maanantai 16. huhtikuuta 2012

when the time goes by, i will always be with u, singing "here we go again!"

moikka moi! mähän lupailin että tuun kertoileen teille meiän lauantaisesta suurtapahtumasta, jota oltiin suunniteltu aika kauan, nimittäin maailman paras isä täytti sunnuntaina 50 vuotta ja kunnon viiskybäset vietettiin siis lauantaina! ihan alkuun mun täytyy kehua koko ilta maasta taivaisiin. :-) kaikki meni just eikä melkein nappiin (mitä nyt mulla tuli laittautuessa vähä kiire enkä ollu ulkonäkööni ihan tyytyväinen mut seki unohtu iha liian nopeesti ku oli nii hauskaa!) ja juhlat oli tosi tosi onnistuneet ja kaikilla oli hauskaa! illasta ei tosiaankaan puuttunu ruokaa, juomaa, ystäviä, puhetta, tanssia, laulua ja naurua!

meiän oma asunto vaikka tällänen 140 neliöö onki, ois kahen kerroksensa ansiosta ollu huono juhlille, joten vuokrattiin paikaks Irjalan Makasiini, jossa on vietetty myös mm. mun rippijuhlat ja haha muutamat meiän lukion bileet. :-D Makasiini on paikkana tosi hyvä, koska siellä on kunnon keittiö, terassi ja kaks isoo "salia", joista toinen toimi ruokailutilana ja toinen tietysti tanssitilana! kutsuvieraslistaa oli pakko jollain tapaa rajata, muuten juhlat ois paisunu liian suuriks, joten paikalle oli kutsuttu vaan noin 40 ihmistä, eli isin (ja äitin) lähimmät ystävät ja sukulaiset. :-) oli tosi kivaa ku mäki tunsin kaikki paikalla olijat ja olin tosi innoissani näkemässä taas kaikkia!

päästiin lauantaina Ramin kanssa tänne meille laittautuun siinä kolmen maissa ja kohta puoliin meillä yöpyvät kompalaiset jo saapuki ja alko olla vähän ruuhkaa ja tunkua mm. peileille. :-D juhlathan siis alko viideltä, ja äippä nakitti Ramin hommaks kuskata kompalaiset täältä meiltä juhlapaikalle ja Rami tietysti innolla raidas 407:lla sen neljä kertaa meiän talon ja Makasiinin väliä. :-D ite ehdin vasta siihen viimeseen kyytiin joka lähti  siinä viis yli viis... tyylikkäästi myöhässä, mutta onneks ei oltu vikoja! ite olin liikkeellä tän näkösenä:



pukukoodi tuolla juhlissa oli sellanen rento "ystävän kanssa drinkeille" meininki, joten toi mun musta pitsimekko oli enemmän ku sopiva illan asuks! tykkään siitä iha hirveesti vaikka ehkä näin kevään korvalla oisin mieluummin laittanu päälle jotain vähä kirkkaampaa, mutta noi uudet kengät (jotka esittelen myöhemmin) piristi asua ihanasti värillään! mun piti heittää tohon päälle kenkien kanssa mätsäävä kirkkaansininen bleiseri, mutta arvatkaa unohdinko sen kotiin kaikessa kiireessä. :-D mutta tosiaan ite tykkäsin asusta ja sain siitä myös paljon kehuja vaikka se oliki tasan noin yksinkertanen, mitä mieltä ootte te? :-)
  • mekko Nelly
  • kengät Skopunkten


