keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

i'm walking in new shoes now

moikka! :-) lupailin tulla tänään esitteleen teille mun edellis viikkosia ostoksiani joten täältä pesee, vaikkei näitä nyt oo ku pari, mutta enjoy anyway! oltiin siis sillon edellisperjantaina Ramin kanssa metsästämässä mulle jotain mekkoo sinne iskän viiskymppisille, noh kuten moni ehkä muistaa, uutta mekkoo ei löytyny, mutta kenkiä tuliki sitte ostettua ja ihan kaksin kappalein, pitkästä pitkästä aikaa! halusin värikkäät korkokengät sen mustan mekon kanssa, joten suunnattiin Skopunkteniin halpojen mutta kelvollisten kenkien toivossa. kaikki varmaan tietää että Skopunktenissa on se tarjous että ku ostaa kahet kengät saa toiset puoleen hintaan. Ramin mielestä toi tarjous on tehty just tälläsille idiooteille ku mä, jotka kuvittelee että nythän mun sit käytännössä pitää ostaa ne toisetki kengät kun jo yhet löysin, ja niinhän mun piti. :-D tälläset parit kaunokaiset lähti siis mukaan:



skk


skk1


skk2

siniset korot 19,95 euroo Skopunkten

mä en tiä oonko aiemmin valitellu täällä blogin puolella mun jaloista! mä astun ihan päin peppua, siis jalka taittaa kauheesti sisäänpäin ja tiän et siitä tulee vielä oleen mulle paljon vaivaa vanhempana mutten oikein tiedä mitä asialle pitäs tehdä. tän takia mun on tosi paha käyttää jotain Uggeja ja myös korkokenkiä, mun korkojen pitää siis olla joko tosi matalia (kuten nämä) tai sitte jotain oikeesti laadukkaita tyyliä Vagabond, eli kalliita. :-D jotkut oikeesti hyvät korot aionki kesäks ostaa, mutten halunnu tuhlata lähemmäs sataa euroo tälläsiin erikoisempiin kenkiin jotka ei ihan joka asuun kuitenkaan sovi, tuhlaan sen verran sit sellasiin ihan peruskorkkareihin! 
nää sain siis parilla kympillä ja pystyn jopa kävellä näillä, eli olen erittäin tyytyväinen! noi on tosiaan sen verran matalat että käy jopa mun jaloille, mutta silti mun mielestä noi ei oo sellaset rumat tätikorkkarit. :-D noi on ihanaa matskua ja toi väri on vaan jotain täydellistä! ei kai mulla muuta sanottavaa näistä ole. 



skk3


skk4


skk5

kiilakorot 19,95 Skopunkten

mua naurattaa ku noi näyttää tossa keskimmäisessä kuvassa ihan joltain maihareilta. :-D mutta ei ole! multa on puuttunu semmoset nätit välikausikengät jotka menis iha arkenaki mutta tarvittaessa myös vähä juhlavammissa jutuissa, oon myös himoinnu tän tyylisiä kenkiä jo syksystä saakka ja nyt ku tollaset sopivan hintaset ja mun silmää miellyttävät tarpeeks matalalla korolla löyty, ne oli pakko ottaa matkaan! oisin luultavasti ostanu noi vaikken oiskaan saanu niitä puoleen hintaan, mutta kolmekymppiä kaksista kengistä oli ihan kiva. :-) noi on ihanat jalkaan, näyttää nätiltä ja oli halvat, mitäs muuta vois kengiltä kaivata? 
semmosia ostoksia tein siis tossa hetki sitten! oon ostellu myös muutamia kosmetiikka-asioita jotka mun pitää teille esitellä pienen käytön jälkeen. :-) nyt kumminkin moikka moi ja palaillaan huomenna, yritän saada teille kuvaoksennuksen eli mun eilisen kuvina! :-) ainiin kertokaa ihmeessä mitä mieltä ootte mun löydöistä?

8 kommenttia:

  1. Noi on kyllä kivat noi mustat (vaikka itse sanonkin) :D pitäs varmaan raahata ne töistä kotiin ennen kesää!

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo molemmat ja tosi herkun väriset nuo ekat :P

    VastaaPoista
  3. Sulla on todennäköisesti (99.9%) ylipronaatiota ja siitä johtuen askelluksesi ei ole ns. normaalia. Kannattaa varmaan välttää korkeita korkoja ja sun jalat tarvitsee tukea jalan sisäsyrjälle, esim tukipohjalliset voi auttaa. Ja kannattaa hankkia niin hyvät kengät kuin voi :D Niin ja netistä varmasti löydät lisää tietoa kun hakusanaks laitat ylipronaatio.
    Tässä nyt ainakin jotain oli 8D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noi kaikki "ohjeet" tiesinki, ku tosiaa ollaa äipän ja mun tädin kaa usein tota mietitty ja lääkärilläki välillä valiteltu, mutta tota ylipronaatio sanaa en ookkaa kuullu! pitäs oikeesti selvitellä varmasti tota juttua ja käydä kunnolla näyttämässä jossain lääkärillä/fysiolla! mutta kiitos paljon sulle noista neuvoista:)

      Poista
  4. mun tanssin ope joskus monta vuotta sitten sanoi, että kynien nostelu lattialta varpailla auttais tohon vaivaan! siis sillei että yrittää kipristää varpaita sen kynän ympärille ja nostaa sitä =D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeesti! :D haha pakko kokeilla kyllä tota että toimiiko oikeesti, kiitos vihjeestä ;)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...