perjantai 20. tammikuuta 2012

our girly ways

moikka moi ja jeii perjantai! tälläkin hetkellä me ollaan varmaan Hellan kanssa matkalla kohti Keuruuta tapaamaan rakasta Alliamme ja muita kivoja keuruulaisia, eli ihan superi viikonloppu tulossa. :-) toivottavasti teillä on luvassa jotain yhtä hauskaa! tässä postauksessa hyppään kuitenki vielä keskelle viikkoo, eli keskiviikkoon (hehheh...) joka oli mukava päivä. Ramilta kotiin saavuttuani vaihdoin pikasesti vaatteet ja vähän freesinnyin ja sitte jatkoinki jo matkaa kera Hellan, määränpäänä Saaran talo! liikkeellä olin tälläsellä lookilla:


tää asu oli sellanen tosi ex tempore, mutta ihastuin siihen suuresti! jotenki noi värit vaan on niin ihanat ja sain kerranki laitettua huivin kaulaani, ja rakastan tota oranssia neuletta, onnittelut mulle tästä johdonmukasesta lauseesta..... anyway ite ihastuin asuun, mutta mitäs siitä sanotte te? :-)
  • neule Gina Tricot
  • housut H&M
  • leohuivi H&M


meiän iltaan kuulu siis rentoilua Saaralla, seurassa minä, Hella, Saara! käytiin kaupasta ostaan huimat ainekset meiän illan ruokaan, eli siis nuudeleita, valkosipulia ja katkarapuja. :-D hei meneeks teillä kaikilla jo hermot ku puhun/kuvaan koko ajan ruokia? kuten sanottu oon ihan innoissani ku muhun on vihdoin ja viimein iskeny joku kokkauskärpänen ja haluun oppia laittaan ruokaa, voitte vaan kuvitella mun innostuksen sitte ku oikeesti onnistun siinä. :-D esimerkkinä toi järisyttävä gourmet-ateria joka keskiviikkona kokattiin, keitettiin siis nuudelit, paistettiin katkaravut ja valkosipulit, sekotettiin nää keskenään ja laitettiin joukkoon tandoori-tahnaa, kauheen vaikeeta eikö totta? :-D mutta uskoskaa tai älkää toiki on mulle saavutus, joten suokaa anteeks nää hehkutukset sillon ku oon jotain syötävää saanu aikaseks!


mutta tosiaan kokkauksen ohella me saatiin paljon muutaki aikaseks. no ei mitään oikeeta, lähinnä lakkailtiin kynsiämme ja selailtiin Nellyn mekkoja! ens viikon viikonloppuna juhlistetaan Helsingissä Hellan kakskymppisiä ja mikäli vaan joku kiva mekko löytyy niin pakkohan sellanen on saada noinki suureen juhlaan. toisaalta voi olla että saatan jopa olla kerranki fiksu ja tyytyä johonki asuun joka mun kaapista jo löytyy, mutta saa nyt nähdä. :-D takas asiaan kiitos, eli siis meiän ilta kulu jutskaillen, juttua taas riitti vähä liikaaki! ja blogeja ja Nellyä selaillen. :-) musta tuntuu että tää teksti on ihan älyttömän sekavaa ja jonku viis vuotiaan kirjottamaa, joten taidan vaan sanoo että meiän ilta oli tosi kiva ja lopettaa siihen :-D



näillä tuli ihanat kynnet, mutten halunnu kuvata niitä ku mun kynnet on nyt ihan tyhmän lyhyet. :-( suuri kasvatusprojekti on kyllä meneillään ja vihjeitä otetaan vastaan!


nyt mä tosiaan lopetan tän sekavan postauksen ja palaan tänne huomenna teiän toivomilla postauksilla, nyt ihanaa viikonloppua kaikille, kertokaa ihmeessä millasia suunnitelmia teillä on? :-) mun viikonlopusta kuulette sitte viimeistään maanantaina, heippa!





7 kommenttia:

  1. vau oot jotenki erityisen nätti tossa ekassa kuvassa! toi asu ja noi lyhyet hiukset sopii tosi hyvin sulle :)

    VastaaPoista
  2. Ruokapostaukset on vallan mainioita! Vielä kun sais kuvaa niin ois prima;)ja tietty reseptit aina jos löytyy...

    VastaaPoista
  3. asu on kyllä oikein onnistunut!:)

    VastaaPoista
  4. Asusi on aivan ihana♥ Ja nuo lyhyemmät hiukset sopii sulle kyllä todella hyvin :-)

    ♥:Anniina

    VastaaPoista
  5. siis missäs paikkakunnalla sä asuitkaan? :) ku jotenkin oon joskus saanu semmosen kuvan, että asut tampereella! Ja kun tosiaan ite täällä keski-suomessa asun aikaslailla keuruun lähellä, niin toi keuruu kuulostaa aina niin hassulta lukea siitä sun blogista =D

    ja ruokajutuista ois tosiaan kiva saada kuvia sekä reseptejä! :) kuulostaa aina niin herkullisilta. ja oot taas niin supernättinä kuvissa <3.

    VastaaPoista
  6. Ihanan pirtsakka tuo paita, tuli jotenkin sellanen keväinen fiilis heti. Vaikkakin ulkona on ihan liikaa lunta :D

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: kiiitoksia paljon! :) ja kiva kuulla että tykkäät asusta, se oli mustaki jotenki aikas onnistunut!

    Anonyymi: kiva kuulla että ruokapostaukset kelpaa koska tykkään ottaa ruokakuvia aina haha :D usein siis kuvia onki mut voisinpa joskus laittaa reseptinki jos teen jotain reseptin arvosta ruokaa! :))

    Anonyymi: kiiitos paljon :) ja täytyy myöntää että oon samaa mieltä vaikka itse sanonkin!

    Anniina: jee kiitos :) lyhyt tukka on kyllä kiva ja tuo vähän särmää ja vaihtelua!

    Anna: joo oikein oot mieltäny eli Tampereella tosiaan asustelen :) nyt ollaan täällä Keuruulla meiän kaverin Allin luona! :))

    ja kiva kuulla että suaki kiinnostais ruokapostaukset! :) ja kiiitos superisti:))

    Reetta: toi on kyllä ihanan pirtee ja keväinen toi paita :) sisällä voi kuvitella että olis kevät haha :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...