keskiviikko 11. tammikuuta 2012

sleep in peace when the day is done, thats what i mean

moikka vaan kaikki ihanat kuusikymmentä lukijaani! :-) (missä vaiheessa teitä on pamahtanu noin paljon - mun mittakaavassa paljon - ihan sikke hauskaa että noinki moni jaksaa seurailla mun lätinöitäni! ♥ tästä seuraa varmaan jotain hehkutteluja myöhemminki, mutta hehkutuksen lisäks alotan päivän postauksen pahotteluilla, nimittäin siitä että täällä on ollu havaittavissa pientä hiljaiseloo pari päivää! on meinaa vähän ollu draamaa ja haipakkaa täällä ruudun tällä puolella ni en oo saanu oikein revittyä aikaa kirjottamiselle! :-( asiaan tulossa muutos ja nyt voisinki jakaa teille ne parin päivän suurimmat kuulumiset (pysykää ihan vaa housuissanne täällä ei oo tapahtunu mitään oikeesti kiinnostavaa tai dramaattista haha :-D)

1. mun tän hetkinen sijaisuus päätty, elikkä nyt ei muuta ku kohti uusia haasteita! :-) oon mietiskelly että enköhän jatka tolla päiväkodeissa sijaisena linjalla, jos vaan töitä näyttää riittävän! mikäli töitä ei riitä ni sitte on pakko keksiä jotain muuta, mutta mua ku ei yhtään nappais mikään puhelinmyynti jos vaan on yhtäkään muuta vaihtoehtoa! :-D kaikki kunnia niille jotka oikeesti jaksaa sitä duunia tehä ja vielä tienaa sillä, ite tiän jo valmiiks että oisin varmasti täys nolla siinä eikä mun pää kestäis. jotenki mut on kai ohjelmoitu niin että huutavat lapset ei saa mua kiehuun laisinkaan, mutta huutavat aikuiset menee sietorajan yli. :-D anyway tässä nyt kattellaan että koskas sitä taas pääsis töihin, toivottavasti mahd pian, vaikka parin viikon tauko ei tekis yhtään pahaa nimittäin....

2. kävin eilen vihdoin Koskiklinikalla (oli muuten järkyttävää tuskaa raahautua sinne bussilla, meinasin pyörtyä ja ties mitä!) ja tattadadaa saatinhan se selville mikä mua on riivannu tässä koko syksyn, tietysti mikäs muukaan ku varmaa monille muillekki niin tuttu mykoplasma... tiesin ettei kaikki voi ihan kohallaan olla ku muutaman viikon välein on järkyttävä flunssa ja oon yskiny vissii lokakuulta saakka ja välillä on suuria vaikeuksia esim. syödä tai niellä ku kurkku on ihan tulessa! no, saatiinpahan tähänki selitys ja josko tää nyt sit tästä tolla antibiootilla. niin ja ei tää ihan tähä jääny, toki mulla on lisäks keuhkoputkentulehdus ja eilisen niistourakan aikana aloin jo diagnosoimaan itelleni myös poskiontelotulehdusta mutta toivottavasti sitä ny ei olis! että sellasta kauheen tervettä meininkiä täällä..

3. mun inttileskeys loppu lyhyeen, oikeestaan se loppu ennen ku ehti kunnolla alkaakkaan, nimittäin mun alokas saiki vähintäänki lykkäystä ja vapautusta odotellessa! :-) jippijajey ja siis tää on loistokas uutinen meiän kummankin mielestä! ja jos nyt kaikki isänmaanpuolustajientyttöystävät voi jättää ne "luuseri" kommentit kommentoimatta, mä en oo koskaan ymmärtäny sitä muutenkaan että miks hitossa pitäs mennä paikkaan jossa sua käskyttävät ihmiset oikein toivoo sotaa, jos itte oot niin rauhanmiehiä (ja syystä) ku olla ja voi. eli tosiaan mua ei haittaa tipan tippaa vaikkei Rami astuis enää jalallaankaa puolustusvoimiin! anyway mun kulta on kotona jee! ♥



että sellasta kuuluu tänne päin, hyvin menee siis, tietysti tätä tautia lukuunottamatta! :-D siitä huolimatta aion tänä iltana vaihtaa kotisohvalta makaamisen Ramin sohvalla makaamiseen ja mennä iloitseen sen vapaudesta! :-) tää postaus nyt on valitettavasti noiden weheartit-kuvien varassa, ja muutenki tällänen lyhyehkö, pahottelut siitä, nyt lähen varmaan takas nukkuun lääkkeiden kera josko illemmalla olo ois jo parempi :-) (ihmeaineita muuten noi antibiootit, eilen olin kuoleman partaalla ja tänään olo on jo ihan hyvä! tosiaan oon ottanu yhen tabletin, mikähän mä oo noiden kymmenen jälkeen, teräsmies?) mutta sitä ennen kertokaahan mitä teille sinne kuuluu? :-) nyt moi moi ja palataan taas kun ehditään ja toivottavasti vähän kuvarikkaammalla postauksella, jos vaikka saisin itteni tänää ees sen verran ihmisen näköseks että ees asun yms saisin esiteltyä, katsotaan!