juhlat alko tervetulomaljoilla, äitin "puheella" eli itkulla (:-D) ja vieraiden esittelykierroksella että kaikki varmasti tunsi toisensa! tän jälkeen alko tietysti se syöminen ja kaikki ahtoki masunsa aika täyteen siinä jutskailun lomassa. syömisen ja kahvittelun jälkeen alko luonnollisesti se oikee biletys, eli tanssiminen, laulaminen ja kunnon kuulumisten vaihto! :-D en oikein pysty sanoin kuvailla sitä miten hyvä tunnelma tuolla oli ja miten kivasti kaikki tuli toimeen, ja kuinka lujaa kaikki bailas! (me nuoret meinattiin jäädä noiden viiskymppisten jalkoihin iha huolella!) ite tietysti yritin parhaani mukaan vaihdella kuulumisia kaikkien vieraiden kanssa ja aika hyvin siinä onnistuinki, vaikka kyllä Ramin ja Hellan kanssa tuli suurin osa ajasta vietettyä ja jutskattua! mutta nyt musta tuntuu että koska en kuitenkaa sanoilla saa kerrottua kaikkee noista juhlista, annan Vilman (klik!) kuvaamien kuvien puhua! eli iskän viiskymppisissä mm:

pidettiin puheita/ jaettiin lahjoja:





naurettiin:





kaunista....

myös vähän itkettiin (onneks iha vaa ilosta):

Photobucket











 Vilma kuvas ihan väärää kohdetta ku vieressä oli liikuttunu isukki, meiän isi harvoin kyynelehtii joten pitihän se ikuistaa! 



katteltiin kuvia albumista joka oltiin väsätty iskälle sen elämästä:



Photobucket

tätä kohtausta edelsi se äitin itkuinen mutta ah niin koskettava puhe!


Photobucket

mummi katteli ihmeissään kuvia poikansa nuoruusvuosilta :-D komee poika ollu meiän isi!


juotiin:


Photobucket

sankarin piti tietysti testata että yhden tähden Jallu on juotavaa ennen ku sitä tarjoiltiin vieraille!


Photobucket


Photobucket

poika on tullut (takaisin) kotiin ja se keinuu, ei sauno!

Photobucket

vaarin testas sit vuorostaan että se kolmen tähden Jallu on kunnossa, kuin linnunmaitoa kuulemma :-D ite olin piiiiikkasen erimieltä!


Photobucket

meiän arkkitehtiopiskelija tietysti rakensi kompaperinteiden mukasesti tunnelma katossa-tornin!


tanssittiin ja bailattiin:

Photobucket

"i want it all, and i want it nooooooooow"

Photobucket

edes Freddie Mercury ei vedä Bohemian Rhapsodya noin tunteella! (toisaalta Mercury myös osas sanat ja yleisesti vaan laulaa, mutta ei se oo nii justiinsa :-D)

sekä tietysti poseerailtiin, juteltiin ja pidettiin vaan hauskaa:

 Photobucket


Photobucket

like father like daughter? ;-D

Photobucket

nuori pari part 1!

Photobucket

nuori pari part 2! huomattavasti söpömpi ku part ykkönen ;)
Photobucket

tää oli vissiin niinku paras perhepotretti joka noista juhlista saatiin :-D

Photobucket

Photobucket

villit about viiskymppiset sisarukset ;) 

Photobucket

Photobucket

mummu ja vaariki nuoreni silmissä tuolla juhlissa, bailauksesta ei ois uskonu et herrasväki vetelee jo reippaasti yli seittemässäkympissä!

Photobucket

Photobucket

isin kamut oli askarrellupaskarrellu sille tollasen hienon kortin! :-D 

Photobucket



toivottavasti ees noista kuvista välitty se kuinka hauskat pirskeet kaikilla oli! :-) mä ja Rami poistuttiin paikalta siinä vähän ennen kahta yöllä, ku meininki alko käydä sen verran villiks. :-D lähettiin vielä käymään Ramin kaverin ja sen tyttöystävän kanssa Kuubassa ja sitte Ramille nukkumaan, koska jos meillä kotona oli ruuhkaa laittautuessa niin sitä oli myös nukkuessa! mutta joka tapauksessa ihan super isot kiitokset kaikille juhlissa mukana olijoille ja super paljon onnee rakkaalle viiskymppiselle isille! ♥ nyt sitte vaan ootellaan sitä viiskymppismatkaa, jolle omaks hämmästyksekseni mutta suureksi ilokseni varmaanki pääsen mukaan. :-)

