torstai 26. tammikuuta 2012

some have silver linings

moikka kaikki! mä en oo taas pariin päivään kirjotellu sellasta "tavallista" postausta, joten nyt vois olla taas sen aika! valitettavasti julistaudun tässä samalla maailman huonoimmaks bloggaajaks, sillä tästä tulee varmaan ensimmäinen kuvaton kuulumispostaus tän blogin historiassa! :-( kyllä siis uskokaa tai älkää, mulla ei ol mun viime päivien tapahtumista (ihan ku ne ois jotain hirveen erikoisia! :-D) kuvan kuvaa. jotenki ei vaan oo tullu otettua, joten joudutte tyytyyn weheartit.com kuviin. pakko kyllä tunnustaa että musta noita kuvia oli kiva kahmia tähän, mutta lupaan silti etten ota tavaks. :-D

anyway, oon viimeks kirjotellu teille maanantaina joten hypätääs tiistaihin! olin tiistain ja keskiviikon taas sijaisena yhessä kivassa päiväkodissa ja oli kyllä mukavaa. :-) vaikka pitkästä aikaa taas muistin että kuinkas kiireisiä päivät onkaa ku 8-16 on kiinni jossain ja kymmeneltä pitäs suunnilleen olla nukkumassa. :-D aika ei vaa yksinkertasesti riitä kaikkeen! no tiistaina jaoin sitte aikaani Ramille, töiden jälkee käväsin kotona ja suuntasin Ramille yökylään. :-) mitään kummosta ohjelmaa meillä ei ollu, koska tosiaan kummallaki oli aamulla aikanen herätys, mutta ihana ilta meillä silti oli! me lähinnä suuunniteltiin kevättä ja kaikkee kivaa mitä se tuo tullessaan (esim Ramin pyöreet vuodet parin viikon päästä ja lahja on viä ostamatta...) en malttais odottaa näiden talvikuukausien ohitusta! tehtiin muös taas kerran ruokaa ja ylläripylläri kanaa. :-D oli kyllä herkkua eikä mikään maailman vaikein resepti ku tosiaan lähinnä paistettiin kanat ja valmiit wokkivihannekset ja heitettiin joukkoon vähä kermaa. oli hyvää ja helppoo eli just hyvä meille! :-)





keskiviikkona töiden jälkeen lähin ihan älyttömän rumana kaupungille pyöriin! mun piti siis vaan odotella et Hella pääsee töistä, ja niin teinki mut en tiä miks ihmeessä näytin niin kamalalta. :-D näytin ihan joltain meiän äitiltä, eli jos joku on bongannu mut nii antakaa anteeks tarhantätilookki! Hellan päästyä töistä jatkoin matkaa edelleen rumana mutta sentään Hella turvana, käveltiin Lauralle mutta subin kautta tietysti. :-D Lauran luona meillä oli ihan älyttömän hauska ilta! papatettiin jo kolmisinki koko ajan toistemme päälle, mutta auta armias ku viä Sarkku pääsi paikalle nii puhetta kyllä tosiaan riitti! mutta sehän onki parasta antia, onnistuttiin ruotiin pressanvaalit ja niiden toinen kierros, salkkareiden uudet jaksot, kaikkien työkuviot ja sitte sellaset tuhatviissataatuhatta muuta asiaa joista päällimmäisenä mielessä tuleva viikonloppu !! mainitsin tuolla ylempänä Ramin täyttävän pyöreitä pian, no, meiän Hellapas tekee sen jo maanantaina ja me suunnistetaan juhlistaan tätä suurta tapahtumaa lauantaina pääkaupunkiimme. :-) huippureissu siis luvassa ja voisin vaikka alkaa jo pakkaan tavaroita, jos mun sunnuntaina tilaama Nellyn mekko vaan ois jo saapunu. :-D peukut pystyyn sielläki et se ehtii tulla, muuten koen maailman kaikkeuden hirveimmän vaatekriisini tällä viikolla!





taisin vähä taas poiketa aiheesta, mutta ei se mitään. nyt ku noista vaatteista tuli puhe, mun pitäs varmaan jaksaa kuvailla mun viimeaikasia ostoksia (mm. se Hennesin paketti) koska haluisin kauheesti esitellä ne ihan mun päällä ja sitä yhtä mekkoo täällä jo kyseltiinki joten toivon mukaan saisin sellasen postauksen tänne vaikka viikonlopulle! tän päivän ohjelmasta mulla ei oo vielä minkäänlaista tietoo, mutta voisinpa pitää jonku kaunistautumispäivän tota viikonloppua silmällä pitäen. :-D koitan palailla tännekki tässä taas ku vaan suinkin ehtisin ja ois jotai kirjotettavaa! kuinka ärsyttävää, että sellasina päivinä ku ei oo kiireitä ei oo myöskää mitään bloggailtavaa ja sit ku ois postauksia vaikka muille jakaa nii ei oo aikaa tehä niitä. :-( toisin sanoen viikonlopustaki kuulette varmaan joskus maanantaina ja tiistaina. :-D koittakaa kestää ja lupaan olla täällä taas mahdollisimman pian ja ihan kera omien kuvien, nyt moi moi ja kivaa päivää kaikki!

2 kommenttia:

  1. Ehkä kaikista huonoin postaus, johon tän voin kommentoida (koska sulla ei tässä tosiaan mitään asukuvia oo), mut sulla on ihan superkiva tyyli! en tiedä onko multa menny ohi, mut onko sulla täällä mitään kuvia, missä sulla olis ulkovaatteet päällä? olis kiva nähdä sun talvitakki/takit :)

    VastaaPoista
  2. hahah no ei se mitään! :) toi kohteliaisuus on silti aina kiva kuulla, eli kiitokset sulle paljon! :)) ja itseasiassa en varmaan tänä talvena oo kauheesti laittanu kuvia missä ois ulkovaatteetki päällä, ku jotenki en oo jaksanu panostaa siihen miltä tuolla ulkona tallustaessa näytän ku on nii jäätävän kylmä että keskityn vaa siihe et pysyisin lämpimämä! :D mutta toki voisin semmosiaki kuvia laittaa joku kerta ku oon tyytyväinen ulkolookkiini! :))

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...