keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

my heart will go on

(kuinka omaperänen otsikko postaukselle joka sisältää myös vähän Titaniccia......)

moikka moi! mä tulin tossa hetki sitte töistä ja kauheesti muuta en oo tänää sitte kerennykkää, joten tästä päivästä ei oo kauheesti jutskailtavaa, vaikka hyvää tulosta töissä teinki! :-) mutta maanantai ja tiistai oli kivoja päiviä, joten ajattelin että kerron teille niistä muutamalla sanalla ja kuvalla niin saadaan tännekki taas kuulumisia. loppuviikon postaukset tulee nimittäin oleen vähä toisenlaisia, huomenna näätte piiitkästä aikaa pari uutta ostosta ja perjantaina tittididii, kuvaa hiuksista joita käyn vihdoin ja viimein huomenna vähä fressaamassa ;) ei siitä sen enempää vielä, nyt maanantaihin!

maanantaina oltiin sovittu Hellan ja Lauran kanssa treffailut, mulla ja Hellalla sattu oleen vapaapäivät ja Laura pääsi koulusta aikasin, joten nähtiin jo kahen maissa Lauran luona. sinne mä suuntasin tän näkösenä:



asula

asuks mulle valikoitu taas tollanen merimiestyylinen asu, tummansinistä ja valkosta raitaa, denimiä ja vähän kultaa! mun mielestä tosi kiva yhdistelmä, mutta mitä sanoo raati? :-) nii ja hienosti oon taas Ginan vaatteissta päästä varpaisiin, ainoastaan huivi on vissii Stockalta!

 
iltapäivälle meillä typyillä ei ollu sen kummempia suunnitelmia ku viettää ihanaa aikaa keskenämme ja päivitellä viimesimmät kuulumiset ja juorut! toki siinä lomassa piti jotain syödäkki, joten päädyttiin kerranki ainaki melkein terveelliseen vaihtoehtoon, eli salaattiin. oltiin laiskimuksia eikä jaksettu alkaa Lauran minikeittiössä väsäileen mitään sen hienompaa el salataa, joten päädyttiin nappaan K-marketista mukaamme sellanen Pirkan cesarsalaatti pussi. toi oli oikeesti yllättävän hyvää ja ennen kaikkee helppoo! pussi sisältää siis salaattia, krutonkeja, cesarkastiketta ja parmesania, aineet ei tarvi ku sekottaa ja volá salaatti on valmis. ite me tietysti paistettiin kana tonne joukkoon ja sitte ei muuta ku herkutteleen. :-)


tm5

tm3

Lauralla ei ollu tarpeeks isoo salaattikulhoo ni päätettiin inspiroida ja käyttää kattilaa, hyvin toimi!

 
tm4

kokit vauhdissa! uskokaa tai älkää kyllä mäki vähä autoin, etten iha vaa kuvaajan roolissa ollu. :-D 

siinä sitte syöpöteltiin ihanassa auringonlaskussa Lauran valosassa kämpässä! jutskailtiin ja naureskeltiin muutama tunti. oon sanonu tän varmaan tuhat kertaa mutta hyvän ruuan äärellä parhaiden ystävien kanssa, jopa maanantai tuntuu kivalta! :-)

ku oltiin hengailtu tarpeeks, mä lähin käpyttään kohti Keskustoria, jossa treffasin Ramin ja lähettiin yhessä kaupan kautta niille viettään sitä romantillista iltaa josta jo teille mainitsinki. ohjelmassa meillä oli taas kerran rentoo hengailua mutta kaikkee kivaa. :-) kokkailtiin ite pizzaa josta tuli ihan superhyvää! Ramin kaveriki kyseli seuraavana päivänä sitä maistaessaan että mistä ollaan niin hyvää pizzaa saatu ;) mutta kaipa Rami ny osaa, Ylläksen pizzamestari ku on. :-D mutta tosiaan kokkailtiin yhessä ja syöpöteltiin pizzaamme Titanicia kattellen!


