torstai 26. huhtikuuta 2012

my tuesday in pictures


moikka! te ootte niin usein toivonu tälläsiä päivä kuvina/päivä Vetun kanssa-postauksia, että päätin nyt vihdoin ja viimein toteuttaa tän! sain tän idean vasta ku olin jo ollu jonku aikaa hereillä ja syöny aamupalan yms, eli noi aamun kuvat on vähä vajavaisia, mutta ehkä kestätte. :-D ja tosiaan osa kuvista on iPhonella nappailtu eli kiittäkää laatua siitä. anyway tällänen oli siis mun tiistaipäiväni:


pk2

heräsin siinä puoli yheksän maissa. mä nukun nykyään kahella peitolla aina sillon ku Rami ei oo meillä yötä. :-D ennen nukuin myös jollain viidellä eri tyynyllä mut nykyään tyydyn ihan vaan kahteen ja nimenomaa tollai vierekkäin, en tajua kuinka oon joskus voinu nukkua vaan yhellä tyynyllä, sillonha oon joutunu koko ajan siirtään sitä jos oon halunnu kääntyillä tai vaihtaa paikkaa sängyssä! :-D


pk4

noustuani pesin kasvot yms ja aloin heti meikkailemaan, koska ihan turhan paljon aikaa mulla ei ollu! ihan perus arkimeikki naamaan koska töihinhä mä olin suuntaamassa. :-)


pk3

söin kerranki oikein kunnon aamiaisen, pari ruisleipää täytteillä, paistettuja kananmunia ja kahvia! ..mutten tietenkään muistanu kuvata niitä. :-D


pk6

mä en enää osaa lähtee töihin juomatta kahvia! joskus Ramilta lähtiessäni joudun sen tekeen koska Ramilla on vaan pikakahvia (enkä tiä oks siinä kofeiinia ku mietin sitä aina yksin aamulla ku Rami nukkuu, ja kaikki tekstit niissä on arabiaks enkä oo muistanu vielä pyytää Ramia tarkistaan asiaa. :-D) ja mulla on usein sieltä lähtiessä kova kiire, sillon mun on ekana töissä suunnattava hakeen kahvia jostain!

asupk

päälle valkkailin tollasen aika randomisti mieleen tulleen asun, mutta tykkäsin siitä iha sikana ja aion varmasti käyttää uudestaanki/erilaisilla variaatioilla. :-) mitäs mieltä te ootte tästä (taas) Gina Tricotin mainosasusta

pk7

...ja naamani sain tälläseen kuosiin!

pk1

tässä välissä heitin vielä äitin töihin että sain siltä auton, ja sitte suuntasin tohon kuvassa näkyvään Pirkkalan Citymarkettiin kympiks töihin! en siis myymään vaan rekryymaan ihmisiä elintarviketutkimuksiin. :-)


pk5

mun piti olla töissä kympistä kolmeen, mutta meillä oliki vaa yks tuote hoidettavana tuolla ja saatiin porukkaa mukaan tutkimuksiin sen verran hyvin, että päästiin lähteen kotia kohti jo yhen maissa!


asupk2

töistä tulin tosiaan suorinta tietä kotiin ja vaihdoin tietysti heti kotivaatteet päälle! :-) mä oon oppinu meiän porukoilta tän tavan että heti ku tuun kotiin, mun on saatava päälle jotain mukavaa, eli yleensä mun tapauksessa jotkut höntsyt ja joku mukava paita. en oo vielä tähän päivän mennessä kauheen himoissani ostellu mitää hienoja veluuripukuja tms, mutta pikkuhiljaa ne alkaa himotteleen mua ja ehkä käynki tässä joku päivä nappaamassa jostain jonku herkun värisen kotiasun ;)


pk8

seuraavana oli edessä postauksen kirjotteleminen teille, sain taas vähä tapella ton Flickrin kanssa joten tässä kesti! mutta normaalisit mulla menee postauksien tekemiseen semmonen ihan vähintään puoli tuntia, mutta yleensä joku 45 minuuttia - tunti! joskus jopa puoltoista tuntia, tähän mukaan lukien siis kaikki kuvien muokkailut, tekstin kirjottaminen ja asettelu, sekä otsikko ja muut pikkusälät! eli kyllä tää ainaki mulle aikaavievää puuhaa on, joka päivä ei oo aikaa laittaa tollasia määriä postauksien kirjotteluun, joten siks niitä postauksia ei ihan joka päivä tuu. :-(


pk10

siinä kahen maissa Hella saapu meille hengailemaan mun kanssa! :-)


pk9

tein meille ruuaks herkullisen herkullista tomaattikeittoa, aineksinä tomaattimurkska, valkosipuli, sipuli ja katkaravut/ravunpyrstöt!


