keskiviikko 25. tammikuuta 2012

you're simply the bestfriend

moikka! multa on pyydelty postauksia Hellasta ja Ramista, ja koska oon niistä kummastaki muutaman ns. esittelypostauksen joskus väsännykki, aattelin että nyt saatte lukee vähän vastauksia tälläseen kyselyyn jonka jostain blogista bongasin. :-) teen tän nyt ekana Hellasta ja sitte sopivan raon tullen myöskin Rampsasta! oon ollu parisen päivää aika kiireinen tässä ku oon ollu taas töissä eikä kotona oo kerenny ku pyörähtään, mutta siitä huolimatta saatte varmaanki huomenissa kuulla mun kuulumisia, vaikkaki erittäin huonojen kuvien kera! mutta harmitellaan sitä huomenna, nyt here we go:




» milloin ja miten tapasitte?:  ihan ekaa kertaa me ollaan Hellan kanssa tavattu päikyssä ja oisko se ollu sitte vuonna 1996! mitään tarkkoja muistikuviahan mulla ei aiheesta voi olla koska olin niin pieni, mutta miten nyt lapset yleensä päikyssä tapaa. :-D

» mitä ajattelet hänestä?:  no kuten jo toi otsikkoki kertoo, nii Hella on simply the best! mutta tosiaan Hella on ihana ystävä ja siihen voi luottaa sataprosenttisesti, mä myös arvostan Hellaa ihmisenä ihan tosi paljon koska se on niin kauheen fiksu, muttei yritä mitenkään ylpeillä sillä ja osaa nauraa itelleen ja olla myös just niin tyhmä ku mäki sillon ku tilanne sitä vaatii. :-D

» mikä on miellyttävin muisto hänestä?:  kääk miten vaikee! arvatkaa pystyykö valitseen yhtä muistoo ihmisestä jonka on tuntenu 15 vuotta? ja siitä ajasta ainaki puolet nähny toista joka päivä ja ollu ihan erottamattomia? eli siis aika vaikee, mutta yläasteella meillä oli tosi hauskaa ja oltiin ihan hulluja ja välillä ihan masiksissa pojista tietysti! me ollaan tehty yhessä niin paljon järjettömiä asioita ja niistä ne hauskimmat muistot yleensä syntyyki. viime aikasista muistosta miellyttävimmät taitaa liittyä meiän yhteisiin matkoihin! just yks päivä muistelin Ramille niitä kahta viikkoo jotka vietettiin Hellan kanssa Kyproksella kesällä 2010, ihan sanoinkuvaamattoman ihanaa aikaa, vaikka silloin meillä oli myös meiän ainoo oikee riita. :-D samoin toi neljän tytön Kypros-reissu viime keväänä oli huippu ja ne kolme viikkoo jotka vietettiin syksyllä Kreikassa Hellan kanssa! niin niin niin paljon kaikkia ihania muistoja, ja lisää tulee joka vuosi. :-)

» kuinka kauan luulet teidän pysyvän väleissä?: kliseistä, mutta totta: ikuisesti! tiedän että meillä tulee varmasti jossain vaiheessa oleen ihan pysyvästi tosi pitkä välimatka, mutta tiedän myös että se ei vaikuta mihinkään vaan pysytään ystävinä siitä huolimatta.

» rakastatko häntä?: ihan koko sydämestäni! Hella on ollu mulle niin monta vuotta ihan oman perheenjäsenen veronen ihminen, ja mun mittakaavassa se on paljon sillä perhe on mulle tosi tärkee! Hella on vähän ku mun toinen sisko. :-)


» oletko koskaan satuttanut häntä?: en ikinä milloinkaan tarkotuksella! ja tarkottamattanikin varmasti erittäin harvoin enkä mitenkään vakavasti. me ei oikeesti riidellä Hellan kanssa lähestulkoon ikinä, eikä meillä edes oo mitään sanaharkkoja, vaikka mä oisin kuinka raivoissani jostain, Hella on se ihminen joka osaa rauhottaa mut eikä ärsyynny mun huudosta tms. kiitos siitä! ♥

» halaisitko häntä?: vaikka heti!

» pussaisitko häntä?: haha, mulla ei oo tapana sen suuremmin pussailla tyttöjä, mutta kyllähän niitä poskipusuja aina näkee varsinki ku tietty promilleraja ylitetään!

» oletteko läheisiä?:  jos se ny ei vielä käyny selväks ni ihan todella.

» kuinka kauan olet tuntenut hänet?: tääki tais tulla jo mainittua, eli sellaset 16 vuotta. siitä ajasta parhaita kavereita ollaan oltu varmaan semmonen 8 vuotta ja nyt tälläin vanhemmalla iällä 6 vuotta. :-) ja tosiaan tää meiän "parhaita kavereita" tarkottaa sitä että jos en nää Hellaa kahteen päivään niin musta tuntuu ku ei oltais nähty ikuisuuksiin, nimittäin normaalisti nähään joka ikinen päivä.





