sunnuntai 8. tammikuuta 2012

i'm good as long as he's around

moi! iha ekana, kiitos paljon kaikille kivoista kommenteista tohon hiuspostaukseen! :-) ihana kuulla että rakkaat lukijani on mun kanssa samoilla linjoilla mun hiuksista, haha :-D ja sitte päivän varsinaiseen postausaiheeseen, eli mun kuulumisiin. mulle kuuluu periaatteessa ihan loistoa, mutta löytyyhän tässä jo muutama ärsytyksen kohdekkin, että luonteeni omasesti voisin vaikka alottaa niillä valituksilla ja kirjottaa loppupostauksen sitte niistä ilosemmista jutuista. :-D eli siis mua ärsyttää:
  • ..se, että oon taas kipee! mä en pysty käsittään tätä, varsinki ku nyt oon ollu kaks viikkoo lomalla, niin tää ei voi olla ees mikään lapsilta saatu tauti, eikä kukaan mun lähellä hengailevistakaa oo kipeenä! tää alko eilen illalla kauheella palelemisella ja kurkkukivulla ja tän päivän oonki sitte viihdyttäny ympäröiviä ihmisiä niiskutuksella ja aivastuksilla. :-( kuumetta tms ei onneks oo, mutta ärsyttää niin suuunnattomasti koska just kolme viikkoo sit olin siinä kammotaudissa ja nyt taas! aloin jo harkitseen että josko sitä menis taas Koskiklinikan ovelle koputteleen jos pääsis ihan kunnon testeihin että mikähän ihme on vialla! mut on kyllä testattu ihan perinpohjasesti samasta syystä viime keväänä, mutta tappavien sairauksien kammosena voisin mennä mieluusti uudestaan, onhan se tappava sairaus vuodessa ehtiny edetä jo vaikka kuinka.
  • ..se, että huomenna alkaa työt ja vieläpä kello 7.  ok, halusin ite aamuvuoron että siitä en voi valittaa (kts. seuraava kohta) ja muutenki toisaalta on ihanaa nähä taas kaikki mun vauvat, onki ollu jo vähä ikävä, ja kaikki on varmaa kasvanu huimasti ja meille tulee uusia pienokaisiaki ja kaikkee, mutta silti, oisin mä viä esim. viikon voinu lomailla. :-D
  • ..se, että mun täyty ottaa aamuvuoro (ei siinä vielä mitään) sen takia että voin mennä viemään Ramin (senki teen ihan mielelläni) ARMEIJAAN! (tää on se ikävä kohta) joo en todellakaan alota mitään inttileskipaskaakamalaakuolenkunennääpoikkistanipariinviikkoon-valitusta, mutta antakaa mun nyt sanoo että ohan se ny paskaa. :-D justhan Rami tuli Ylläkseltä ja nyt pitäs taas olla kaks-kolme viikkoo näkemättä, muuta ku armeijan valvovan silmän alla >:( ikävää tälläinen!
  • ..se, että iskä ei teekkään tänään pihviä ruoaks vaikka mä olin siinä uskossa. :-D

semmosia ärsytyksiä löytyy siis tänään, mutta nyt voisin siirtyä niihin ilosempiin aiheisiin, esimerkiks eilisen kuulumisiin, jotka alotan päivän asulla:



pääsin vihdoin käyttään tota mun ihanaa uutta pitsipaitaani! päätin yhdistää sen korkeevyötäröisiin housuihin ja mun silmään se oli loistovalinta, mitäs sanotte te? uus tukka ja asu toimi myös mun mielestä tosi kivasti yhteen!
  • housut H&M
  • pitsipaita Vero Moda
  • tuubitoppi H&M



tommosessa asussa olin siis liikkeellä eilen, kun vietin iltaa Ramin kanssa! käytiin mm. viimesellä ehtoollisella Panchossa, kyllä taas Pancho. :-D nyt kyllä sovittiin, että sitte ku Rami tulee lomille, niin mennään vaikka väkisin johonki muualle ku Panchoon tai siiville, meistä on tullu suurkuluttajia noissa lajeissa, joten ehkä vaihtelu vois välillä tehä ihan hyvää. mutta oli kyllä superhyvät hampparit taas Panchossa ja syötiin ne isot, kääk! oli meinaan oikeesti jättimäiset, eikä kyllä tullu loppuiltana mieleenkään pistää suuhunsa yhtään mitään, edes Ramin veljen mun flunssaan tarjoomaa rommitotia. :-D





     
tosiaan Pancho Villasta ilta jatku Ramin veljen luokse hengaileen ja katteleen futista. mä keskityin lähinnä tärisemiseen ja päivitteleen sitä kuinka voin taas tulla kipeeks, mutta sainha mä poikien PES:n aikana myöskin esimerkiks selvitettyä ketä aion äänestää tulevissa Presidentinvaaleissa, että ei mikään hukkareissu. :-D Ramille päästiin siis vasta iltamyöhällä, mutta ei sitä tietenkää heti nukkumaan malttanu mennä, mikä johti siihen että tänä aamunaki tuli nukuttua suhteellisen myöhään. heräiltiin ihan rauhassa, katteltiin telkkaria ja tehtiin herkkuaamiaista! ihan paras sunnuntaiaamun alotus oman kullan vieressä, valitettavasti vaan tosiaan viimenen hetkeen.



