tiistai 3. tammikuuta 2012

change clothes and go

moikka! :-) tänään on tulossa huippupäivä, sillä kuten eilen mainitsin niin Rami palaa sieltä pohjosesta tänään ja mä oon tästä kohta puoliin lähössä sinne hukuttaan sen haleihin ja pusuihin. :-D ok, liian siirappista, mutta anyway oon menossa Ramille ja ohjelmassa on mitä luultavimmin romanttillinen illallinen ja sen lisäks ihan perushengailua "pitkän" erossa olon jälkeen! :-) sitä ennen päätin kuitenki tulla esitteleen teille mun eilisen Hennesin tilauksen! pitkästä aikaa taas päätin laittaa tilausta meneen Hennesille, ja ihania juttuja pitäs siis kilahtaa postiin tossa parin viikon päästä, enkä tietenkää malta odottaa! tämmösiä sieltä lähti mukaan (oikeesti omistan kakkosen ja kutosen jo nyt, koska kävin eilen tarkistuskierroksella Hennesillä ja ostin ne :-D mutta ne nyt on tässä samassa kollaasissa ku melkein sama asia!)



ei oo vissiin kauheen vaikee päätellä mikä on tän hetken väri mulla.... :-D en tiä miks mutta toi pinkki vaan on niin ihana ja haluisin kerätä kaikki sen väriset vaatteet mitä löydän!

1.  toppi 9,95 - tätä ei ollu pinkkinä, mutta valinnanvaikeus oli silti kamala! valkonen, punanen vai musta? päädyin loppujen lopuks mustaan, koska mulla on aika vähän mustia vaatteita ja viime aikoina ku oon ostanu kaikkia kivoja värikkäitä alaosia, saa mustaaki yhdisteltyä ihan erilailla. :-) en tiä miks ihastuin tohon toppiin, mut jotenki se vaan sulatti mun sydämen, ehkä ne on toi läpikuultava kangas ja metalliset yksityiskohdat, joita en voi vastustaa.

2.  pinkit housut 19,95 - joo tiedän tiedän, mulla on yhet pinkit housut jo.... mutta kuinka voisin vastustaa noita ku noissa on kultaset yksityiskohdat? sitä paitsi, mulla on oikeesti hyvät perustelut tälle asialle. :-D noi on vähän erilaiset pinkit ja oon alkanu innostuun enemmän nyt tosta "pehmeemmästä" pinkistä, lisäks niissä mun toisissa pinkeissä housuissa on pikkuprobleema, ku ne on sellaset vähän chinomalliset, eli tosta reisistä vähä pussittavat, nii ne ei käy kaikenlaisten yläosien kanssa... :-D ihan totta, siks noi oli pakko saada! ostin noi siis ihan Hennesiltä kaupasta ja oi että noi on ihanat päällä! niin joustavaa ja kivaa matskua, noita täytyy varmaan hamstrata pari muutaki väriä, esimerkiks vaaleenbeiget ja tomaatinpunaset....

3. mekko 19,95 - hieno toi sydän eikö totta? :-D halusin sillä kuvastaa sitä että tää oli syy miks ees tein ton tilauksen, aivan täydellinen ihanan värinen mekko! toi mekkö on oikeesti täydellinen. ihana malli ja leikkaus ja noi kultaset yksityiskohdat (jos jollekki ei oo tullu selväks ni oon hulluna niihin :-D) ja toi ihanan herkullinen väri! tykkään tosta niiiiiin suuresti ja toivon vaan kaikesta sydämestäni että se istuis mulle nätisti, muuten mua kohtaa elämäni pettymys.

4. kaulahuivi 3,95 - bongasin ale-puolelta tollasen ihan perus valkosen kaulahuivin ja päätin tilata, koska mulla ei ole valkosta kaulaliinaa ja se kävis tosi ihanasti yhteen ton mun tummansinisen villakangastakin kanssa! plus valkosia huiveja ei vaan voi olla liikaa. :-D

5. kaulahuivi 7,95 - tän väristä kaulahuivia oon kaipaillu siitä asti ku ostin ton mun takin! tää sopii nii hyvin yhteen tummansinisen kanssa ja nyt ku ton sai halvalla niin pakkohan se oli ostaa. ihanan pitkä ja suhteellisen leveeki, joten uskoisin sen olevan erittäin kiva. :-)

6. t-paita 7,95 - tää oli toinen juttu jonka ostin eilen, en vaan voinu kävellä ohi ku näin ton ihanan värin ja tunnustelin ton ihanan pehmeen kankaan. sit ku toi viä oli päällä sellanen nätisti laskeutuva ja sopivan väljä niin pakko se oli ottaa mukaan! voisin kuvitella ton tosi hyvin sen mun kamelin ruskeen bleiserin kaveriks, tai esimerkiks valkosten housujen kanssa. tai no, itseasiassa voisin kuvitella ton minkä vaan kaveriks koska tykkään tosta väristä liikaa! :-D

7. vyöt 9,95 - pinkkilinja jatkuu asusteissaki! heti ku selasin tota Hennesin kuvastoo, bongasin ton 2 kappaleen vyöpaketin joista toinen oli pinkki, mun oli niin pakko saada toi koska ai että toi sopii ihanasti ruskeiden housjen kera! toi on myös kesälle ihanan pirtee asuste muuten värittömään asuun. niin ja toi konjakinruskee versio, no voiko konjakkisia vöitä olla liikaa? ei ainakaan mulla koska ne kulkee mukana melkein jokaisessa asussa!

semmosta siis Hennesiltä tällä kertaa! mitäs mieltä te ootte mun tilauksesta ja pinkki-innostuksesta? :-D onks muille kehittyny joku väriaddiktio vai ootatteko vasta keväämpään? ja joko ootte ite käyny tsekkaamassa noi Hennesin kevät-vaatteet... ei muuta ku ihan vähä vaa ala kaipailla sitä auringonpaistetta ja kuivia katuja ku kattelee noita vaatteita. nyt on ehkä vähä liian aikasta sanoo ku vasta tuli kunnolla lunta, mutta tulispa se kevät jo ! :-D

nyt mä taidan lähtee laittaan itteeni nätiks ja suuntaan sitten sinne Ramille. huomenna on sitte jänskä päivä ku astelen leikkaamaan polkkatukan kello 11! jänskättää jo vähän, mutten malttais odottaa enää  yhtään. :-D lähetään heti mun kampaajan jälkeen Ramin kanssa ajeleen sinne Hirvensalmelle moikkaan sen vanhempia, mutta yritän parhaani palkata vaikka illalla tai viimeistään torstaina Ramin kuvaileen mun hiuksia, ja tottakai laitan heti tänne materiaalia ku vaan saan. :-) ajastelen muutenki vähän postauksia teille tänne ja palaan ihan livenä sitte loppuviikosta, nyt ihanaa viikon jatkoo kaikille ja moikka moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...