keskiviikko 22. helmikuuta 2012

working man?

moikka moi! mä vähä eilen lupailin että tulisin tänään kertoileen teille pari hyvää uutista, ja koska mulla ei oikein muuta matskua tästä päivästä ookkaan niin täältä pamahtaa siis uutisia. :-)

aamulla suuntasin yhteen työhaastatteluun ja heti ekana hyvänä uutisena ois siis se, että duunihan sieltä napsahti! :-) tää on osa-aika työ tai oikeestaan vähä riippuu, töitä voi olla ihan se 40 tuntiaki viikossa tai sit vähemmän, katotaan nyt millaseks mun työtahti tässä kehittyy! hommasta sanon vaa sen verran et teen siis tutkismushaastattelijan töitä, eli ku tuutte johonki kauppaan ja törmäätte muhun ja tuun kysyyn teiltä että oisko teillä hetki aikaa testata jotain elintarviketta ku teen tällästä tutkimusta, niin suostukaa! :-) en oo koskaan aiemmin mitään ton kaltasta hommaa tehny, mutta ootan jo innolla ensimmäistä työvuorooni, nimittäin toi kuulostaa mun mielestä tosi kivalta! tykkään olla tekemisissä ihmisten kanssa, ja mikäs sen parempaa jos siitä vielä maksetaan, eli jippi ja jei! nyt vaan toivotaan että oisin joku luonnonlahjakkuus suostutteleen ihmisiä tommoseen, ootteko sitä mieltä että mulla on naama jolle ei voi sanoa ei? :-D

anyway halusin näyttää teille mun työhaastattelu asun ja se tulee tässä:


asu oli aika perus, mutten halunnu lähtee kauheesti revitteleen ku tosiaan kyseessä oli työhaastattelu. :-D mutta ite tykkäsin asusta jotenki aikas paljon, noi värit sopi musta kivasti yhteen. :-) mitäs te ootte tästä asusta mieltä?
  • farkkulegginsit Vila
  • toppi H&M
  • bleiseri Bershka


työhaastattelusta suuntasinki sitte suoraan töihin! :-D en vielä tohon uuteen paikkaan, mutta tässä tuleeki mun toinen hyvä uutiseni. oon nyt siis ainakin maaliskuun loppuun saakka yhessä päiväkodissa töissä ja teen sitte tota toista hommaa siinä ohella sen verran ku pystyn! oon enemmän ku innoissani myöskin tästä päiväkotityöstä, koska oon varmaan moneen kertaan maininnu kuinka paljon tykkään tosta hommasta ja nyt on taas mahtia ku saa joka päivä mennä samaan paikkaan ja tutustua lapsiin ja henkilökuntaan yms. työrintamalla hurisee siis tällä hetkellä hyvin, mutta täähän tarkottaa aikamoista kiirettä, sillä joinain päivinä voi olla niin että oon 8-16 tuolla päikyssä ja siitä sitte suoraan suuntaan johonki kauppaan tai kauppakeskukseen haastatteleen ihmisiä ja oon siellä kaheksaan asti illalla! mutta rahantuloa ei voi estää ja onpahan nyt sitte paljon paljon tekemistä. :-D ihan vähäsen mua huolettaa että miten kerkeen nähä Ramia ja tyttöjä sitte ku mulla alkaa noi haastattelijatyöt, ja sen aikaa ku oon vielä tuolla päiväkodissa... mutta eiköhän kaikki tässä lutviinnu nyt vaan intoilen ja oottelen ton toisenki työn alkamista. :-)

ihan näin vertailun vuoks halusin esitellä teille vielä mun työasun, eli asun jossa hääräilin päivän tuolla päikyssä! halusin laittaa tosiaan tälläsen vertailun, koska toi yllä näkyvä työhaastatteluasuhan on semmonen mun aika perus asu, jota voisin pitää arkenaki jossain. tää työasu ei todellakaan oo sellanen. eli haluun lähinnä näyttää teille syyn, miks en kauheen usein työasujani esittele, vai haluisko joku nähä tällästä? päiväkotityössä täytyy olla aina varautunu siihen että periaatteessa mitä vaan voi tapahtua, eli päällä ei tosiaankaa voi olla ne uusimmat hepenet! ite tykkään myös että mulla on jotkut mukavat housut päällä, jotka ei purista mistään, koska niin paljon joutuu kyykkiin ja vaikkapa hyppiin jos tarve vaatii. :-D tänään valitsin tollasen ihan tosi perus asun, jota piristin kuitenki huivilla!



asu oli siis tällänen, päätin sentään laittaa vähä jotain väriä päälle ettei kävis niin kauheen tylsäks! tän kaltasissa vaatteissa siis useimmiten pyörin tuolla päiväkotihommissa, eli tässä syy miks sellasia asuja ei kauheen usein näytille tule. :-D
  • chinot H&M
  • vyö H&M
  • paita Gina Tricot
  • huivi H&M



semmosia oli siis tänään mun asut ja mun kuulumiset! ite oon aika tyytyväinen tähän keskiviikkoon vaikka tiän etä rankkaki tulee vielä oleen, mutta onpahan sitte rahaa tehä taas vaihteluks jotain kivaa. :-) ehkä me vielä päästään Ramin kanssa johonki reissuun meiän puoltoistavuotispäivän kunniaks, siis jonku pari kuukautta myöhässä mutta väliäkös tolla. millanen on ollu teiän keskiviikko?


mulla ei kyllä nyt ollu pahemmin muuta, ja loppuillan ajattelin ihan vaan rentoutua nyt kun vielä voin haha. :-D mä palaan taas ku mulla on jotain kerrottavaa, nyt kuitenki moikat teille! :-) 


7 kommenttia:

  1. Onnee työpaikasta :) Saa nähä törmäilläänkö kaupoilla:P

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon! :)) ja hahhaaa toivottavasti! ;)

    VastaaPoista
  3. Oi tykkään hirmusesti tosta alemmasta asusta! Onnee työpaikasta :-)

    VastaaPoista
  4. wau! noi alimman kuvan harmahtavat housut hoikistaa sua todella, todella paljon :o !

    VastaaPoista
  5. toi alempi asu on tosi freessi, sopii tosi hyvin sulle ja näytät jotenkin noh, kivalta. :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: kiitos kummastaki! :) ja ohhoh että tykkäät enemmän tosta ku mä just tykkäsin tosta toisesta enemmän haha :D

    Anonyymi: ai niinkö :o voipi olla, en ollukkaa ite huomannu! mutta sehän on aina hyvä :D

    Anonyymi: kiitos paljon! :) kiva kuulla että tostaki on tykätty vaik se oli tosiaa iha vaa työasu:)

    Aino: kiitos paljon! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...