oli pakko nappailla pari kuvaa kauppareissulta, ku tuolla oli päivällä niin nätti sää! yllättäen kuitenki ainoot onnistuneet kuvat oli ne jossa ei näkyny ketään. :-D


tää päivä on siis kulunu rauhaisissa ja rennoissa merkeissä, ja sellasena meinaan sitä jatkaaki, tän sairauden ja huomiseen työpäivään valmistautumisen takia. syön iskän laittamaa hyvää ruokaa ja kattelen Idolsin. :-) illalla haen vielä Ramin meille yöks jotta pääsen hyvästeleen sen, musta tuntuu kamalalta viedä se huomenna sinne Parolaan ja vaan ajaa ite pois ja jättää se sinne kitumaan. :-D ihan ku ajaisin sen johki keskelle Saharaa ja hylkäisin sinne ilman toivoo pois pääsystä. :-( okei okei tää mielikuva on vaan mun omassa päässä, herra ite ei onneks ota tota intin harmaisiin joutumista ihan nii raskaasti vaikkei mikään sotafani ookkaan. anyway nyt taidettiin taas kadota vähän pointista, lopettelen tähän, mutta mun on pakko laittaa vielä kuvaa Ramin inttitukasta ku musta se on kauheen kiva, toisin ku sen omasta mielestä! kyllähän tossa kieltämättä pienet Auschwitz-vibat on, mutta ku se tulee ekoille lomille on toi tukka just täydellinen mun mielestä. :-)) tiän monia tyttöystäviä jotka on ihan kauhuissaan ku poikkis menee inttiin ja joutuu ajaan hiukset, mutta kuulkaa mä oikein odotin tätä! jo viime keväänä ku Rami leikkas sen "pitkän" tukkansa yritin ylipuhua sitä vetään ihan keesin, mutta ei se suostunu, niin nyt oon ihan fiiliksissä ku sillä on pitkästä aikaa tollanen oikeesti lyhyt tukka!



okei kuva ei ehkä oo herrasta niitä parhaita otoksia mutta tukkahan oliki tässä se pointti. :-D

nyt oon kyllä varmaan sepittäny taas ihan tarpeeks, eli voisin ihan oikeesti sanoo heipat ja palailla heti ku on taas jotain mitä kirjottaa, heippa ihanat ja kivaa alkavaa viikkoo ja tsemppiä kaikille arkeen palaajille! 



13 kommenttia:

  1. On sun vika, että nyt munkin tekee mieli leikata polkka! Samperi :D toi tukka on vaan niin ihana! Mistä muuten tunnet Allin? :)

    VastaaPoista
  2. haha :D voi ei anteeks, jos et ollu sitä jo aiemmin harkinnu! äitiki sano (kylläkin jo polkan omistavana) että pakko mennä kampaajalle ku näki mun hiukset. mut jos himottaa nii leikkaa ihmeessä hihi!

    ja heei kuka oot! tai siis heti aloin miettii, koska ilmeisesti säki tunnet Allin. :D mutta siis silloin ku Alli asu Tampereella joskus ku oltiin kasilla nii tultii aika hyviks kavereiks jo täällä ja siitä asti ollaan aina säännöllisesti treffailtu ku Alli tulee moikkaan isäänsä tänne ja ollaan sitte tultu tässä vuosien varrella vaa läheisemmiks:)

    VastaaPoista
  3. Miten hoidat sun ihoa? :) se näyttää olevan aina niin täydellisessä kunnossa! Oot varmaan tehny monia postauksia liittyen kyseiseen aiheeseen mutta olis kiva jos voisit jossain vaiheessa tehdä uuden (:

    VastaaPoista
  4. ei vitsi huomasin et näytät vähän kherington paynelta (http://www.bing.com/images/search?q=kherington+payne&FORM=BIFD#x0y0) ton lyhyen tukkas kanssa!! ja jooo en mää ite osannu kuvitella kans itteleni niitä pitkiä hiuksia mutta rakastuin niihin samantien kun sain ne päähäni hahaha:D

    VastaaPoista
  5. Todella, siis todella hyvännäköinen tukka!! :)

