torstai 19. tammikuuta 2012

see i need you in my life for me to stay

moikka moi! lupailin teille tänään kuulumisia, ja täältä pesee! päätin kuitenki säästää keskiviikon jutut huomiselle, sillä en luultavasti millään kerkee huomenna kirjotella, koska lähetään ajaan Keuruulle Allin luokse, jeii ♥ viikonlopulle ajastelen teille tänne kaikkee kivaa, mutta sitä ennen vielä niinki kaukaseen päivään ku tiistaihin. (tää viikko on menny ainaki mulla ku hujauksessa, huomenna on jo perjantai!)

tiistaina ohjelmassa oli siis ilanviettoa Ramin kanssa, ilta itessään suju tottakai hyvin, mutta huhhuh matkaa Ramille, let me tell you vähän näistä mun kammottavista vastoinkäymisistä. :-D ensinnäkin, te jolla ei vielä ole ajokorttia, kun hankitte sen, välttäkää liiallista autolla ajamista ja kulkekaa yhä sillä bussilla! puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä, siitä asti ku vähä yli vuosi sitte sain kortin, oon kulkenu bussilla lähinnä kouluun, ja sen jälkeen ku koulu loppu, en oo kauheesti bussia käyttäny ja musta on tullu ihan kamala kermaperse. :-D bussissa istuminen on yhtä tuskaa näin pitkän "tauon" jälkeen, tiedän oon hirvee, mutta tosiaan aion siihen totutella taas uudestaan koska totuushan on että mulla ei ikiomaa autoo oo eli jossain vaiheessa ku pääsen ihan oman katon alle, joudun pelkkien bussien armoille!

toisekseen, siis kuvitelkaa mun tuskaani kun normaalisti oon tosiaan matkannu Ramille autolla sen korkeintaan viistoista minuuttia, niin nyt tähän matkaan kulu bussilla yli puoltoista tuntia !! kirosin mielessäni TKL:n alimpaan helvettiin (ihan ku bussien myöhästely tolla säällä ei ois täysin luonnollista, mutta tuolla täristessäni se ei ollu ekana mielessä) ku bussi täältä meiltä kaupunkiin oli sellasen vartin myöhässä ja myöhästyin kahesta Ramille menevästä bussista...... noo vihdoin pääsin Ramille (vierailtuani Hennesillä ja sen takia melkein myöhästyttyäni kolmannestaki bussista... :-D) ja oottelin herraa saapuvaks että voitas jatkaa kauppaan autolla, koska haluttiin kunnon supermarkettiin joka on liian kaukana käveltäväks. no käynnisteltiin ja harjailtiin siinä autoo, mutta bensa oli sen verran lopussa että eihän se siitä parkkikselta mihinkää liikkunu. :-D niiin meiän tuuria! jouduttiin sitte tyytyyn lähimpään pikkukauppaan ja tekeen ruokaostokset siellä, ihan ku tää ois ollu suurikin menetys.... semmonen seikkailu siis ennen ku päästiin vihdoin rauhaisaan illan viettoon, jota mä viettelin tän näkösenä:



musta tuntuu että oon käyttäny tota ponchoo viime aikoina tosi paljon mutta se on vaan niin ihana ja mukava päällä! nyt yhdistin sen sukkahousuihin ja säärystimiin, koska tosiaan kaipasin sitä mukavuutta. noi säärystimet erottuu näköjään kuvissa kauheen huonosti, mutta ne oli tosi kivat ja sopi asuun. muutenki tykkäsin tästä asusta paljon, vaikka tää on tosi yksinkertanen ja jotenki ehkä ei niin mua? mitä te sanotte? jahas, taas on ollu aika yhteen kauppaan painottuva asu, nimittäin kaikki osat on tällä kertaa Gina Tricotista... :-D
 


illan ohjelmassa oli kokkausta ja leffaa! musta on tullu aikamoinen kokkailija tai siis lähinnä oon kauheen innoissani aina ku saan laittaa jotain ruokaa, ja etenki jos siitä vielä tulee syötävää. :-D tän postauksen kirjoteltuani oonki menossa laittaan perheelleni nakkikeittoa! anyway tiistaina me tosiaankin tehtiin syötävää, etten jopa sanois herkullista ruokaa. nimittäin vuohenjuustokanaa, kasviksia ja lohkoperunoita, lohkoperunat jouduttiin valitettavasti kyllä laittaan ihan pakastepussista, vaikka mä oisin halunnu tehä lohkobataatteja, mutta Ramin keittiövälineet on vielä hieman puuttellisia ja esimerkiks kuorimaveistä ei ole.. joten tyydyttiin pakastelohkoperunoihin, jotka oli kyllä hyviä. mutta kana tehtiin aivan omin hennoin kätösin ja siitä tuli kyllä tosi hyvää, vuohenjuusto kruunas koko komeuden. :-)




mun kokkikolmonen ja sen uus Samsung Galaxy S kakkonen, josta hän on ehkä hieman liian innoissaan. :-D




tosiaan toi vuohenjuustomöntti tuolla on siis se kana. :-D tai siis kana on sen alla!