10 kommenttia:

  1. Oi, vähän kivaa et sait jo poikkikses kotiin :) nimimerkillä mäkin haluan! Mut toi mykoplasma on kyl varmaa aika inhottava juttu, paranemisia sulle ! :) - minni

    VastaaPoista
  2. no ihan superkivaa todellakin! :D ja jep, uskon kyllä että kaikki haluaa omansa kipeesti takasin ja siks toivonki sulle ja tietty kaikille muillekki parasta että poikkikset selviäis sillä puolella vuodella sieltä! :))

    ja joo ei tää kyllä mitään herkkua oo, vaikka noi lääkkeet on kyllä aivan supereita :D alan uskoo medikalisaatioon! ja kiitos kiitos, koitan parannella:) ainaki nyt on hyvää aikaa ku ei oo töitä ni saa rauhassa parantua ja sit taas uusiin hommiin terveenä ja täydellä tarmolla! :D

    VastaaPoista
  3. Vähän kiva toi intti-uutinen! :) Mä murehdin jo nyt kun kesällä poikaystävä lähtee... :D

    Paranemisia!

    VastaaPoista
  4. on kyllä !! :) haha joo uskon että murehdit jo valmiiks, mäki tosiaan toion et Rami kans saa sen vapautuksen, muuten on kamalaa asennoitua koko juttuun uudestaan taas kesällä :D toivotaan että sunki poikaystävä on ens vuonna tähän aikaan jo siviilissä! :) tsemppiä jo valmiiks ja jos nyt jo murehdit ni osaat ainaki ottaa ilon irti tosi hyvin tästä viimesestä puolesta vuodesta!!

    ja kiitoksia, parempaa kohti koko ajan! :)

    VastaaPoista
  5. mullaki oli mykoplasma ja sitä kautta keuhkokuume mut sain tietää mykoplasmast vast ku koko syksyn kestäny tauti oli ohi :D semmoset 3kk sairastin yhtä mittaa! mut ne antibiootit kuulemma auttaa hyvin toho, paranemisii sinne :)

    vähä hieno juttu et saat sun miehen takas! :) mä kärsin vuoden ku mun herra kävi aukin :s mut oli tosi kasvattava kokemus sinäänsä ja suhde vaa kehitty ja oon vaan ilonen et se on nyt kotona!

    VastaaPoista
  6. Minkä takia Rami sai lykkäyksen/vapautuksen? :) Ihanaa, ettei susta sitten ainakaan vielä tullut inttileskeä :)

    Parane pian!

    VastaaPoista
  7. se on Rampsan oma asia kuiteski ni en viittii sitä täällä alkaa huutelee, ihan basic homma kuitenki :D mutta totta vie ihanaa ettei tullu ja toivon mukaa ei tuukkaan! :)

    kiitoksia, kyllä täällä ollaan jo paranemaan päin!:)

    VastaaPoista
  8. Venla hups unohdin vastata sulle! :D hui kamalaa tollanen ja joo mullaki on varmaa just jonku pari kuukautta toi ollu mut en onneks ihan yhtämittaa oo sairastanu mut muutaman viikon välein :( seki tarpeeks kurjaa ni voin vaa kuvitella ton kolme kuukautta putkeen! toivottavasti oot jo kunnossa :) ja kyllä noi antibiootit tosiaan on ihme lääkettä ku parin päivän jälkee jo huomattavasti parempi olo, kunha vaa pääsis viä tästä yskästä!

    ja joo oon niin innoissani et Rami on siviilissä :D vaikka kuukauden päästä se suuntaa taas pohjoseen töihin kolmeks viikkoo mutta ei se nyt oo mitää toho inttiin verrattuna :D voi ei vuosi ois kamala! mutta oot oikeessa että kyllä se oikeesti parantaa/vahvistaa suhdetta, meilläki tosiaan oli kesällä se 4 kk toisella puolen maailmaa ni olihan se tappoo mutta kyllä se oikeesti myös paransi suhdetta kaiken kauheuden lisäks! :)

    VastaaPoista
  9. yhyy so unfair toi intti-juttu! Vaikka mää armeijjaa kannatanki ja toi oton urheilujoukko homma ihan pelleilyä onki (tässä samalla pakkailen kun lähetään 2vk kanarialle "reenaan":D) ja kun satun pääseen vielä kurssijuhlaankin MUTTA SILTI, määkin haluun poikaystävän takas kotiiiin :<

    -tuuli

    VastaaPoista
  10. nojoo onhan toi vähä unfair joo :D mutta tosiaan oon niiiiin ilonen vaikka mua kauhistuttaa nyt jo valmiiks että jos Rami menee kesällä inttiin ja joudun taas valmistautuun ja asennoituun tohon kaikkeen uusiks :s ja okei kyl mullekki toi kanarian reissu kelpais! :D mutta siitä huolimatta onhan se inhottavaa et vaik kui paljo ois lomia yms ni silti ei se oo sama homma ku et molemmat eläis iha normisti siviilissä.. mäki oon nyt jo iha poruilla ku ei nähä Ramin kaa kolmeen viikkoon ku se on siä lapissa töissä, ni intissä tollanen voi olla iha arkipäivää :s tyhmä intti !

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...