    VastaaPoista
  6. vähän samoilla fiiliksillä jälleen täällä ;D

    mullaki olis alkanu tänään työt loman jälkeen päikyssä, mutta mulla on silmätulehdus niin en pääse töihin! :o kerrankin töihin meno olis ollu kivaa kun ei oo nähny niitä pikkusia pitkää aikaa :)

    ja tässä meillä kans kattelen kun poikkis pakkailee kamojaan ja valmistautuu Parolaan lähtöön :D pikkusen tuntuu oudolta! mut oon päättäny kans etten alota mitään yhyyooninttileski-porausta, vaan eiköhän tää ala sujuun pikku hiljaa. aina voi kuitenki miettiä et vähän aikaa sit on kuitenki ollu kuukausia, eikä viikkoja noiden tapaamisten välillä :)

    -minni

    VastaaPoista
  7. ssalla: mun iho on kyllä ihan ok kunnossa mut viime viikkojen aikana muutama finni on ilmestyny ja sekös ärsyttää ku en tajua mistä niitä ny yhtäkkiä tulee! :( mulla oli lukion alussa akne ja se hoidettiin sellasella tosi vahvalla a-vitamiinikuurilla ku antibiootit ei tehonnu. sen jälkeen mulla ei oo ollu mitää iho-ongelmia eikä siis oo tarvinny niin tarkkaa huolehtia ihosta.. mut pese aamuin illoin ja rasvailen, ihan perus! aika kattava postaus on tässä: http://veeraosv.blogspot.com/2011/04/shes-got-porcelain-skin-of-course-shes.html mut voisin mä kai jossai vaiheessa tehä uuden ainaki kohti kevättä mentäessä! :)

    Juuli: ohhoh :o itestään on nii vaikee arvioida et näyttääkkö joltain etten osaa kyl sanoo mielipidettäni! :D mut joo voin kyllä kuvitella että oot rakastunu niihin pitkiin ja iha varmana sopii kyllä! :))

    Anonyymi: voi kiiitos paljon! :))

    Minni: voi ei, silmätulehdus on kyllä inhottava ja tosiaan ku se tarttuu niin herkästi:( oli kyl kiva olla pitkästä aikaa töissä, toivottavasti säki oot jo saanu antibioottitipat ja paranet pian et pääset kattoon sun pikkusia! :) ja jep outoo kyllä, ja kamalaaki :D mutta isot tsempit sinne kyllä tää tästä nopeesti! :)

    VastaaPoista
  8. Vitsi toi uusi hiustyyli on ihan luotu sulle! Onneks uskalsit leikata! :)

    VastaaPoista
  9. kiitos! tykkään kyllä itekki tosi paljon, tänään aattelin kokeilla kiharrusta ekaa kertaa, katotaan sitte et mitä siitä tulee :D ja jep oon kyllä tosi tyytyväinen että rohkaistuin ja tein sen ;)

    VastaaPoista
  10. Sulla on tosi kaunis ja luonnollinen hiustenväri, pakko kysyä, että miten oot saanut siitä noin ihanan värisen?:) ja tuo polkkatukka sopii sulle ihan älyttömän hyvin, tuo sun kauniit kasvot hyvin esille!:) ps. ihana blogi!:)

    VastaaPoista
  11. kiitos paljon! :) tykkään kyllä itekin tästä väristä. mulla oli siis semmonen ruskee tukka ennen ku kävin kampaajalla ja ihan vaan vaalennusaineella laitettiin tähän raitoja ja vaaleni tosi paljon ilme, eli pohjaväri on semmonen keskiruskee ja vaaleet raidat päällä:) ja voooi kiitoksia!

    VastaaPoista
  12. En kestä noita sun hiuksia!!!!! Ne on niin upeet toi malli ja väri ja kaikki!! Nyt munki tekee mieli leikata, kun just kaverit kehu et mulle vois sopii polkka ku on paksut hiukset jne.. En kyl silti ite taida uskaltaa, hiuksissa kuitenki on jo niin paljon mittaa vaivalla kasvatettuna.:) Pakko viel kehuu sun hiuksii kuinka ihanat ne on ja noitte vaatteiden valinta meni niin nappiin.:) Oot kyl mun lempi bloggaaja!:)

    VastaaPoista
  13. voi eiii miten ihanan piristävä kommentti just ennen nukkumaanmenoa! :) hiuksista tykkään kyllä itekki tooooosi paljon ja oon ollu kyllä niin tyytyväinen valintaani, että suosittelen sullekki ehdottomasti sitte joskus jos alkaa pitkä tukka kyllästyttään! :) mulla kävi just niin eikä oo vielä ainakaa ollu yhtään ikävä, ja koko ajanhan tää kasvaa että sit ku ikävä tulee ni matkaa ei oo enää niin paljon. :D

    kiitos kiitos kiitos, ihana kuulla että joku tykkää noinki paljon mun blogista, huippua! :))) <3

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...