tm1

haha musta oli hirveen hauskaa ku näissä kuvissa näytti ku Ramin keittiö ois ollu tulessa. :-D 

 
tm2

meiän herkullinen katkarapu-ananas-homejuusto-oliivi pizza ;)

tähän väliin mun on ihan pakko sanoo pari sanaa tosta Titanicista! tiedetään tiedetään, kaikkien aikojen ihanin ja romanttisin ja parhain ja mitä vielä leffa. olihan se tosi hyvä, varsinki ku ite oon tosiaan nähny sen viimeks joskus kymmenen vuotiaana. näyttelijät osas hommansa, juoni oli hyvä ja tarina vähän liianki mukaansatempaava! toi oli oikeesti niin hyvin tehty tohon kammottavan ahdistavaan tarinaan perustuen, että mä en pystyny kattoon sitä loppuun. :-D en tiedä oonko ihan kauhee herkkis, mutta mua alko vaan ahdistaa niin älyttömän paljon koko se juttu ja kaikkien kuolema ja kauheet katastrofit yms, että mun oli pakko lopettaa kattominen siihen kohtaan ku se laiva katkee. tiesin että seuraavaks luvassa on Jackin kuolema ja kaikki loppunyyhkytykset ja olin siinä vaiheessa jo niin rikki tosta etten vaa voinu jatkaa kattomista vaikka Rami ois mieluusti loppuratkasunki kattellu. :-D onneks sen suurempaa vahinkoo ei käyny noin niinku Ramin osalta ku herra oli kattonu leffan viimeks syksyllä Egyptissä. kertokaa oonko oikeesti ainoo joka sekos tosta noin paljon, vai onko siellä ruudun takana joku muuki jota toi suurtekele on alkanu näin vanhemmalla iällä ahdistaa iha suunnattomasti? hyvähän se leffa on, itseasiassa liianki hyvä sitä en kiellä!



kauheesti muuta kerrottavaa mulla ei tosta maanantaista sitte ookkaa, iha loistava päivä, parhaita tyttöjä, paras mies, hyvää ruokaa ja hyvä leffa, ihan kiva resepti noin niinku maanantaille. :-D tiistai oli myöskin mukaisa, nukuttiin Ramin kanssa pitkään ja rentoiltiin sen luona eka kahestaan ja myöhemmin kolmisin kera Ramin ystiksen.

semmoset maanantai ja tiistai mulla, toivon mukaan tää postaus ei ollu mikään sekava plätty vaan jaksoitte jopa lukea! :-) huomenna tosiaan niitä ostoksia, nyt jatketaan meiän perheen ja Hellan kanssa iskän uuden iPadin photoboothilla leikkimistä, iha liian tyhmää mutta ah niin hauskaa. :-D moido ihanat palataan huomenna!


tm6


PS. huomista kampaajaa silmällä pitäen, kertokaa mulle heti, mikä on maailman paras hopeeshampoo, pelastakaa mut kusitukalta ja tunnustakaa ;)

14 kommenttia:

  1. http://beatissa.blogspot.com/2012/04/silver-goos.html Tuolla suositellaan hyviä hopeatuotteita! :)

    VastaaPoista
  2. siiis siiiiis siiis missä ootkaan töissä? ulapalla:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon tehny paljon sijaisuuksia päiväkodeissa tässä keväällä, mutta siis vakipaikka mulla on sellasessa firmassa joka tekee elintarviketutkimuksia muille firmoille, oon siellä haastattelijana eli kyselen ihmisiltä josko haluis osallistua millon mihinki tutkimukseen ja tsekkaan kuuluuks ne kohderyhmään yms! :) kivaa hommaa ja aika helppoo ja monipuolista ja saa olla ihmisten kaa tekemisissä ku tota tosiaa tehää kaupoissa ja kauppakeskuksissa. :)

      Poista
    2. Aaaaaa!:) selvisi sekin !:D toi kuulostaa kivalta toi jälkimmäinen! Itse hoidin yhen kesän lapsia ja se riitti... Meinaa mennä myymälässäkin herrmo kun en oo jotenkin yhtään beibi-ihmisiä :D

      Poista
    3. se on tosi mukavaa hommaa! :)) mutta nii on päikkyhommatki mulle ku ite oon just kauhee vauvafani haha :D

