lauantai 11. helmikuuta 2012

i will be the answer

moikka kaikille! me saatiin Ramin kanssa tossa vihdoin ja viimein aikaseks vastailla teiän esittämiin kysymyksiin (kyllä, nyt jo...) ja tässä niitä nyt tulis! laitan nää kahessa osassa, koska olitte ollu ihanan ahkeria kyseleen ja kysymyksiä oli aika paljon. meillä oli Ramin kanssa pientä erimielisyyttä siitä miten pitkästi kysymyksiin kuuluis vastata, koska kuten huomaatte meiän vastauksissa on suuria eroja nimenomaan tossa pituudessa, mutta ainaki nyt on sitte jokaselle jotakin. :-D  niin ja uskokaa ku sanon että Rami ei oikeesti oo tollanen tyly miltä se varmaan noissa vastauksissa kuulostaa, tää bloggaus ei vaan oo sille ihan yhtä tuttua ku mulle haha ;) kysymykset on vähä sekalaisessa järjestyksessä, että älkää huoliko, kaikkien kysymyksiin on vastaukset tulossa, viimeistää sitte siinä toisessa osassa, siinä on myös meille molemmille esitetyt kysymykset, mutta nyt asiaan!


Rami:

> mitä mieltä oot ku Veera leikkautti polkan?
 ihan hyvää mieltä. aluks olin vähä kauhistunu koska tykkään pitkistä hiuksista, mutta lopputulos oliki tosi hyvä.




> tiesiks heti blogin olemassa olosta?
tiesin joo ja vähän ennenki jo.

> mitä mieltä oot siitä että Veera pitää blogia?
enpä mitään erikoista mieltä oo, paitsi että nykyään välillä ei oo kivaa ku blogijutut vie niin paljon Veeran mielenkiintoo ja aikaa..

> aiotteks muuttaa Veeran kans yhteen?
aiotaan tottakai, mutta ei kyllä vielä, jossain vaiheessa sitten.

> paras muisto/tapahtuma Veeran kans?
aika vaikee valita mitään yhtä tiettyä, mutta ainakin Veeran viettämät kolme viikkoo kanssani Egyptissä oli nice :-) ja parhaisiin kuuluu myös muutama ihan yksittäinenki päivä.





> oliks sun ja Veeran ensi tapaaminen ns. rakkautta ensi silmäyksellä?
ei ollu mitään varsinaista ensi tapaamista, koska mehän oltiin samassa koulussa ja nähtiin siellä, mutta eka kerta ku sillai kunnolla tavattiin eli jossain koulun bileissä, nii ei kyllä ollu rakkautta ensi silmäyksellä. :-D
(toim. huom. Rami oli mun mielestä mulle tyly, mutta taisin olla vaan yliherkkä idiootti koska se ite ei oo samaa mieltä. :-D)

> ootko joskus asunu Egyptissä? esim teiän tuntemisen/seurustelun aikana?
 oon asunu viis vuotiaana alle vuoden, ja meiän seurustelun aikana tosiaan tossa kesä-lokakuun 2011.




> saatko äänestää Eyptin vaaleissa?
 en saa.

> kuinka pitkä oot? 
joku 194 cm. 




Veeralle:

> kuinka päädyit kirjottamaan blogia?
mä tutustuin blogeihin sillai kunnolla joskus tossa syksyllä 2010 kirjotusten jälkeen ku oli taas aikaa tehä muutaki ku istua nenä kiinni kirjassa, lueskelin aluks ihan pari blogia (mm. Tuuliss ja Mungolife) ihan himoissani  ja pikkuhiljaa aloin lukee useempia ja useempia blogeja ja kiinnostua niistä enemmän. sit joulukuun alussa aloin pyöritteleen ajatusta omasta blogista ja sittenhän mä jo tän alotinki enkä oo kyllä vissiin kertaakaa katunu :-) ihan huippupuuhaa ja teiän kommentit tekee tästä vielä hauskempaa!