ps. kertokaahan mulle miten noi kuvat näky ?! multa tosiaan loppu se kuvatila nyt vihdoin ja jouduin kesken kaiken vaihtaan Photobuckettiin, enkä ihan osannu käyttää kyseistä sivustoo! pitää varmaa pyytää Vilmalta oppitunti tai sit vaihtaa johonki muuhun, jos toi on oikeesti noin vaikeeta ni en kyllä laita enää yhtäkään kuvaa. :-D toivottavasti nää ainaki näkyis ees jotenki ja ennen seuraavaa postausta opettelen jonku paremman kikan tähän, nyt moro moi mulla alkaa romantillinen ilta skumpan, poikaystäväni ja Titanicin (kukaan noissa juhlissa olleista ei tässä vaiheessa välttyny päässäsoivalta Frederickin Titanic-biisiltä :-D) kera, palataan taas ihanat pusi pusi! :-)

27 kommenttia:

  1. ootko aatellu tehä mitään blogikirppistä, sulla on ihania vaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) itseasiassa oon mä sitä miettiny noiden kauheen kokosten kirpparisäkkieni kanssa, mut en tiedä onks mulla vielä tarpeeks seuraajia siihen ja että kehtaanko kovin paljoo noista vaatteista blogin kautta myydä ku tosi monet on kauheen erityylisiä mitä mulla nykyään :D mutta pitää kattoa, ei oo poissuljettu mahollisuus! :)

      Poista
  2. oooii, itelläkin ihan nousi hymy korviin näitä kuvia katsoessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voiku ihana kuulla! :) hyvä kuvaaja on onnistunu siis vangitseen tunnelman!

      Poista
  3. Kylläpä te järjestätte aina niin mahtavan näköisiä juhlia!:)) Oli varmasti superhauskaa. Turhaan sanoit ettet ollut tyytyväinen lookkiisi, herranjumala nainen olet kaunis!:) Tuo mekkokin on aivan upea sinun päälläsi.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pakko kyllä myöntää että meiän perhe/suku/ystäväpiiri osaa ton juhlimisen jalontaidon ;) ja voi kiitos ihana kuulla :) aina tietysti ite on kauheen kriittinen itelleen varsinki tollasissa isommissa tapahtumissa ku on suunnitellu kaiken yms, mutta hyvä jos ulkopuolisen silmään näyttää kivalta, kyllä mä itekki muusta aikalailla tykkäsin paitsi tukasta en saanu just sellasta ku oisin halunnu :D mutta mekko on kyllä hieno sen myönnän että kiitokset vaan nellylle ja kiitokset sulle ihanasta kommentista! :)

      Poista
  4. Ihana Veera!!!:) ja joo noi kengät toi vähän väriä tuohon ihanaa mekkoon !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos toinen ihana! :)) ja näinhän se on, hyvät kengät muuten myit mulle tattista vaan! :D

      Poista
  5. oiiii hahaa näyttää että oli hauskat juhlat! :D ja meidä äitiki edustaa hienosti, voi ei :-----D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha oli kuules tosiaankin! :D oisitpa säki ollu!! ja joo siellähän se edusti varsin nätskänä :) kävi kilpaa kehumassa siskonsa kanssa Ramin ulkonäköö, hihi ihania! :D

      Poista
    2. ps sohvi vois taas pikkuhiljaa nähä täs joskus !! :D

      Poista
    3. voi ei toivottavasti Rami ei oo ihan nolostunu :DD no niii vois kyllä! ei olla ikuisuuksii nähty :(