      Poista
  3. elä pliiiiis osta hopeasamppoota! ne on aika lailla tyhjän kanssa, usein liian peseviä käsiteltyyn tukkaan ja tehottomia. sen sijaan suosittelisin goldwellin vaahtosävytteitä ja niistä sävyjä 10BS ja 10V, joista jälkimmäinen on kuitenkin mun vaaleeseen tukkaan paras. toi sävyte on siis sellainen, että sitä laitetaan pestyyn, pyyhekuivaan tukkaan esim. kerran viikossa, annetaan vaikuttaa 5-15 min ja pestään pois ja sit joku hoitava hoitsikka perään ni tulee kuule hyvää jälkeä ja keltaisuus katoaa. tota myydään ainakin hairstoreissa ja hairlekiineissa, mutta satavarmasti muuallakin! ite oon kampaaja eikä meidän liikkeessä tota myydä ni käyn aina noista itsekin ostamassa, että saa asiakkaillekin laitettua. ja mulla on tosta 10V:stä siis jo mooonen vuoden käyttökokemus. asiakkaat rakastuu tohon. eli oikeesti hyvä :D mä siis täysin vilpittömästi kauppaan tota sulle! hintaa on joku 13-16e muistaakseni ja riittoisakin se on. kerro sit mitä tykkäsit, oon aika varma et tän metriselostuksen jälkeen et voi olla kokeilematta! kivaa kampaaajakäyntiä sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua ihanaa kiitos niin paljon tosta kommentista, rakastan sua !! :D oonki vähä mietiskelly et tehoono hopeeshampoot oikeesti joillaki ku mulla tuntuu ettei niistä oo pahemmin iloo ja ne vaan kuivattaa tukkaa! mut tollasta mun on sit ihan pakko saada, en ookkaa aiemmin kokeillu tota! oon testannu vaan niitä colormaskeja ja mulla onki siitä se silver ni sitäki meinasin sitte vasta värjättyyn tukkaan laitella jos siitä ois apua ku mun hiuksessa on nii paljon punapigmenttia että kaikki apukeinot tarvitaan ettei hiukset ois ihan keltaset! mitäs sä siitä colormaskista sanot onks se ihan huuhaata kans vai toimiiks se ku sehä on hoitoaine ei shampoo? :D mutta joka tapauksessa tosi paljon kiitos sulle ja todellaki meen heti pikemmiten ostaan tollasta sävytettä! :)) toivottavasti tukka onnistuu :)

      Poista
    2. No mun mielestä se colormask on joo ihan kiva hoitsikka, mut haisee pahalta eikä se kyllä keltaisuutta vie pois mun mielestä. Davinesilla on aika tehokas hopeatehohoito, mut se on aika hintava ja tosi käsitellyn tukan se tekee helposti violetiksi. Mut tosiaan vaahtosävyte on ehdoton!!:D

      Poista
    3. oukki doukki! mä testailen nyt tota goldwellia jonka sain, tosin se ei oo toi 10v vaan 10bg ku se kampaaja suositteli tähän sitä ni päätin si uskoo, katotaa mitä tulee :D ja testailen myös sitä mun colormaskia, jossei se toimi ni si hommaan tota Davinesia! :) tosi paljon kiitos sulle vinkeistä!

      Poista
  4. Täytyy sanoa että ihana asu taas! Mulle ei koskaan istu mitkään korkeavyötäröiset housut ja ärsyttää kun olisi kiva saada edes yhdet sellaisetkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! :) mä tykkään kans korkeevyötäröisistä housuista tosi paljon vaikken kyllä menis vannoon että ainakaa noi tiukanmalliset nuolevat farkut välttämättä parhaiten mun kroppaa imartelee, mutta tiettyjen asujen kanssa sopii ja minkäs sille voi ku niitä rakastan :D toivottavasti säki löytäsit vielä sulle sopivat korkeevyötäröiset housut! :))

      Poista
  5. TITANIC. ei apua, kävin sen viime lauantaina (just tarkotuksella ahistuksen lisäämiseks uppoamisen 100. vuotispäivänä..) kattomassa leffassa 3D:nä ja minäkää en sitä johonki kymmeneen vuoteen ollu nähny niin voi huhhuh. itkin ensimmäisen 1½ tuntia siksi, kun tiesin mitä tulee tapahtumaan ja miten ahdistavaa se tulee olemaan ja loput 1½ itkin siksi kun se tapahtu.. ei siinä muuten, mutta en tosiaankaan omaa mitään leffateatteriin sopivaa sievää nyyhkytysitkua ja mesta oli loppuunmyyty.. tosi paljon nautin siitä karseesta nikottelusta siellä, luojan kiitos en ollu ainut ja ne 3D-lasit peitti ees osan naamaa (; eli et siis ole ainut, on meitä muitakin, jotka siitä flippaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi apua! :D sulla on ollu viä vähä pahempi meininki ku mulla mutta kiitos tiedosta, helpotti kuule tietää etten tosiaa oo ainut joka skitsos tosta noin pahasti! :D

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...