri:-)

    VastaaPoista
  13. Eiii että mua harmittaa etten päässy deluxeen! oli meinaan la. töitä ja just pe. olin ihan menomeiningeissä ja nin ready to paaartyyyyy :) noi sun housut on aeeevaan ihanat :)

    VastaaPoista
  14. Anonyymi: asu oli kyllä tosi ihana! :) ja kiitokset muutenkin, vaikken ny ehkä iha noi hyvältä näyttäny mut thanks anyway! :D

    jonna: jeeeep noi on aika täydelliset kyllä! :) ja etenkin väri, ehkä voisit koittaa metsästää jotain muuta mintunvihreetä, esim Ginassa on muistaakseni ihan kivoja mintunvihreitä juttuja! :) ihana väri kesäks.

    Siiri: aa voi eii, toi on ärsyttävää siinä ku on viikonloppusinki töitä et usein ne sattuu just sillai et ne sulkee pois jonku tietyn kivan jutun! :s deluxe oli kyl hyvä taas kerran ja miljoona kertaa parempi Fat Ladyssa ku Tivolissa!! mut onneks sulla kuulosti ainakin postauksen perusteella olleen kivaa sit lauantaina ja toivottavasti parempi tuuri ens kerral sulla on parempi tuuri Deluxen kanssa, niitä ku tulee aina lisää! :)

    VastaaPoista
  15. Enpä oo hetkeen nähny oikeesti noin hyvännäköstä asua :D Noi kaikki värit ja korut ja kaikki sopii niin hyvin yhteen! Täytys ottaa susta ihan mallia, etten aina pukeutuis melkein kokomustaan kun pukeudun juhlimaan tms :)

    VastaaPoista
  16. IHANAT housut <3 mun on ehkä pakko ostaa noi samat jos niitä vie on sitten kun sinne tulen! Onks toi Fat Lady normilauantaisin joku k20 tai muu vastaava?

    Alli

    VastaaPoista
  17. Henna: oho ihan häkellyin tosta kommentista! :D kiitos tosi paljon! toi asu iski kyllä muhunki ihan täysiä ja jotenki noi housut on nii kivat et niiden ympärille on helppo rakentaa :p itekki pukeuduin ennen juhliin tosi usein vaan mustaan mut nyt oon alkanu vähä rohkaistuun, suosittelen ;)

    Alli: noi on kyllä aika täydelliset !! :D kyl uskon et niitä on vielä! :) ja hei voi eii se muuten on normilauantaina joku k22 varmaan :( voi peppu! mut hei laitan sulle fb viestiä ny ku vihdoin muistan !!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...