perjantai 20. huhtikuuta 2012

in your face

moikka! täällä huikkailee maailmankaikkeuden surkein bloggaaja, ostospostaus ja kuvat mun uusista hiuksista siirtyy nyt vissiin sunnuntaille, tässä on nyt nii kauhee meno päällä taas etten kerkee muuta ku julkaseen yhen postauksen tuolta luonnoksista! mun pitäs olla jo Ramilla viettämässä viimestö yhteistä iltaa ku herra lähtee huomenna Italiaan, joten tässä teille juttua mun ihonhoidosta! tiedän et monia kiinnostaa millanen tukka mulle tuli, mutta siitä kuulette ehdottomasti sunnuntaina, toivottavasti nää kosmetiikkajututki ny kelpaa!

 mun luottohiustuotteista te saitteki jo lueskella ja nyt ois sitte tän postaussarjan toisen postauksen vuoro, eli luottotuotteita ihonhoidon saralta ois nyt esittelyssä. :-) alkuun voisin sanoo mun ihosta sen verran, että mulla ei todellakaan oo aina ollu hyvä iho. lukion ykkösen syksyllä mun iholle alko uhkaavasti ilmaantuun näppyjä ja finnejä, aika nopsaan suuntasin asian tiimoilta ihan ihotautilääkärille, sillä äitin ja iskän ihoperimällä ei ois ollu mikään ylläri vaikka mulla ois todettu akne! ja niihän siinä sitte kävi että tulehdusaknee pukkas ja sain siihen puolen vuoden antibioottikuurin. ton antibiootin ajan näpyt pysy poissa, mutta heti ku kuuri loppu, palas akne. :-D no ei muuta ku taas Koskiklinkalle valitteleen ja vähän vahvempaa lääkettä kehiin. sain siis sellasen jonku a-vitamiinipohjasen tosi vahvan aknelääkkeen jonka nimee en kuollaksenikaan muista, mutta sillä oli kaikkia kivoja pikku sivuvaikutuksia, esimerkiks limakalvojen älytön kuivuminen, (ei hyvä tälläselle nenäverenvuototyypille) maksaongelmien kasvava riski ja ties mitä muuta. kuitenki noi sivuvaikutukset oli aika pikkujuttu siinä vaiheessa ku huomasin että mun aknehan ihan oikeesti kaikkos! kaikki näppylät lähti eikä ne ainakaa vielä oo palannu. :-) ton vaikutuksen pitäis siis olla periaatteessa elinikänen tai kestää ainakin kymmenen vuotta! ton jälkeen mulla on ollu ehkä korkeintaan viis finniä naamassa yhtä aikaa, vaikken tosiaankaan oo panostanu mun ihonhoitoon niin paljon ku joskus. kuitenki vanhat tavat on juurtunu ja edelleen pitäydyn siinä että meikit putsataan joka ilta, kasvot pestään muutenki aamuin illoin ja rasvauksestaki huolehditaan.

suurin osa mun ihonhoitotuotteista on Dermosilin ja oon todennu ne ihan tosi hyviks. sopivan helliä, mutta kuitenki tarpeeks puhdistavia ja kosteuttavia mun iholleni. :-) meiän äippä tilailee ja "jälleenmyy" Dermosilia joten sitä kautta mä saan niitä aina, mutta uskoakseni osotteesta dermoshop.fi pystyy tilaileen näitä ihan kuka vaan, eli sinne siis jos kiinnostuitte! :-) nyt kuitenki niihin mun ihonhoitotuotteisiin, alotetaan tietysti putsauksesta:




Cleansing Gel


puhdistan aina meikkini ja muutenki kasvoni tällä! tossa on siis pienen pieniä mikrorakeita mukana, mutta ne ei oo sellasia että ne oikeesti kuoris tai mitään, ne vaan puhdistaa tosi hyvin. :-) ja kuten tossa tuoteselosteessaki lukee, tää jättää ihon ihanan sileeks eikä sellaseks kuivaks korpuks ku joteku putsarit! toki rasvaan aina ihoni tän jälkeen, mutta iho ei oo sellanen kiristelevä kammotus ku tällä on putsaillu. tällä siis putsaan kasvoni aamuin illoin, oli mulla meikkiä naamassa tai ei!


putsailun jälkeen tosiaan siihen rasvailuun. näin talvella mun iho kuivuu aika kiitettävästi, muttei kuitenkaa iha nii pahasti ku vois. oon ottanu sellasen käytännön että meikin alle laitan kevyttä rasvaa ja yötä vasten rasvailen sitte ihoni oikein kunnolla. oon todennu tän toimivaks kikaks! :-) tässä siis mun rasvat:



Matifying Cream

tätä rasvaa käytän aina meikin alle, opin tän kikan Vilmalta ja oon todennu ihan loistavaks. siis en oo kyllä koskaan ennen millään muulla merkillä törmänny tähän rasvaan ja suosittelen ihan kympillä kaikille joilla iho kiiltelee tai rasvottuu päivän aikana meikin alla! tää siis nimensä mukasesti jättää sellasen mattasen pinnan iholle, mutta silti kosteuttaa. ku tätä laittaa ennen meikkausta, iho tuntuu ihanan sileeltä, melkein ku ois jo laittanu meikinpohjustusvoidetta. ihan huippu tuote! :-)




Winter Facial Cream


tätä rasvaa käytän talvella iltasin, koska tää on tosi kosteuttavaa, eli en harkitsiskaa laittavani tätä meikin alle. kuitenki ku talvisin iho kuivuu aikalailla, on jossain vaiheessa päivää pakko laittaa jotain vahvempaa tököttiä naamaan, ja mulla se on sit tää. oon todennu tän talvivoiteen tosi hyväks, kosteuttaa ihon, muttei jätä sellasta inhottavaa rasvasta tunnetta, eikä tuki ihohuokosia. :-)
sitte niihin harvoihin tapauksiin jollon mulla on niitä epäpuhtauksia tai finnejä iholla. koska niitä harvemmin nykyään on, oon heti ihan paniikissa ku tulee ykski finni ja haluan siitä eroon. :-D tähän multa löytyy onneks hyvä tuote, joka oikeesti auttaa finnien karkottamiseen:

Louis Widmerin Skin Care Stick

tää on iha loisto tuote! heti ku huomaan finnin olevan aluillaa, rollaan vähä tätä siihen päälle ja parhaassa tapauksessa koko finniä ei edes tuu, tai se ainaki on sellanen pikanen finni. tietenkää tää ei varmastikkaan toimi mihinkää oikeeseen akneen tms, mutta ihan normaaliin ihoon, jossa vaan välillä esiintyy finnejä, tää on loisto. :-) äiti on ostanu tätä joskus aikoinaan itelleen ja siitä sitte mä ja Vilma ollaan tähän tutustuttu, mä tutustutin myös Ramin tähän kyseiseen tuotteeseen niin että jouduin ostaan sille oman ku se halus aina lainailla tätä jos sillä oli finni! :-D tätä saa siis ihan apteekeista ja hintaa tällä oli muistaakseni about 10 euroo, tiedä sitte oks se paljon vai vähän tälläselle tuotteelle, mutta tää on ainaki riittosaa joten sinänsä aika halpa hinta.

Bepanthenin unohdin kuvata, mutta oon varmaa enennki maininnu kuinka hyvä kaveri se on mun ihon ja etenki huulien hoidossa! sillon ku mulla oli se vahvempi lääke ihonhoitoon, jonka kuivattavasta vaikutuksesta mainitsinki, tuli Bepanthenista huulirasvana mulle ihan välttämätön. mikään muu ei auttanu ku huulet kuivu sen lääkkeen takia kauheeta vauhtia, mutta Bepanthenilla sain ne kuntoon ja siitä asti oon hoitanu huuliani Bepanthenilla ja ne on pehmeet ku mikä. :-) eli suosittelen!

sen enempää tuotteita en oikeestaan ihonhoitooni käytäkkään, yksinkertasta mutta toimivaa ainaki mulla. :-) mitäs te sanotte, onko jollain samoja suosikkeja vai millasia ihotuotteita te käytätte?

heippa ihanaiset ja kiitos ymmärryksestä sitä kohtaan että mun pitää nyt elää elämää ihan täällä irl :-D palataan sunnuntaina, viettäkää superihana viikonloppu, niin mäki aion pusuja ja haleja ja moikka!

2 kommenttia:

  1. voiku oot ihana ku aina kirjotat näin paljon! sulla on tosi hyviä tuotteita :).

    saatko muuten ikinä ikäviä kommentteja? miten käsittelet niitä, vaikuttaako ne suhun mitenkään? ite oon saanut nyt kauheesti blogiin tosi ilkeitä kommentteja, pilaavat kyllä koko päivän...... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana et joku tykkää ku kirjotan paljon. :D jotenki juttua vaan tulee sit ku alotan kirjottaan!

      ja noista ikävistä kommenteista, no mä saan lähinnä jotain "vittu oot läski"-kommentteja, ja koska ite oon sinut oman kroppani kanssa en kauheesti jaksa niistä kiinnostua :D eli ne ei muhun vaikuta! ehkä jos saisin oikeesti jotain tosi pahaa paskaa jostain muusta ni jossai vaiheessa se rupeis vähä lannistaan, mut ite oon sitä mieltä että toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, jos joku tulee iha oikeesti vaan suoraa haukkuun haukkumisen ilosta! sellanen on älyttömän törkeetä ja kertoo kommentin kirjottajasta aika paljon. koita säki olla välittämättä niistä vaikka se ois joskus vaikeeta! :)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...