torstai 12. tammikuuta 2012

the story was quite clear

heippa kaikille ja hyvää iltaa! :-) mun tän päivänen postailu meni taas pikkasen myöhäseks tän päivän ohjelman takia, siitä kerron huomenna teille lisää, tänään mennään vielä eilisessä täällä blogin puolella! mutta ehdinpäs julkasta tän ennen ku päivä vaihtuu! :-D just ja just. anyway, luvassa on lähinnä asukuvaa, kaikkien rakastamaa ruokakuvaa ja mun huippuja leffa-arvostelujani. :-D alotetaankos vaikka asulla:


tykkäsin kyllä tosta asusta hirmu paljon, toi oli aikalailla uusinta jostain about kuukauden (?) takasesta asusta jollon mulla oli toi sama paita ja polvisukat, mutta toi vaan toimii! tossa on siis tosiaan sukkahousut ja säärystimet vaikka kuvissa säärystimet ei ihan oikeuksiinsa pääse. toki mulla oli tuolla alla vielä shortsit estämässä vilauttelua! toi paita on melkeinpä sellanen että sen kanssa ei vaan yksinkertasesti voi mennä pieleen! mua harmittaa kauheesti etten aikanaan ostanu tota myös hopeisena !! ei kukaan sattuis haluta luopuun omastaan ja myymään sitä mulle??? :-)
  • paita H&M
  • säärystimet Gina Tricot


mun hiuksista mulle tuli mieleen joko Salkkareiden Jenni tai Muumien Tuhto, mutta oli neki sitte lopulta pienen alkupaniikin jälkeen ihan kivat. :-D kokeilin ekaa kertaa kihartaa tätä lyhyttä tukkaa ja suoristusraudalla se oliki tosi helppoo jeeee! vaikkei mitään kauheen nopeeta, koska vaikka tää tukka on mitaltaan lyhyempi nii se määrä ei oo kadonnu minnekkää ja jouduin tekee noi kiharat about neljässä osassa.... :-D 

tollasessa asussa olin siis liikkeellä eilen kun mulla ja Ramilla oli ohjelmassa juhlistaa Ramin uudestaan alkanutta siviilielämää ja meiän vapautta. :-D juhlaohjelmana oli leffaa ja kokkausta. mentiin tais aika viime tipassa Plevnaan, mutta alan tosiaan vihdoin kallistua tolle Ramin kannalle ettei siä kannata olla odottelemassa puolta tuntia aiemmin ku voi mennä vasta ku leffa alkaa ja missata osan turhista mainoksista. :-D leffan valinta meillä meni lähinnä aikataulujen perusteella, ja Rami ei ollu mitenkään superin innoissaan 50/50, ei ennen eikä jälkeen leffan, mutta ihan mukiinmenevänä sekin tota pätkää piti! mähän sen sijaan olin aika innoissani filmistä, olin halunnu nähä ton jo mainoksen perusteella koska mun mielestä leffan idea oli tavallaan hauska vaikkei syövässä itsessään mitään hauskaa oo, päinvastoin.




50/50 siis kertoo miekkosesta jolle elämä hymyilee mutta yhtäkkiä herralla todetaan joku hirvee sanahirviö, ihan suomeks vissiin kasvain selkärangassa. kammottavaa ja hirvittävää tietysti, eikä ehkä paras leffa mun kaltaselle luulosairaalle, mutta hyvähän toi leffa oli sitä ei käy kieltäminen! totta kai suhteellisen ennalta-arvattava ja meiän äiti ois varmaan tienny ekan vartin jälkeen miten toi leffa päättyy (äitillä on joku kolmas aisti leffojen kanssa, tässä joku päivä telkkarista tuli joku Stallone leffa, äiti oli vilkuillu sitä toisella silmällä kymmenen minuuttia ku mä olin vaihtamassa kanavaa ja kysyin onks se ok, äiti vaan tokas että kyllähän tästä tietää miten tää päättyy että vaihda vaan.. :-D mä olin kattonu sitä silmä kovana eikä mulla ollu hajuakaan mitä tulee tapahtuun ees seuraavaan puoleen tuntiin!) mutta oli se silti hyvä! näyttelijät oli oikeesti hyviä, Joseph Gordon-Levitt nyt on aina aika kiva vaikken ehkä ihan sen ulkonäöstä oo yhtä ihastunu ku Hella tai Vilma, mutta kyllähän herra näytellä osaa eikä mun silmiä ny suoranaisesti särkeny sitä kattelessa, etenkää ku se tietty ajo hiuksensa pois ja oon nyt sattuneesta syystä alkanu syttyy noille keeseille. :-) Seth Rogen on hauska ja siitä revittiin kyllä leffassa suurin osa huumorista, jota siitä löyty sopivasti! muusikit oli myös ihanat ja kaikin puolin mukava leffa, mukava on just oikee sana. toki siinä oli niitä itkettäviä ja rankkojaki kohtauksia mutta päällisin puolin jäi hyvä fiilis ja suosittelen iha ehdottomasti! :-)



tortillat on kyllä niiiin parasta ruokaa nam!



tän kuvanhan siis piti kuvastaa Ramia ja tortillointia mutta mun hienot Picnik-muokkaukset tais vähä viedä huomion....... noo kerrankos sitä. :-D


leffan jälkeen me suunnattiin Ramin luokse jatkaan iltaa myöhäisella kokkailulla. mitään sen gourmeempaa ei väsätty ku ihan vaan tortilloita, mutta oli muuten hemmetin hyviä tortilloita! voitas Ramin kanssa seuraavaks kokkailla jotain oikeesti hienoo ku ollaan sellanen tehokokkikaksikko (lue, Rami kokkaa ja me teen esivalmistelut, esim. pilkon vihannekset paitsi paprikan ku en kestä siemeniä ja sipulin ku en halu itkee. :-D) tortilloiden lomassa sitte iha vaa katteltiin telkkaria ja sluibailtiin ilman sen kummempaa. ja mä olin kerranki ahkera ja hoidin heti ruuan jälkeen kaiken siivoomisen ja vielä tiskasin Rampsan tiskivuorenki sen pilkkiessä! oon mä vaan ihana........... :-)

semmonen oli siis mun eilinen ilta oman kullan kainalossa, enkä vois tosiaan olla ilosempi että Rami ei ookkaan puolustusvoimien huomassa! mitäs te tykkäsitte asusta ja onko joku muu nähny 50/50, mielipiteitä? :-) tänäänki on ollu varsin mukaisa päivä, mutta kuten sanottu, siitä lisää huomenna, nyt mä lähen nukkumaan, heippa hei. :-)


5 kommenttia:

  1. toi tukka on tosi kiva, sopii sulle hyvin!

    VastaaPoista
  2. Noi kiharat on ihanat !! :)) Ja oon menossa tänään itseasias oikeen leffaan kattomaan ton 50/50, toivottavasti se on hyvä :P

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: voi kiitokset hurjasti! :)

    henspe: kiitos! itekki opin illan aikana tykkään niistä vaikka aluks tosiaan tuntu että oon ihan Salkkareiden Jenni :D toi oli kyllä sellanen leffa et onneks kävin kans leffateatterissa kattoon sen, jotenki etenki tohon se loi sellasta fiilistä enemmän! :) toivottavasti tykkäät! :))

    VastaaPoista
  4. Haha no vähän samanlaiset hiukset ku Jennillä jooo mut en nyt sit tiiä :D jooo tykkäsin kyllä! itkin silmät jälleen kerran päästäni... :-D

    VastaaPoista
  5. haha totta mutta ihan kivat silti :D joo voin uskoo, se oli niin itkettävä!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...