pk11

tällästä siitä sitten tuli! herkullinen lounas. :-)


pk13

hengailtiin tossa meiän ruokapöydän äärellä vaikka kuinka kauan, mutta sitte päätettiin että katotaan maanantain Täykkärijakso, jota ei kumpikaa oltu nähty kokonaan ja mä en ollenkaan, ja eihän tollasta jaksoo voinu missata!



pk12

Täykkärit katottuamme alkoki kello jo oleen viiden verran ja lähettiin hakeen äiti töistä, koska olin luvannu että haen sen ku mulla oli sen auto ja sen piti päästä vielä kirjastoon pikaisesti töiden jälkeen! :-) haettiin siis äiti ja tultiin kotiin, äiti nappas auton ja me jatkettiin telkkarin katselua!


pk14

meiän teki kauheesti mieli kattoo joku leffa, joten alettiin metsästeleen meiän digiboksilta vanhoja tallennuksia ja sieltä löyty toi Seven Pounds leffa! päätettiin kattoo se ja se oli ihan sairaan hyvä. :-) tosi sellanen koskettava ja hyvin tehty ja jotenki vähä erilainen, suosittelen kattomaan!


asupk4

leffan loputtua vaihdoin päälleni vaatteet jotka aioin laittaa seuraavana päivänä töihin, pakkasin laukun ja suuntasin hakeen Ramia ja sen kavereita lentokentältä. noi asukuvat on napattu sillon ku olin jo Ramilla, koska mulla tuli yllättäen lähdössä vähän kiire...


pk15

...etenki ku Rami oli sanonu mulle, että niiden kone on perillä 20.15, mutta soittiki mulle jo 19.45 että jooo me ollaan täällä jo. :-D jahas, no ei muuta ku äkkiä autoon ja kauheeta kyytiä kohti Pirkkalaa, tossa vaiheessa kello oli siis oikeesti 19.57, meiän auton kello on kokeneesti kymmenen minuuttia edellä! eli ehdin Pirkkalaan just 20.15 niinku mun pitiki ;) oon mä aika hyvä!


pk16

kohti Pirkkalan massiivista lentokenttää... :-D


pk18

pojat kyytiin napattuani, suunnattiin sitte kohti Tampereen keskustaa jossa poitsut moikkas parit kaverinsa ja sitte jatkettiin Ramin luokse, pojat hakeen autonsa ja me ihan Ramille asti hengailemaan. :-)


pk17


pk19

olin aika otettu, että vaikka noi Ramin kaverit lähti baariin katteleen Barca - Chelsea peliä ja tiedän kuinka paljon Rampsaki ois halunnu lähtee, se jäi kuitenki mun kanssa niille ja katteli ton pelin huomattavasti huonommassa penkkiurheiluseurassa. :-D kuten kuvasta näkyy, Rampsa on suuri Barca ja ennenkaikkee Messi fani, ostin sille kesällä Turkista tollasen söpön pikkusen Messi-paidan seinäkoristeeks ja siellä se nyt komeilee paraatipaikalla!


pk22

tosiaan because of this, mun piti suunnata yksin kauppaan ja sen tein, koska tiesin Ramin haluavan kipeesti kattoo ton pelin, meillä oli myös nälkä joten kauppaanhan oli pakko päästä!


pk21

juoksin siis viereiseen K-markettiin sillai ei yhtään viime tingassa kun kello näytti 21.53 ja kauppa sulkeutu kympiltä. :-D no ehdin kuitenki aikamoisen määrän ostoksia tehä siinä seittemässä minuutissa ja Ramiki ihmetteli et miten ehdin ostaa ton kaiken. :-D tarkotus oli tosiaan kokkailla vähän saalaattia mulle ja Ramille (ja vähä mullekki) kalapuikkoja ja ranskiksia!


