sunnuntai 15. tammikuuta 2012

who's gonna save the world tonight?

moikka moi! päätin tulla kertoileen teille taas ihan vaan peruskuulumisia, mutta kaipa sitä sitte huomenna tai viimeistään tiistaina täytyy rohkaistua ja laittaa ne paljon puhutut meikkivideot tänne... :-D anyway mulla oli eilen ihan mahtilauantai! päivä alko ihan postailulla ja laittautumisella, ja suunnattiin jo meille kauheen aikasin eli neljän maissa Saaran ja Hellan kanssa kohti keskustaa. mä näytin tältä:
(olipas jotenki hassun kuulonen lause. :-D)


parin päivän neutraalin väristen housujen käytön jälkeen, mun oli pakko saada laittaa jalkaani jotain värikästä joten päädyin noihin pinkkeihin housuihin, koska mun mielestä sain niillä myös liikaa juhlavuutta pois tosta topista! tykkäsin kyllä asusta kovin ja itseasiassa tarkeninki ravintolassa ihan hyvin vaikka aluks epäilin tota lyhythihasta! :-) älkää huoliko ulkona mulla oli tietysti neule ja untuvatakki tossa. :-D äh tääki asu on muuten koostunu aikalailla Hennesin vaatteista, mutta ei se mitään!


meillä oli siis suunnitelmissa ravintolareissu, mutta kellään ei ollu mitään erityistä ruokahimotusta päällä ja haluttiin mukava istuskelupaikka, koska ku me mennään syömään nii mehän myös istuskellaan vähintään sellanen pari kolme tuntia. :-D näinpä valittiin tuttu ja turvallinen Speak Easy, eikä Spiikkari meitä pettäny tälläkään kertaa! kaikki saatiin mieleistämme ruokaa, minä tietysti taas siipiä..... juttuakin riitti taas kerran ja jotenki eksyttiin nuoruusvuosien muisteloihin (kuulostan eläkeläiseltä..) ja niistäkös sitte naurua riitti vaikka muille jakaa. :-D pahoittelut taas kerran kanssaruokailijoille, mut ei me nyt tällä kertaa onneks ihan kauheen pahoja oltu!



miks näytän lähinnä siltä et oisin itkeny joku tunnin putkeen? :-D ehkä oon vaa nauranu vedet silmissä tai tosiaan yskiny keuhkoni pihalle!





muutaman tunnin syömisen ja istuskelun jälkeen ei oltu viä saatu toistemme seurasta tarpeeksemme, joten päätettiin jatkaa iltaa Saaralla. suunnitelmissa oli leffan kattelua ja valittiin sitte sellanen lyhyehkä kahen ja puolen tunnin leffa ku Transformers 2! :-D jaksettiinha me sitä iha hyvin kattoo vaikka välillä lähti pikkasen jutut sivuraiteille ja puhuttiin enemmän ku katottiin, mutta kyllä me juonessa kiinni pysyttiin. (paitsi taistelukohtauksien ajan!) Transformersista sen verran että jee se oli hyvä! en ollu aiemmin nähny tota kakkososaa uskokaa tai älkää, vaikka ykkösosasta tykkäsin kovin ja kolmonenki meiän on Ramin kanssa pitäny kattoo vaikka kuinka kauan. musta ne transformerit on söpöjä varsinki se Shia LaBeoufin auto, se on ihana! ja Optimus Prime! sympaattinen leffa muutenki, okei oonko outo ku ekana Transformersista tulee mielee sana sympaattinen? no oli se muutenki hyvä, hei ihan oikeesti mitä tää mun arvostelu on tänään, ehkä vaan sanon että suosittelen ja se siitä!


leffoineen ja syömisineen ja hyvine seuroineen meiän ilta oli erittäin mukava, kuten on ollu koko viikonloppu muutenki! tänään viikonloppu huipentuu sitte Ramin kanssa hengailuun, vaikka suunnitelmista ei sen kummemmin tietoo oo niin mukavaa tulee, i bet. :-) nyt voisin kuitenki lopetella ennen ku alan taas kälättää jotain turhaa, eli kertokaas te mitä tykkäsitte mun asusta ja mitä tykkäätte Transformersista? :-D mä palailen sitte huomenna joko kuulumisien tai sen meikkivideon kera, nyt moikka hei ja huomiseen! :-)




12 kommenttia:

  1. kiitos! tai siis kiitos Hennesille, noi on kyllä ihanan pirteet! :)

    VastaaPoista
  2. kiiitoksia! :) se oli kyllä aikas kiva:)

    VastaaPoista
  3. Näytät "vanhemmalta" tuolla lyhyellä tukalla, aikuismaisemmalta :)

    VastaaPoista
  4. mä oon samaa mieltä! :) sillai hyvällä tavalla vanhemmalta, ihan kivaa vaihtelua :D

    VastaaPoista
  5. Noi pinkit housut on ihanat! Oon ite kans himoinnut moisia jo jonkun aikaa, mutta oon aatellu ettei sit kuitenkaa tulis käytettyä... mutta eeeehkä keväämmällä sit kans uskallan ;)

    Btw kiva idea se kysy sulta + Ramilta -postaus, josta vastasit mulle viimeks! :)

    VastaaPoista
  6. ne on kyllä kiva asun piristäjä! :) tylsempiki yläosa näyttää kivalta noiden kanssa! rohkaistu ihmeessä etenki just keväämmällä ihanat, varsinki ku jostai Hennesiltä yms saa ihan parillakympillä ni vaikkei tulis ku yhen sesongin käytettyä ni ei oo paha hinta :) hyvä että idea saa kannatusta, täytyy toteuttaa se tässä mahd pian! :)

    VastaaPoista
  7. Nuo housut on kyllä niin mun makuun! Ihanat ja ihana asu muutenkin! :)

    VastaaPoista
  8. samat sanat! :D ja kiitoksia paaljon kiva kuulla että tykkäät! :))

    VastaaPoista
  9. miks toi Hella näyttää aina tuolta näissä sun kuvissas? tai kun olen nähny sen ihan live kerran nii se oli NIIN kaunis mutta sun blogissas en ole kiinnittänyt huomioo

    VastaaPoista
  10. mitä ihmettä :D näyttää miltä? en ihan tajunnu tota kommenttia :D Hella on ihan älyttömän kaunis mun mielestä sekä livenä että kuvissa, sun mielipide on mikä on mut ei kaikki voi kaikkien mielestä poseerata hyvin tms et en sit tiedä :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...