sunnuntai 1. tammikuuta 2012

how was your 2011?

moikka kaikille! jotta nää mun uuden vuoden postaukset ei ihan liian vähälle jäis, niin pitäähän tää perus, blogeissa aina kiertävä kyselyki nyt tehdä! postausta eilisestä taidan jaksaa väsäillä vasta huomenna, sen verran vei voimat toi ilta ja ajomatka Hämeenlinnasta Tampereelle :-D huomenna siis luvassa sitä mutta nyt kyselyyn! varautukaa että tää taitaa olla aikamoista hehkutusta mun reissuistani, mutta kai se on ihan luonnollista että tälläsissä kyselyissä pyörii ne vuoden parhaimmat jutut! mutta tässä siis nyt vähän kurkkausta mun menneeseen vuoteen, here we go:

IHMISSUHTEET:

1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana?

en ehkä ystävää, mutta ihania uusia tuttavuuksia ja kavereita, kyllä! :-)

2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt?

hell to the yeah! :-D esimerkiks päässy ylioppilaaks, lentäny ihan ypöyksin, asunu kolme viikkoo ihan yksin, käyny Afrikassa, puhunu arabiaa (sen vähän mitä osaan), matkustanu ilman huoltajaa, ja varmasti vaikka mitä muuta, mutta kaikki mitä tulee mieleen liittyy noihin matkajuttuihin. :-D

3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana?

kyllä vain! ja saanen lisätä että maailman ihanimman ihmisen kanssa ♥

4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta?

noooo, apua näitä on ihan liikaa! kolme viikkoo Egyptissä, kolme viikkoo Kreikassa, Agia Napan reissu, Riian reissu, lakkiaiset, ihana työpaikka, lista jatkuu loputtomiin, mulla on ollu ihan superi vuosi! :-)

5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana?

jotain pientä settiä ollu, mutta en mitenkään pysyvästi luojan kiitos!

 

 

MINÄ:

1. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana?

jonkin verran! musta tuntuu et oon oikeesti itsenäistyny ja jotenki ehkä oppinu oleen ihan vaan yksikseni, eli tavallaan toi kesä ilman parasta kaveria (sitä tukee ja turvaa) ja poikaystävää teki mulle hyvää, niin tuskaa kun se ikävän kannalta olikin! plus kyllä musta tuntuu että toi ihan oikeiden töiden tekeminen (ekaa kertaa elämässä......) on kans tavallaan kasvattanu, ku on oppinu sen ettei vaan voi jäädä kotiin makaan jos laiskottaa. :-D koulussa se oli aina mahollista! mutta siis tosiaan oon mä vähä ehkä aikuistunu, mutta ihan vähän vaan, ja jo oli aikakin ainaki näissä asioissa!

2. Oletko lihonut?
hmm, paha sanoo! ainaki tällä hetkellä oon aikalailla saman kokonen ku viime vuonna tähän aikaan.

3. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana?
en ainakaan muistaakseni. :-D

4. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana?
en tänä vuonna enkä koskaan aikasemminkaan ja tuskin meinaan mennäkkään, se ois huipputylsää! :-D

5. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana?
en.




RANDOM:

1. Kuka oli paras uusi tuttavuus?

ehdottomasti Hellan Korfu-kämppikset Indré ja Jone, ihania tyttöjä, toivottavasti nähään vielä! :-) sekä Ramin serkut Egyptissä. :-D hulvattomia poitsuja!

2. Piditkö uudenvuodenlupauksesi?

en tainnu tehä sellasta, koska en ois kuitenkaan pitäny sitä........

3. Synnyttikö kukaan läheisesi?

no ei kukaan oikeesti läheinen >:( ihan pyllystä! haluan vauvan läheisyyteeni, jota saisin hoitaa, mun unelma on oma kummilapsi! nyt kaikki serkut ja vanhemmat kaverit, hankkikaa jo niitä vauvoja pliiiiis >:-)

4. Kuoliko kukaan läheisesi?

ei thank god!

5. Missä maissa kävit?

Ruotsissa, Latviassa, Virossa, Turkissa, Kreikassa ja Egyptissä. oon niin onnellinen että oon saanu matkustaa tänä vuonna noin paljon! voi kunpa saisin ens vuonnaki matkustaa edes puolet tosta määrästä, oisin nii happyhippo! >:-)

6. Mitä haluaisit vuodelta 2012 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2011?

haluaisin päästä opiskeleen mua kiinnostavaa alaa ja muuttaa omaan asuntoon.

7. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2011?

voin olla kamala mutta suurin osa näistä liittyy Ramiin. :-D 24.6, ku Rami lähti, 1.9 ku menin Egyptiin, 6.9, meiän vuosipäivä, 26.10, ku Rami tuli takas Suomeen ja sitte .6.6, ku Hella lähti ja 1.10 ku Hella palas! joo älkää kysykö miks oon näin hyvä päivämäärissä..... viime viikolla ilmotin mm. Ramille meiän ekan poskipusun vuosipäivän...... Rami oli sitä mieltä että sehän oli ihan huipputärkeä tieto! :-D
8. Vuoden suurin saavutuksesi?
plöääää öö! okei mitä mä mietin, eiköhän tää oo aika selkee tälläselle vastavalmistuneelle, eli siis kyllä se on toi valkolakki, oon edelleen ylpee että tein sen. :-)))
9. …ja suurin epäonnistuminen?
hmmm.. ehkä kesä siltä osin että mun kesä ei ollu läheskään niin mahtava ku yleensä! tää ei nyt sinänsä ehkä ollu epäonnistuminen multa iteltä, koska olosuhteet vaikutti asiaan huomattavasti, mut oisin mä itekki voinu kesästäni tekemällä tehdä vähän paremman, enkä niin paljon rypee ikävässä! :-D mut ihan kivaa mulla silti oli.

10. Kärsitkö vammoista?

bläää, no tississä oli se ikävä kyhmy :-( mun fibroadenoomani, joka ei onneks oo sen pahemmin vaivaillu joten ei mitään vakavaa. paitsi että oon edelleen vakuuttunu että mulla on melanooma, mulla on kaulassa sellanen tyhmä jälki, mutta ihotautilääkäri väitti ettei se oo mitään vakavaa, en vaan ihan usko... ja on mulla ollu tänä vuonna kolmesti se kamala kurkkutulehdus, ne vois jäädä nyt tänne 2011 vuoden puolelle kiitos!

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit?
tää on helppo; lentoliput Kreikkaan ja Egyptiin!

12. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta?

no ainaskin äitin ja isin! ilman niiden henkistä ja vähä rahallistaki tukee, en ois päässy tonne reissuun (tai tarkemmin ottaen mulla ei ois ollu varaa syödä tai ostaa siellä mitään) enkä saanu maksettua mun puhelinlaskuja... :-D myös Laura ansaitsee erikoismaininnan, koska ilman sen tukee en ois selvinny kesästä ilman Hellaa ja Ramia, joiden käytökset ei ny tässä saa kiitosta iha vaan sen takia että ne jätti mut tänne yksin! no läpyskä. :-D

13. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta?

no juurikin noiden kahden, ihan siis vaan se niiden lähtö en tiä voiks sitä laskee tähän, mutta muita en oikein keksi. paitsi ihan omani, koska välillä ikävänpuuskissani olin (oon) aika mahdoton >:)

14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi?

kyllä se oli tohon Kreikka-Egypti reissuun ku kerran suurin osa muun yo-lahjarahoista meni sinne, mutta ei kaduta, paras ostos! :-) ja tosiaan kuten varmaan tänki kyselyn yhteydessä huomattu niin tosi iso ja tärkee juttu mun vuodessa, koittakaa ymmärtää siis miks jauhan siitä koko ajan tässä. :-D

15. Mistä innostuit eniten?
jos en sano tota reissua, niin noiden mun ihanien kotiinpaluusta, meiän Agia Napan reissusta (voi me oltiin Hellan kanssa tohkeissamme se ilta ku varattiin matka!!) yo-lakista, kaikista matkoista, voi voi vaikka ja mistä! innostun vähän ylihelposti muutenki ni kuvitelkaas sitte ku kyseessä on oikeesti jotain isoja juttuja. :-D
16. Vuoden 2011 ihmiset:
kääk kuinka voisin päättää! no; perhe, Hella, Rami ja Laura. näiden kanssa vietin eniten aikaa, mutta toki kaikki tytöt ansaitsee päästä listalle, koska ollaan tänä(kin) vuonna koettu yhessä niin paljon kaikkee ihanaa. :-)

17. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi?
no juurikin tällä hetkellä olin viime vuonna vähän onnellisempi, koska Rami oli maisemissa, mutta näin yleisesti ottaen niin oon kyllä nyt varmaan onnellisempi, koska mulla on nyt ihan erilainen vapaudentunne ku viime vuonna tähän aikaan. :-) enkä siis mitenkään viitaa siihen että lukio ois jotenki vangitsevaa en toki.......

18. Lihavampi vai laihempi?
eikös tää sama kysymys ollu jo! :o mutta siis aika samoissa mennään, veikkaisin.

19. Rikkaampi vai köyhempi?
rikkaampi! :-) on se vaan hauskaa kun saa palkkaa. mulla ei koskaan ennen ois ollu varaa esimerkiks siihen mitä tässä pari päivää sitte tein, ku tilasen Ramille pleikkari kolmosen! älkääkä ny käsittäkö väärin en oo ostamassa sille 200 euron joululahjaa, mutta siis ku halvalla sai ja Ramilla ei itellä ollu mahista sieltä Ylläkseltä sitä tilailla nii ostin sen sitte ja tokihan herra maksaa mulle takasin, mutta olipas kivaa ku pystyin auttaan ku tiän että Rami tosiaan halus sen ja tää oli ainutlaatunen tilaisuus, JA mikä parasta mulla oli tilillä niin paljon rahaa ja vielä paaaljon ylikin! :-D okei nyt loppuu raha-asioista jauhaminen halusin vaa vähä hehkuttaa kuinka kivaa on ku saa palkkaa (tää on mulle suht uutta, how embarrasing...)

20. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän?
hmm.. noo tämmönen laiskuri ku oon nii kai tähän ny sitte pitää vastata urheillu. >:-)

21. …entä vähemmän?
ikävöiny ja puhunu puhelimessa Ramin ollessa Egyptissä ja mun ollessa myös ulkomailla.... ei ihan halpaa tommonen 3 euroo minuutti ku ottaa huomioon että meiän puhelut kestää aina vähintää 15 min... anteeks isi ♥




22. Miten vietit joulun?
samanlailla kun joka vuosi, lukekaa tuolta pari postausta alempaa! ihan siis kotosalla perheen kesken. :-)

23. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi?
blaah kuinka kammottavan vaikeita kysymyksiä! mutta öö ehkä en muuttais mitään, koska tavallaan uskon, että kaikki tapahtuu syystä ja jos muuttaisin jotain ikävää niin saattais joku kivaki juttu muuttua, u know !

24. Rakastuitko vuonna 2011?
Egyptiin, kyllä. ♥ muuten vaan rakastin ja lujaa kaikkia vanhoja rakkauksiani

25. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli?
zero!

26. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit?
Moderni Perhe. :-D ja Salkkarit ja Grey ja Gossip Girl ja Täykkärit ja kaikki nää mun suosikit, joita on ehkä vähä liikaa haha. :-D onneks on keksitty tallentava digiboksi!
 
27. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan?
joo, Suomen puolustusvoimia. :-D no emmä oikeesti vihaa ketää!

28. Mikä oli paras lukemasi kirja?
kääks oon lukenu nii kauheen monta hyvää kirjaa tänä vuonna (näistä on tulossa ihan postaustaki kunhan löytys päivä jollon julkasta se!) mutta ehkä kaks parasta on ollu Tuhat loistavaa aurinkoa ja Tiikerin lapsi.

29. …entä musiikillinen löytö?
K'naan !! :-D yllätyittekö?

30. Mitä halusit ja sait?
paljon paljon paljon ja ihan liikaa kaikkee! ihan ykkösenä nyt oi reissu tosiaankin, ja yo-lakki (oke se ny ei ollu mun haluistani kiinni, vaan mun ylitsepääsemättömästä kyvykkyydestäni :-))) ja iPhone, Agia Napan matka (huomaa että nää samat jutu pyörii täällä, mitkä on ollu vuoden parhaita jutskia :-D)




31. Mitä halusit, muttet saanut?
hmmm.. oon saanu tosiaan niin paljon kaikkee, mutta sitä ihan täydellistä rusketusta en saanut! :-D tärkee..

32. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi?
apua apua kissa syö kuumaa rapua, en kyllä keksi! oon nähny aika paljon leffoja, mut ehkä Little Fockers ja Limitless ja Just Go With It, joo näitä rupee aikalailla tuleen jos alan kunnolla miettiin. :-D
.
33. Mitä teit syntymäpäivänäsi?
olin töissä ja sitte tytsyjen kanssa Coyotessa! :-)

34. Ketä kaipasit?
tarviiko mun edes vastata? :-D lukekaas muutama postaus kesältä ja tajuatte varmasti.....

35. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi?
mikä, no blogien lukeminen, ja shoppailu! ja kuka, kaikki mun läheiset jotka oikeesti tuki mua ♥


 

MUUTA:

1. Oletko joutunut tappeluun?
en onneks, vaikka Hurghadan bussissa aika lähellä oliki ettei jouduttu sen vaimonhäväistysriidan väliin!

2. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana?
no tehtiin Ramin kanssa aika paljon syntiä Egyptissä ku ei esim lopetettu syömistä aina ku tuli rukouskutsu, ja me jopa juotiin alkoholia siellä! :-D nojoojoo, siis emmä muistaakseni mitää oikeesti luvatonta oo tehny, ainakaa siis mitää vakavaa!

3. Oletko juonut ”perseitä”?
nojoooooo.. tai ainaki yks ilta Korfulla päätty yllättävän lyhyeen. :-D ja nyt muistan toisenki kerran, joo oon mä pari kertaa, mut ihan turvallisissa olosuhteissa, ja hei eikös se kuulu nuoruuteen ;)

4. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin?
kuten sanoin jo aiemmin, musta tuntuu että kaikki jutut tapahtuu jostain syystä, eli en sillai jaksa katuu mitään ainakaa kauheen kauaa, mutta toki jotain pieniä juttuja ois vaikka voinu jättää sanomatta ja kaikkee tollasta, mutten mitään suurta! :-) onneks.



semmosta tänään, nyt on vuorossa Idols joten palataanhan huomenna uuden vuoden juttujen kera, heippa ihanat! :-)

2 kommenttia:

  1. Onpas tolla sun kaverilla sixpack!

    VastaaPoista
  2. niinpä!!! Laura on entisenä voimistelijana aina ollu toooosi hyvässä kunnossa! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...