maanantai 23. tammikuuta 2012

täydellisen frontside ollien

moikka moi ja kivaa alkavaa viikkoo kaikille! :-) mulla on takana ihan mahtava viikonloppu taas kerran, ja siitä aattelinki kertoo teille tänään. mainitsin pariinki otteeseen, että vietettiin Hellan kanssa viikonloppua Keuruulla pikkuystävämme Allin luona. meiän viikonloppu oli oikeesti ihan superi ja hulvattoman hauska, siihen kuulu mm. paljon Frontside Olliee, (älkää kysykö miks :-D) Allin uuden telkkarin kattomista toisella silmällä, panikointia pussilakanoiden kanssa joissa ei ollu niitä reikiä siellä toisessa päässä mistä laitetaan kädet, sekä paljon mielenkiintosia ihmisiä! kuulostaa varmaan teistäkin ihan mahdottoman hauskalta, mutta uskokaa tai älkää sitä se oli.

viikonloppu alko perjantaina sillä, että uhmattiin Hellan kanssa tota kauheeta lumimyräkkää ja lähettiin meiän pienellä kauppakassilla ajeleen kohti Keuruuta. ite lähin matkaan tän näkösellä ex tempore asulla:


aikalailla tällänen asu mulla on tainnu näkyäkki tässä ihan lähiaikoina, mutta oon vaan niin rakastunu tohon pinkkiin bleiseriin, etenkin noiden ruskeiden housujen kanssa! lisäks mulle tuli vähän kiire lähtö joten piti turvautua johonki tuttuun ja turvalliseen ja hyväks todettuun, tulos oli siis tämä, mitä mieltä te ootte? :-) niin ja en kehtaa kohta enää edes mainita, mutta noi kaikki osat on Hennesiltä......



muutaman nauruhepulin ja parin navigaattorisäikähdyksen jälkeen päästiin ku päästiinki Keuruulle asti ja siitäkös se todellinen hauskanpito alko! nähtiin nyt ekaa kertaa Allin oma asunto ja se oli ihana, pieni mutta söpö ja just Allin näkönen. :-) ja ihan tarpeeks tilava meille kolmelle viikonlopuks! meiän oli tarkotus suunnata kauppaan niinku heti sillon kuuden jälkeen ku päästiin perille, mutta eihän me maltettu ensin olla jutskailematta pari tuntia, mutta ehditiin kuitenki kauppaan. kameran taisin tajuta kaivaa esille vasta tässä vaiheessa ku alettiin mussuttaan karkkia (oiva välipala) ja tsekkaileen Voice of Finlandia, sillain toisella silmällä koska ei maltettu olla puhumatta. :-D jossain vaiheessa keksittiin että kai vois alkaa kokkaanki, ku noi karkit ei ihan kuitenkaan täyttäny masua, näinpä ryhdyttiin tortillan valmistuspuuhiin ja alta aikayksikön meillä oliki jo nenämme edessä herkkuruokaa!




oli vissiin joku kirpee karkki!




meiän ilta kulu siis oikeestaan syöden ja jutellen, vaikka kyllä me jossain kohtaa keksittiin sellastaki viihdykettä ku Trivial Pursuit Disney! ihan loistava peli ja pelattiin sitä vaikka kuinka kauan, mutta ei vissiin oltu kauheen hyviä tai sit meillä oli vaan huono tuuri, koska kukaan ei saanu kaikkia pylpyröitä kerättyä. lopulta ku kello alko lähennellä kolmee yöllä päätettiin luovuttaa, mutta hauska peli anyway!




lauantaina meillä oli suunnitelmana että herätään "aikasin" niin että ehditään syömään joskus kahen maissa ja sitten rauhassa valmistautuun illan viettoon. no suunnitelmat ei ihan menny niinku oltiin ajateltu, koska meitä väsytti jostain kumman syystä ihan mahdottomasti ja nukuttiin yli puoleen päivään. tän jälkeen jumitettiin vähä liian kauan ja päästiin lopulta liikkeelle siinä vähä ennen viittä..... :-D anyway kauppareissulle ja syömään mä lähin tämän näköisenä:



mun ilmeet kuvissa on aika kamalia, mutta parempia kuvia ei valitettavasti löytyny, joten kattokaa ihan vaan tota mun asua, joka ei kyllä sekään ihan pääse oikeuksiinsa näissä mutta ei oo niin justiinsa aina. :-D eli siis päälle pääty punamustaa ja tykkäsin suuresti, vaikka mua häiritsi vähä liikaa toi valkonen toppi tuolla alla, mutta no can do ku vaihtoehdot oli rajalliset tolla hetkellä. mitäs mieltä te ootte tästä asusta, joka itseasiassa kerranki koostuu Cubuksen jutuista, lukuunottamatta Ginan vyötä!





käytiin kaupassa ostamassa juominkeja iltaa varten ja mentiin Keuruun parhaaseen ravintolaan Bella Seraan illalliselle! Keuruun paras ravintola se on siks että se taitaa olla ainoo paikka Keuruulla, josta saa aitoja siipiä. :-) me siipifanit siis suunnattiin sinne ja oltiin mahdollisimman vaikeita asiakkaita, mutta saatiin siitä huolimatta herkulliset ateriat ja mahamme vähän liiankin täyteen. juoruiltiin ja syöpöteltiin siinä jonkun aikaa, kunnes meiän täyty lähtee vaatteiden vaihtoon ja ehostautumaan illaks.







