lauantai 14. tammikuuta 2012

lunta silmäripsissäsi katsoit minuun ja hymyilit

moikka moi! lupailin tälle päivälle vielä pientä postausta jonka oon halunnu julkasta jo jonun aikaa ja olkoon nyt sitte sopiva rako! mä oon tainnu blogin puolella ennenki avautua mun ripsistä, siitä kuinka mulle sopii useimmat ripsivärit ja oonki kokeillu suurimman osan kaupan ripsareista. :-D kesällähän mulla oli ripsienpidennykset ja ai että olihan ne ihanat ja itseasiassa tilasinki Citydealilta lahjakortin jolla saa 40 eurolla ripsienpidennykset. en oo valmis pitään ripsiä ihan vakituisesti, ensinnäki sen takia että niihin uppoo mun mielestä liikaa rahaa, ja toisekseen ainaki useimmiten tykkään olla nätti ihan omana ittenäni, koska muistan sillon ku mullä oli ripsienpidennykset ni välillä katoin peiliin sillai "oho oonpas nätti" ja sit mua ärsytti ku muistin että en oikeesti ookkaa niin nätti vaan ne on vaa ne ripset haha. :-D mutta aina välillä voin itteeni hemmotella ja kesäsin ne vaan on niin ihanat ja helpot etten ehkä voi vastustaa! mun omat ripsethän on aika pitkät ja usein etenki kampaajalla saan kuulla asiasta. :-D myös "vanhemmat" ihmiset jaksaa aina kehua mun ripsiä, onhan ne joo ihan ok pitkät, muttei nyt mitkään hervottomat kuitenkaan. ongelmana on mulla lähinnä ripsien suoruus, mua ärsyttää ku ne ei meinaa ees ripsentaivuttimella pysyä taipuisina ja suorinahan sillä pituudella ei oo väliä ku ainaki edestä päin ne näyttää ihan töpöiltä!

nyt oon löytäny taas yhen uuden ripsarisuosikin, ihan sattumalta! meiän äitihän toimii sellasena Dermosilin "jälleenmyyjänä" tai siis mikä se on, et se siis saa sen kuvaston ja vie sen yleensä esim. töihin ja sit porukka saa tilailla sieltä ja äiti toimittaa ne tuotteet niille. anyway tän takia me siis saadaan yleensä jotain bonuksia sieltä ja tässä jossain kohtaa saatiin ripsari. aluks aattelin ettei se varmaan oo kummonen, mutta pari kertaa Vilmalta sitä testattuani halusin heti oman! toi on pidentävää ripsaria ja se tosiaan toimii, tykkään tosi paljon. otin pari kuvaa jossa vertailin tota johonki Maxfactorin ripsariin ja mun mielestä toi on parempaa, en tiä huomaatteko te eroo kuvissa mutta katotaan:




mun mielestä tolla Dermosilin maskaralla saa paljon erotellummat ja taipuisammat ripset ja kyllä se myös saa ainaki mun ripset näyttään pidemmältä! (ja näköjään näissä kuvissa on havaittavissa myös pieniä paakkuja, mutta ei aina voi onnistua :-D)  mitäs mieltä te ootte, huomaatteko eroa? :-D tossa on kiva harja ja sitä on helppo laittaa ja plussana vielä se, että ton saa helposti putsattua luomilta jos sinne tulee tahroja. puteli  ja harja näyttää tältä:



mä oon huomannu et tollaset "kumiset" harjat on ainaki mun ripsille huomattavasti parempia ja niillä saa jotenki tasasemmin harjattua ripsarin ripsiin! onks siellä ruudun toisella puolella joku joka ois testannu tätä ripsiväriä? suosittelisin ehdottomasti, jos vaan tiedätte jonkun joka myy Dermosilin tuotteita, ne on muutenki tosi hyviä ja itseasiassa esimerkiks mun kaikki ihotuotteet on Dermosilin. millasia ripsarisuosikkeja teillä on? voisin vaihtelun vuoks seuraavaks kokeilla vaikka jotain muuta! :-)


noi ihanat silmäpussit laitan kyllä keuhkoputkentulehduksen piikkiin! :-D




nyt ku tää on julkastu voisin alkaa harkitseen tosiaan laittavani tänne ne juhlameikkivideot jotka eilen kuvailin! kunhan ensin hyväksytän ne Vilmalla koska mulla on vahvasti sellanen tunne että ne on ihan kamalia. :-D mutta tosiaan ens viikon alussa kaikki ne kuulolle jotka haluaa kattella meikkivideoita, ja nauraa. :-D nyt loppu tää höpöttely ja palaillaan vissiin huomisen puolella tän illan kuulumisilla, nyt moi ja ihanaa lauantai-iltaa kaikille! :-)

7 kommenttia:

  1. mulla on kans melko sama ongelma että pitkät (okei ei noin pitkät ku sulla) mut ihan tikkusuorat ripset, niin oon nyt käyttäny maybellinen lash stilettoa (sarkulla on sama niin se voi kans suositella:D) ja se on kyllä ollu tosi hyvä eikä kauheen kalliskaan, tulee nätit erotellut pitkät ripset ilman paakkuja!:) ja sit testasin ekaa kertaa vedenkestävää ripsaria, niin oon huomannu että pysyy kaarevina pidempään ja ei tarvi päivän aikana oikeestaan enää lisäillä, eikä se myöskään varise! ja sit kun ostaa hyvän vedenkestävän meikin puhdistusaineen nii ei poisottaminenkaan oo yhtään hankalaa:) ja yks mitä teen sillontällön on että lämmitän ripsentaivuttajaa ihan vähän vaikka hiustenkuivaajalla, se toimii aika hyvin! haha tulipas romaani mutta joo anyway maybelline lash stiletto vedenkestävänä oli mun pointti:D

    VastaaPoista
  2. jos ripset ei pysy taipusina, vaihda ehdottomasti vedenkestävään! Mä en enää muuta käytäkään. Ja upeimmat ripset saa Helena Rubinsteinin Lash Queen feline blacks maskaralla. En vaihda, vaikka tekeekin vähän ilkeetä kukkarolle:D

    Ja jos askarruttaa vedenkestävän ripsarin poisto, kannattaa hankkia vivalin öljymeikinpoistolappuja ihan vaikka citymarketsita, maksaa joku 5 euroo, lähtee ripsari helposti ja vaivattomasti:)

    Ilman noita kahta tuotetta en tyyliin pystyis elään:D

    VastaaPoista
  3. Juuli: joo tää on ärsyttävää ku ei oo pitkähköistä ripsistä mitää hyötyä ku ne on nii suorat! :D ja ohhoh, mä oon meinaan kans joskus testanu tota Lash Stilettoo, tosin sitä ihan normia, nii mun ripsille se ei jotenki sopinu en tiä miks! tai si en osannu vaan laittaa :D mut joo siis kuulin mun kampaajaltaki just tosta että vedenkestävää kannattaa laittaa eli voisin kyl oikeesti seuraavaks kokeilla, kiitos vinkistä! :)

    Anna: sultaki tulee samaa vinkkiä, kiitosta vaan siitä ja tosiaan pitää sitä varmaan sitte uskoo ja kokeilla jotain vedenkestävää! :D vaikka ehken ihan heti uskalla lähtee noin kallista ostaan, mutta jos ei muu auta niin sitten! ja hei kiitti tosta lappuvinkistä kans niitä voiski kokeilla, pitääki mennä pian ostaan vedenkestävää ripsaria ja poistoaineitta tai lappuja! :))

    ja oikeesti kyllä hyvä ripsari on ihan välttämätön elämän kannalta!! :D

    VastaaPoista
  4. Mun viimeisin ripsari oli itse asias lehden tilaajalahja! Sain kaupan päälle 40e arvosta meikkejä ja ainoo niistä jota oon ehtiny testaamaa on just ripsari ja on hyväks todettu :) merkki on oriflame eli aika samantapanen merkki ku dermosil käsittääkseni :) joskus noi ei niin tunnetut merkit voi yllättää positiivisesti!

    Mult löytyy myös joitain dermosilin tuotteit ja oon tykänny :) oon miettiny ripsipidennyksii just kesäks testiin, en oo ikinä kokeillu mut oon kuullu niist pelkkää hyvää! oon myös kuullu ripsenkihartimist jotka on siis lämpeävii, kaveri testas ja se tosiaa toimi mut laite meni rikki yhden käyttökerran jälkee hah :D

    VastaaPoista
  5. vähänkö helmi lehden tilaajalahja varsinki jos muut meikit on yhtä hyviä ku se ripsari! :) oon kans kuullu Oriflamen tuotteista aika paljon hyvää, vois niitäki kyllä joskus testailla!

    Dermosil on kyllä oikeesti hyvä, mulla on kaikki ihotuotteet yms sitä just äitin kautta tullu hankittua ja oon ollu tyytyväinen! :) ja itseasiassa mäki suosittelen ripsienpidennyksiä, ei siis mitään pahaa sanottavaa täälläkää, paitsi se hinta :D mut jos pari kertaa vaa huoltaa ni ei se nyt niin kalliiks tuu just kesän ajan esim! ja joo meilläki on joskus ollu joku tollanen ripsienkiharrin ja se kans hajos.. :D

    VastaaPoista
  6. Niinpä!! Suosittelen oikeesti ton ripsarin perusteel :) mä ehkä voisin alkaa tilailla noit tuotteita enemmänki jos noi muut on yhtä hyvii :)

    Joo se hinta on aika korkee mut ehkä odotan jotai citydiilitarjoust! :D haluun ehdottomasti kokeilla. Joo ei niist selvästi oo mihinkää :D toiki oli maksanu joku 50e sokokselt mut meni heti rikki..

    VastaaPoista
  7. jep toivottavasti ne muutki ois yhtä hyviä!

    ja joo, Citydealilta saa kyllä aika usein hyviä tarjouksia ripsiin ja kynsiin yms nii kannattaa ootella koska ihan varmasti kevättä kohti niitä tulee! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...