> paras kauneusvinkki?
kääk! en oo mikään kauneuden ammattilainen joten paha alkaa antaan tälläsiä, mutta jos ihan mun omista kauneusvinkeistä puhutaan niin kyllä se on hiukset ja iho! en osaa päättää kumpi, mutta mun vinkkinä on pestä meikit aina, puhdistaa ja rasvata ihoo hyvin. hiuksista taas sanoisin että vaikka hiukset ois ihan hyvässä kunnossa, käytä mahollisimman hoitavia tuotteita. :-D ite oon sitä mieltä että koskaan ei voi kosteuttaa liikaa kun kyse on hiuksista! tiedä sitte oks tää totta mutta ainaki mun oma tukka pysyy aina hyvässä kunnossa ku kosteutan sitä tarpeeks.

> millon aiot muuttaa pois kotoa? 
alunperin mulla oli suunnitelmissa muuttaa omaan asuntoon tässä kevään aikana, mutta totesin että sitä köyhää elämää ehtii viettää sitte opiskelijana ens syksynä ja itsenäistyä ehdin ihan hyvin myös sillon, että mieluummin asustelen vielä kevään ja kesän kotona, teen töitä, kerään säästöjä ja jopa pystyn käyttään sitä rahaa ihan elämiseenki. :-) mulla on kova himo omaan asuntoon, mutta toisaalta mulle ei oo myöskään mikään ongelma asua ihanaisen perheeni kanssa, varsinki ku oon niin suuren osan ajasta Ramilla ja muuten jossain menossa että tää menee näin ihan nappiin ja viimeistään syksyllä sitte alkaa se oman kämpän metsästys!


> mikä on sun suurin unelma tällä hetkellä? 
apua miten vaikeita kysymyksiä. :-D öö mulla on tosi paljonki sellasia suhteellisen isoja unelmia tässä nyt mutta ehkä muutaman mainitakseni nii haluisin jonku vakinaisemman työn, mutta kuitenki sellasen josta nauttisin yhtä paljon ku näistä päiväkotikeikoista, haluisin myös muuttaa omaan asuntoon mahdollisimman pian, mutta kuten todettu tossa ylempänä niin asustelen kotona vielä jonkin aikaa, unelmiin kuuluu myös se että mun kesästä tulis mahti ja että päästäis Ramin kanssa syksyllä samaan kaupunkiin opiskeleen!

> parasta Tampereella?
Tampere on just sopivan kokonen, ei liian iso eikä liian pieni (vaikka pienet piirit täällä onki :-D) ja tää on kesällä maailman paras kaupunki! kauheen vaikee tälläi miettiä mikä on parasta ku oon koko ikäni täällä asunu ja tykkään Tampereesta, ni tää on vaa koti! ehkä näitä osais sanoo paremmin jos ois kauan muualla. 




> jos sun täytyis muuttaa Suomen sisällä johonki muualle, mihin muuttaisit? 
blaah en kyllä yhtään yhtään tiedä, koska niin vähän sillain kunnolla oon tutustunu mihinkää muihin kaupunkeihin ku Tampereeseen. joku suhteellisen iso sen kaupungin ois oltava, koska ku kuitenki Tampereen kokosessa kaupungissa oon kasvanu, ois hassua muuttaa johonki Saarijärvelle yhtäkkiä! toisaalta Helsinki vois olla sillai turvallinen, että siellä on niin paljon sellasta vaihtelevuutta, että varmasti sopeutuis, mutta toisaalta se vois olla taas liian iso mulle. :-D noi rannikkokaupungit kiehtoo mua siten että haluisin johonki missä on paljon suomenruotsalaisia, mutta Turkua ku en voi sanoo ni ehkäpä Vaasa vois olla kiva! mihinkää kauheen ylös en myöskään tahdo koska täälläki on jo tarpeeks kylmä. hei miten sain sepustettua tähänki näin pitkän vastauksen en kestä, mutta en oikeesti tiedä. :-D sellanen tilanne missä mun täytyis muuttaa ois luultavasti työn tai opiskelun takia, joten se riippuu sitte ihan siitäki.


> parasta Ramissa?
näitä on paljon, mutta ainaki se, että Rami on niin chilli! siis tollanen rauhallinen ja järkevä eikä kimpaannu liian helposti, eli täysin mun vastakohta tässä asiassa. :-D ja Rami saa mut nauraan, eikä se muutenkaa ota asioita liian vakavasti! Rampsa myös saa mut leppyyn hetkessä vaikka kuinka raivona oisin, siis jos kyseessä on joku turha asia. :-D Ramille on myös helppo puhua ja (useimmiten) se jaksaa aina kuunnella mua vaikka puhun ku radio! 