illalta mulla ei valitettavasti oo asukuvia, koska unohdin ihan totaalisesti sellaset! mutta joka tapauksessa meillä oli erittäin mukava ja hauska ilta. ohjelmassa oli Allin Luxemburgiin muuttavan ystävän läksiäiset joihin meiätkin oli kutsuttu koska satuttiin nyt Keuruulla oleen. :-) hengailtiin siis siellä jutskaillen yms ja oli kyllä tosi hauskaa! illan edetessä jatkettiin vielä porukalla matkaa paikalliseen Red Bikeen, jossa vierailtiin meiän edelliselläki Keuruun reissulla. tälläkin kertaa meillä oli siellä vähintään yhtä hauskaa ja musiikkikin oli aika ajoin tällä kertaa huippua! viimeks siellä oli jotkut kasaribileet, mikä ei oikein iskeny, mutta nyt saatiin kuunnella ihan normimusiikkia. :-D Bikessä nähtiin muutamia erittäin hauskoja ihmisiä, mm. yks suoraan Miami Vicestä hypänny mies oli mun ja Hellan mielestä hulvaton. :-D jaksettiin bailata melkein pilkkuun asti, jonka jälkeen suunnattiin tuskallisen grillillä vierailun jälkeen takas Allille! nukkuun päästiin siinä puoli viis joten voitte arvata että sunnuntaiaamu oli hivenen väsyny.




sunnuntaina me sitte tosiaan ajeltiin Hellan kanssa kotiin ja oltiin erittäin tyytyväisiä reissuumme. :-) onneks Alli saapuu pian Tampereelle taas ja eiköhän meki voitas vierailla Keuruulla vähä useemmin ku kerran vuodessa! :-D eilinen mulla hurahti sitte vaalivalvojaisia seuraillen ja Ramin kanssa hengaillen. tänään en oo saanu aikaseks oikeestaan mitään erikoista, hengailtiin Ramin kanssa meillä ja nyt kirjottelen tätä. mulla ois viä paljon juttuja järjeseltävänä täällä kotona joten taidan nyt lopetella, mutta valitettavasti en tiä ehdinkö huomenna kirjotella mitään sillä jippii suuntaan pitkästä aikaa töihin! meen ainaki pariks päiväks yhteen päikkyyn sijaiseks jossa en oo aiemmin ollu, joten vähän jo jännittää mutta eiköhän se siitä lähe luistaan ku vanhasta muistista. tänään koitan siis päästä ajoissa nukkuun ja olla huomenna skarppina, tänne palailen kun vaan suinkin löydän aikaa, nyt moikka ihanat ja tosiaankin ihanaa viikkoo kaikille! 





9 kommenttia:

  1. Tuo sun pinkki bleiseri on niin ihana!! :)

    Muutenkin tosi kivoja kuvia tässä postauksessa :)

    VastaaPoista
  2. se on kyllä niin kiva! :) ja voi kiitoksia, kiva että tykkäät :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ton otsikon, mulla on pyörinyt koko päivän päässä toi frontside ollie... :D

    VastaaPoista
  4. hahahha voi eii :D anteeksi !! toi on kamala ku se jää soimaan päähän ja laulelee vaa sitä frontside ollie-kohtaa :D

    VastaaPoista
  5. onko tuossa bleiserissä olkatoppaukset?

    ps. olet älyttömän kaunis! (-:

    VastaaPoista
  6. on siinä semmoset kevyet! :) meinasin jo vähän kriiseillä niistä tollon ku toi on muutenki vähä reilu mulle ja ku ei ookaa hiuksia peittämässä olkapäitä ni musta tuntu et olin joku gorilla, mutta mun rakkaus tota kohtaan ei laannu! :D ps voi kiitoksia paljon <3

    VastaaPoista
  7. on siinä semmoset kevyet! :) meinasin jo vähän kriiseillä niistä tollon ku toi on muutenki vähä reilu mulle ja ku ei ookaa hiuksia peittämässä olkapäitä ni musta tuntu et olin joku gorilla, mutta mun rakkaus tota kohtaan ei laannu! :D ps voi kiitoksia paljon <3

    VastaaPoista
  8. Kun linkitit tän sun blogis ja aloin kattoon tarkemmin, niin toi sun kaveris "Hella" on mun kans samassa työpaikassa :) Oon muuten joskus aikasemminkin kattonu blogias, mutta sit se on jääny (korjaan virheen) :D

    VastaaPoista
  9. aijaa! :D taas kerran todetaan et pieni maailma tai ainaki pieni tampere haha :D ei ookkaa tullu puheeks Hellan kanssa vaikka usein blogilöytöjäni esittelen :D no kiva että tykkäät :) mulle ainaki käy usein nii et löydän jonku kivan blogin ja ku en heti liity lukijaks ni unohdan ja kadotan sen! mutta tervetuloo lukeen toivottavasti viihdyt :) ja eiköhän munki ois vihdoin ja viimein aika liittyä sun lukijaks ihan virallisesti haha :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...