nii ja mun on pakko kertoo teille vielä meiän loistavasta jälkkäristä, joka oli ihan sattuma! himoitsin kaupassa säilykepersikoita joten niitä oli pakko saada, päätin ostaa myös ananaksia ja sekottaa ne. keksittiin myös että alunperin kastiketta varten ostettu kuohukerma vois sopia niiden kanssa, no sopihan se ihan hemmetin hyvin, vaikka ei tosiaan saatu sitä vatkattua koska ihan ku Rami omistais sähkövatkaimen. :-D anyway siis säilykepersikoita ja -ananaksia ja kermaa ja päälle vähän sokeria, ihan huippua, eikä varmaan tarvi mainita kuinka helppoo ja nopeeta.




nyt kuitenki lopetan tän ruuasta puhumisen ennen ku kyllästytte totaalisesti, ja siirryn leffoihin. nimittäin siihen meiän kattomaan Bad Teacheriin, jonka luultavasti kaikki muut on nähny enkä siis sitä rupee mitenkää erityisemmin arvosteleen, kunhan vähän ihmettelen miten leffa joka kertoo naisen silikonien hankkimisesta, voi olla oikeesti aika hyvä ja hauska? :-D meiän ilta kulu siis lähinnä syöpötellen, kattellen leffaa, jutskaillen ja ihan vaan hengaillen ja oli kyllä tosi ihanaa. :-) suunnillen samanlainen ohjelma on varmaan luvassa tänäki iltana ja oottelen iltaa jo innolla! nyt kuitenki tosiaan lopettelen tän postauksen, koska tää taitaa olla aika pitkä, ja lähen tekeen sitä ruokaa ja pakkaan Keuruun matkaa varten. palataan huomenna siis keskiviikon juttujen kera (hienoo tää mun ajantasasuus!) ja viikonloppuna muutamilla ajastuksilla, nyt heippa ihanat ja kivaa melkein viikonloppua!

5 kommenttia:

  1. http://www.hm.com/fi/product/97256?article=97256-B#article=97256-A
    Onko sulle tullu jo toi mekko ? Millanen se oli jos on ? :)

    VastaaPoista
  2. on tullu joo! mun on pitäny esitellä se paketti täällä mutten ol vielä kerenny :( mut siis se oli tosi hyvä ja istu nätisti ainaki mulle, mutta laitan siitä vielä kuvaa päällä kunhan ehdin! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksesta :) Voisitko vielä kertoo mihin asti se helma niinkun tulee että onko kauheen pitkä esim polveen asti vai ylemmäs :D Haluaisin kanssa tilata ton mekon mutta epäilyttää että onko se kauheen pitkä :S

    VastaaPoista
  4. Hei!

    Sinulla tuntuu olevan niin onnellinen elämä ja ihania ihmisiä ympärillä. Rami saa olla onnellinen, kun on löytänyt sinut, sillä vaikutat niin tasapainoiselta ja ihanalta ihmiseltä. Kerro, miten olet rakentanut itsellesi noin hyvän itsetunnon? Tunnut olevan sinut itsesi kanssa, mikä tekee sinusta vielä kauniimman. :)

    P.S Mikä sattuma, että tunnen Ramin ja oli todella outoa, mutta kiva lukea hänenkin kuulumisia pitkästä aikaa blogisi kautta.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: se on ainaki mun mielestä ihan kivan mittanen! oln 165 senttiä ja otin jonku l koon ku mun tissit ei ois mahtunu haha :D eli mulla on tavallaa pituuteeni nähden iso koko ja silti se on niinku polven yläpuolelle, semmonen ei mikää kusiraja mut ei liian pitkäkää :)) kannattaa viä kattoo jos siä Hennesin sivuilla ois siitä tietoo et kui pitkä se on :)

    Anonyymi: oi kiitos ihanan ihanasta kommentista! piristi mieltä ihan tosi paljon:)) mutta ääks kauhee vaikee kysymys oikeesti, en tosiaan osaa mitenkään eritellä et miten oon saanu hyvän itsetunnon vaik oon kyllä aika samaa mieltä et hyvä se on:) ehkä oon vaa jossai vaiheessa tajunnu ettei kannata liikaa välitää siitä mitä muut ihmiset, varsinkaa tuntemattomat ajattelee kuhan itellä ja omilla rakkailla on hyvä olla:) ja kuten sanoitki, mulla on ihania ihmisiä ympärilläni ja tottakai se nostaa itsetuntoo tavallaan vaikka loppupeleissä se lähteeki itestä! :) mulla on ainaki iän myötä noussu itsetunto huomattavasti, nuorempana tilanne oli ihan eri.

    ps! rami kiinnostu ja kyseli että kuka siellä kirjottelee? :) ja hauska kuulla että tykkäsit lukee myös Ramin kuulumisia haha :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...