» kuvaile häntä yhdellä sanalla?: ystävä.

» mikä oli ensivaikutelmasi? : mahdoton muistaa! mutta tota no muistan päikystä lähinnä sen että Hella oli pullero (uskokaa tai älkää) ja vähän itsepäinen, mutta mukava. :-D

» ajatteletko hänestä yhä niin?:  oisin vissiin aika sairas jos ajattelisin että Hella on pullero? itsepäinenkää Hella ei oikeestaan oo, mikä on mun kanssa läheisissä väleissä olevalle ihan kiva, mutta mukava, hell yeah!

» minkä luulet olevan hänen heikkoutensa?: tää on tavallaan aika paha, koska Hella on kauheen sellanen itsenäinen ihminen, siihen ei vaikuta mitkään turhat asiat tai ihmiset, mutta kyllä sanoisin että se on matkailu! Hella ei voi olla liian kauaa putkeen Suomessa pääsemättä ees hetkeks pois, ja eiköhän me molemmat tiedetä että tää tyty tulee joskus muuttaan ihan pidemmäks aikaa ellei pysyvästi pois kotimaastamme.

» uskotko hänen menevän naimisiin?: itseasiassa tiedän, että Hella tuskin menee, vaikkakin oon varma että kyllä meiän (tarkotuksella) ikisinkkuki vielä joku päivä löytää vierelleen miehen joka sille sopii ja ehkä Hellaki sillon löytää seurustelusta enemmän hyviä ku huonoja puolia, koska mitään vanhaapiikaa en Hellasta usko tulevan !



» mikä hänessä tekee sinut iloiseksi?:  kaikki! se että Hella on aina oma ittensä ja sen kanssa vaan on niin mukavaa että vaikka ois kuinka pahalla tuulella nii ei sitä voi kauaa olla. :-)

» mikä hänessä tekee sinut surulliseksi?: no kieltämättä tottakai mua surettaa se, että Hella on mitä luultavimmin jo taas muutaman kuukauden päästä suuntaamassa kauas musta pidemmäks aikaa. tiedän että se tekee Hellan onnelliseks, joten siks en halua sitä itekkään surra sen suuremmin, mutta oishan se ollu ihanaa viettää kesää yhdessä!

» mikä muistuttaa hänestä?: no eiköhän se Hella tee sen ihan itse läsnäolollaan. :-) mutta sillon ku ollaan erossa niin ihan arkiset jutut, sellaset asiat ku vaikka meiän lemppariohjelmien katteleminen, jonka yleensä teen Hellan kanssa yhessä ja tietysti siivet, joita syömme niin usein!

» kuinka hyvin tunnet hänet?: erittäin hyvin, jos ei vielä oo tullu selväks. melkein uskaltaisin sanoo että Hella on yks niistä ihmisistä jonka tunnen parhaiten, ellen jopa kaikkein parhaiten, koska me ollaan oltu niin hirveen paljon tekemisissä elämämme aikana. :-)

» onko jotain jota tahtoisit kertoa hänelle, mutta et ole pystynyt?: no ei kyllä ole! pystyn kertoon Hellalle ihan mitä vaan ja yleensä kerronki kaiken kertomisen arvosen. 




"ei etäisyys,
ei vuodetkaan,
ei mikään meitä erota."



semmosta siis musta ja Hellasta, toki voin vielä joskus väsäillä sellasen kunnon hc-stoorin meiän yhteisistä vuosista, mikäli joku haluaa, mutta siihen menee kyllä superisti aikaa ja siitä vois tulla aikamoisen pitkä! :-D loppuun muistuttelisin teitä vielä lähetteleen kysymyksiä mulle ja Ramille! haluun vastailla oikein moniin kysymyksiin ja tehä vastauspostaukset jopa parissa osassa, eli siis heittäkääs oikein tiukkoja kysymyksiä

nyt moikka ihanat ja palataan! :-) ps. ootte huippuja, oon taas viime päivinä ollu niin ilahtunu teiän ihanista kommenteista, haleja! :-)

4 kommenttia:

  1. vouu ihana toi hellan platinatukka!

    VastaaPoista
  2. niin onkin! :) mutta niin on toi nykyinen punanenki !

    VastaaPoista
  3. olis kiva sellanen että hella/rami/joku täyttäs tälläsen susta:)

    VastaaPoista
  4. heei hyvä idea! :) kiitos vinkistä, täytyy yrittää järkätä! voisin lahjoo vaikka hellan täyttää tän ku ramin kaa vastaillaa niihin teiän kysymyksiin tässä piakkoin ni ehkä se ajaa vähä saman asian :))

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...