> kummat on paremmat tähän mennessä, pitkät vai lyhyet hiukset?
apua aika mahdoton sanoo! molemmissa on hyvät  ja huonot puolensa, lyhyet on helpot ja kivat laittaa ja tietysti myös kauniit, mutta välillä tylsät ja toki hiustenlaitto vaihtoehtoja on vähemmän. pitkät taas on myöski kauniit ja niitä on kiva laittaa ja saa hienoja kampauksia, mutta toisaalta ne on välillä rasittavat ja työläät. :-D molemmista siis tykkään, mutta kertaakaa ei oo kyllä vielä kaduttanu että leikkasin lyhyiks, vaikka varmaan pikkuhiljaa silti annan näiden kasvaa, katotaan mikä on fiilis. :-)

> meinasitko hakea johonki kouluun nyt keväällä, minne?
siis jaa että meinasinko?! hell yeah. :-D haluan opiskeleen ja haluan keksiä mihin ihan kaikkein eniten haluan ja haluan myös päästä sinne! en millään haluis mennä opiskeleen vaan opiskelemisen takia, koska opiskelijaelämä rahallisesti harvoin on mitään mahtavaa, ja tunnettuna materialistina mulla on oltava rahaa. :-D toisaalta musta taas tuntuu, että jos en pääse opiskeleen edes jotain, niin en pääse elämässäni yhtää eteenpäin. mutta haluan ammatin josta oikeesti tykkään, onneks mulla on monta vaihtoehtoo! tällä hetkellä ykkösinä on kätilö (ammattikorkee), lastentarhanopettaja (yliopisto), ja lähihoitaja erikoistumisena/suuntauksena mielenterveys- ja päihdepotilaat (ammattikoulu) mulla ei oo mitään väliä miten "arvostettu" mun ammatti tulee oleen tai meenkö opiskeleen yliopistoo vai amikseen, kunhan mä ite tykkään siitä mitä teen ja haluan sitä tosissani. :-) mietin siis vielä tarkkaan mikä ois se mun ykkösvaihtoehto, mutta toki täytän joka hausta kaikki paikat!

> kuinka pitkä oot?
oisinko 165 tai 164 senttiä! ihana tää meiän pituusero Ramin kanssa... mitä nyt kolkyt senttiä :-D

> jos sun pitäis alottaa joku uus harrastus, mikä se olisi?
hmmm... rakastin aikoinaan cheerleadingiä ja rakastaisin varmasti vieläki, mutta nykyää en ois ikinä valmis sellaseen että mun on pakko tehdä jotain just tiettyyn aikaan tiettynä päivänä! eli harrastuksen pitäis olla joku tavallaan omaehtonen ja varmasti se ois joku liikuntaan liittyvä, että kenties esimerkiks niinki tylsä ku salien ryhmäliikunta tunnit!

> mihin haluaisit matkustaa?
.....jaa ihan mihin vaan? siis tästä listastahan tulis loputon jos kaiken tähän laittaisin, mutta tällä hetkellä eniten himottais 1. joku pieni kaupunkiloma Ramin kanssa (puolitoista vuotispäivän kunniaks kelpais hyvin!) 2. Egyptin Ramin kanssa !! me melkein jo otettiin muutama viikko sitte äkkilähtölennot sinne, mutta fiksuunnuttiin kuitenki, ehkä me vielä tän kevään aikana tehään se, vaikka me kyllä viimeks tällä viikolla just Ramin veljen kihlatun kanssa vannottiin ettei lähetä Egyptiin ennen ku osataa arabiaa ees jotenki, mutta ehkä mä kerran vielä voisin mennä ennen kielen oppimista koska joka kerta ku ajattelen niitä meiän kolmee Egypti viikkoo syksyllä mun sydän pakahtuu ku siellä oli niin ihanaa! 3. ihan mikä tahansa rantaloma missä ois lämmin! tyttöjen kanssa ois parasta lähtee jos vaan aikaa ja rahaa ois, viime kevään Agia Napa oli jotain maailman hauskinta. unelmien matkakohteina ois Egyptin lisäks esimerkiks New York, Dubai ja joku sellanen lomaoppaiden palmuranta ihan missä vaan!