pk20

ja illan kuvat päättyyki tähä, oisin toki voinu vielä kuvailla meiän iltapalat sun muut ja Ramin sängyn jossa nukuimme, ja oisin varmaan sen tehnykki mutta mut yllätti yhtäkkiä kauheen paha olo ja meinasin oksentaa :-( sen takia jäi mun kokkailutki kokkailematta, mutta onneks huono olo meni vielä illan aikana ohi! mutta tosiaan sellanen oli mun tiistaini kuvina! mitä te tykkäsitte tästä postauksesta? :-D tätä oli toisaalta tosi hauska tehdä vaikka aluks oliki vähä vaikee muistaa kuvailla kaikki mitä teki, enkä mä nytkää iha kaikkee muistanu, mutta oliks tää teistä tylsä koska en voi kuvitella että ketään kiinnostais noin yksityiskohtasesti mun päivän tapahtumat? näitä kuitenki nii usein toivotaan, että päätin nyt tehä teille ihan kokeeks tälläsen, antakaa kuulua jos haluutte näitä useemminki!

nyt kuitenki heipat, tää tyttö lähtee metsästeleen ihmisiä elintarviketutkimuksiin, jos joku pyörii Ylöjärven Elossa niin tulkaa moikkamaan! :-) palaillaan taas, moikka moi ja hauskaa päivää kaikille!








12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. ne on Hennesiltä! apua unohdin näköjään kirjottaa sen tohon. :D mutta tosiaan kuten melkein arvata saattaa Hennesiltä ovat niinku kaikki muuki tossa asussa.... :D yllättikö? :D

      Poista
    2. Hahha jotkut vaan löytää sieltä, mulla ei oosieltä tällä hetkellä ehkä kun yks juttu mun vaatekaapissa (+pikkareita :D)

      Poista
    3. oho !! :D mutta no niihän se on, kaikki ei tykk samoista kaupoista ja itteeni välillä oikee hävettää näissä asukuvissa ku aina vaa Hennes Hennes Hennes, mut jotenki sieltä vaan löytyy aina mun tyyliin istuvia vaatteita nii ei pysty välttään! :D

      Poista
  2. Hahaa, ihanaa etten oo ainut joka joutu poikaystävän kanssa kattelee noita Mestareiden liigan pelejä! Tosin täällä hurrattiin nyt vissii Bayern Münchenille, ku siellä on YKS ITÄVALTALAISPELAAJA (no uuuu) :DD

    Kiva postaus tämmönen "päivä kanssani"! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D haha juu et oo! vaikka mää itseasiassa kattelen futista iha mielelläni jos peli on hyvä :) ja ootan jo innolla ens viikkosia lätkän mm-kisoja, pakotan varmaa useemmin Ramin kisastudioon ku se mut haha :D

      ja kiva että tästä tykättiin! :)

      Poista
  3. Olisko jotain ohjetta tohon keittoon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo! voisin itseasiassa tehä tosta sellasen ihan kunnon ohjeen joskus ku tota taas teen, mutta kaikessa yksinkertasuudessaan tohon tulee kuvassa näkyviä aineita ja vähän vettä, eli tomaattijuttu vaan kattilaan, kiehutellaan, laitetaan vettä ja tilkka kermaa ja tietysti noi sipulit ja mausteita ja sitte lopuks katkarapuja! :) suosittelen testaamaan, helppoo ja hyvää:)

      Poista
  4. Toi täykkärijakso! Nyyh :(
    Mulla on sulle mun blogissa haaste: emmmass.blogspot.com :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se oli kamala ! :( en kestä että Mike kuoli!!

      ja hei jee! kiiitos paljon :))

      Poista
  5. Sulla on aivan upeat silmät! :) Ja muakin kiinnostaisi keitto-ohje.

    http://vaatetellen.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitokset paljon! :) ja teen paremman keitto-ohjeen joskus, mutta tosiaan kuten anonyymille jo vastailinki niin helppo ohje, tsekkaa tosta ylempää:)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...