      Poista
  6. aivan ihanii kuvia! selvästi ollu iha superjuhlat :) ja ihana toi mekko ja oot nii nättinä ollu taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt voin sanoo olematta itserakas että kuvat on aivan loistavia, kiitos hyvän kuvaajan ja tietysti vähä myös noiden kaikkien upeiden mallien:) nimenomaan superit noi juhlat oli, sähän sen sanan keksit :D ja kiitos huimasti myös omasta puolestani:)

      Poista
  7. Vähänkö toi mekko on IHANA ja sopii sulle ihan superhyvin! :) Ja näyttää huikeilta juhlilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kiitos kiitos! :) toi mekko oli kyllä loistolöytö, siinä on vieläpä tollanen syväänuurrettu selkäki mikä kruunaa kokonaisuuden. ja jepulis, juhlat oli mahdit! :)

      Poista
  8. Hei ihan vaan vinkkinä; ei kannata julkasta netis mitää perhejuhlakuvia. Tuli ihan paha olo sun puolesta, et ketkä kaikki nääkin kuvat saattaa nähdä. Teillä on selvästi ollu tosi hauskaa, mut tälläset kuvat tarttis pitää kuitenki omana tietonaan.:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. usko tai älä tätä kyllä mietittiin ja tosiaan just sek takia että kuka vaan voi nähä noi kuvat, mietin tarkkaan millasia kuia kestäki julkasen, eikä kenestäkää oo mtn tyhmiä/loukkaavia kuvia, eli no worries :) sait mut kyllä joksku yli vainoharhaseks ja aloin heti kuvittelee meiän isille jtn hullua stalkkeria eli pari kuvaa saattaa viä lähtee mutta tosiaan emmä iha donkki oo vaikka joskus saatanki siltä vaikuttaa eli tiedostan asian, mutta kiitos huolenpidosta anyway! :)

      Poista
  9. Toi mekko sopii sulle paremmin kun nenä päähän ! :) Sun hiukset näyttää niin kivalta kiharalla, ja ne sopii tosi hyvin tohon sun asuunkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! :) siitä ei vissiin noin hyviä kuvia viä blogin puolella oo ollukkaan, mut se on kyllä täydellinen mekko ja sopis varmaa kelle vaan :D ja ihanaa että mun hiuksia kehutaan, voin rauhallisin mielin siis uskoo et ehkä kukaan vieraistakaa ei pitäny mua minää niiskuneitinä tms vaik musta itestä noi ei ihan täydellisesti ollukkaa! :D eli kiitos! :))

      Poista
  10. Yep.... Musta ei välttämättä oo apua toho Photobuckettiin. Jos oot tänää vieraillu mun blogissa, ni oot ehkä huomannu, että kaikki kuvat on menny vaan logoiks -.-

    Loppu joku kuva/lataustila ARGH!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeeep huomasin! :( ihan kakkoja noi, mutta niinku puhuttiinki ni testataa ny kummakki si sitä flickriä, josko se workkis! :D

      Poista
  11. Todellakin välittyy, tuli itelleki hymy huulille kun katto näitä :)

    http://colours-and-carousels.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oujee ihana kuulla! :) vaikka ite en kuvia oo ottanukkaa ni ihanaa että tunnelman sai välitettyä postaukseen:) ja mäki tykkäilen sun kuvista aina hirveesti! :))

      Poista
  12. Olitpas supernättinä!

    VastaaPoista
  13. oivoivoi, ylistysviestejä en tietenkää koskaa pahakseni pistä mutta sait mut melkein punastuun haha :D kiitos kaikista kehuista ihan hirveesti, mekko tosiaan on täydellinen ja asu oli mustaki onnistuneen yksinkertanen, ihana myös kuulla kehuja tukasta vaikken ite siihen ollu sataprosenttisen tyytyväinen! mut ennen kaikkee ilahduin tosta tyyli osasta, että tyyli ois kantajansa näkönen, kivoin kehu pitkään aikaan :) siihenhä kaikki varmaan pyrkii joten ihana jos ainaki jonkun mielestä oon siinä onnistunu! kiitos vielä :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...