> mitä aineita kirjotit ja paljonko sait niisä? oisko sulla jotain vinkkejä kevään ylioppilaskirjotuksiin valmistautuville?
mun oma rivini on maailman tylsin, äikkä M, enkku M, ruotsi M, psyka M. kaikkiin oon ihan suhteellisen tyytyväinen mutta kyllähän toi psykan M vähän kaivelee, vaikka vasta lukion jälkeen oon oikeesti tajunnu sen, että jos tulokset on sen verran hyvät että ne mahdollistaa haluamaansa opiskelupaikkaan pääsyn (kuten mulla aikalailla on) niin niitä ei oikeesti mieti enää koskaan. paitsi tietysti tälläi ku joku kysyy!

vinkeistä en välttämättä kovin hyvin osaa sanoo, koska ite vaan luin, luin ja luin! en stressannu liikaa mutta sillai sopivasti (okei stressasin ihan sikana koska oon superstressiessi, mutta siis jos oisin normaali ni en ois kauheesti stressannu!) ja oikeesti tein sellasta että viikonloppusin saatoin istua nenä kiinni kirjassa viis tuntia putkeen ja lukee ja tehä muistiinpanoja. mun kohalla muistiinpanot ja alleviivaukset oli tärkeitä ja opin ehkä parhaiten ku luin kerralla paljon (väh. pari tuntia) tai otin jonku tietyn määrän minkä luin kerralla! nii ja jälkeenpäin tajusin myös sen että ei niitä eväitä ehkä ihan niin paljo ois tarvinnu ainakaa ku mulla kaikki aineet oli sellasia että kirjotin kynä sauhuten. toki jos vaa läpällä meet sinne istuskelee, nii sitte panosta, mutta muuten niin se pieni karkkipussi ja pari leipää riittää ruuaks iha hyvin. :-D tsempit kaikille kirjottajille, koittakaa jaksaa! :-)

> mitä suunnitelmia sulla on kevääks/kesäks?
no mitäs tässä, tosiaan tota työpaikkajuttua oon nyt miettiny ihan toden teolla että yritän saada jonku kivan vakinaisemman työn, tää ei ehkä oo ihan mun juttu että saan aamulla tietää onko mulla töitä vai ei.. tai sitte kevään ajan meen tällä ja metsästän ahkerasti kesätyötä! toisaalta en haluis olla koko kesää töissä koska haluaisin ehtiä matkustellakki vähän, mutta toisaalta jos ei tee töitä ni milläs rahalla matkustelee, eli vähän kakspiippunen juttu.. oon päättäny että koska pääsykokeista yms saa stressata ihan tarpeeks niin muuten yritän tän lopun välivuodestani käyttää mahollisimman vähällä stressillä ja sellasella pienellä päivä kerrallaan meiningillä joka on mulle suhteellisen mahdoton. :-D toivotaan että onnistun! mutta sen oon päättäny että mahdollisimman paljon vietän aikaa kavereiden ja Ramin kanssa ja hauskaa aion pitää. :-)






> onko mitään sellasia asioita mitä et vieläkään kehtaa tehdä Ramin edessä?
:-D hmm.. oikeestaan ei! siis enhän mä ny tietenkään mielelläni mitenkään niin sanotusti porsastele (teidätte varmaan mitä tarkotan.... :-D) Ramin nähden, mutta eiköhän tässä ku ollaan aika tiiviistii kuitenki hengailtu yhessä sellanen kolme vuotta, oo tullu toinen jo sen verran tutuks että ei mitään sen suuremmin tarvi häpeillä! kaikesta pystyn puhuun ja oikeestaan kaikkee pystyn myös tehdä eli eipä oikein sellasia asioita oo, musta ois ehkä aika huolestuttavaa jos mulla ois edelleen kauhee lista mitä en voi tehdä ja mitä en ja miltä mun aina pitää näyttää tms. kyllä mun mielestä pitkässä parisuhteessa pitää pystyy oleen täysin oma ittensä ja toisen pitää kestää myös ne henkisesti ja fyysisestikki huonot päivät. mutta oon myös sitä mieltä, ettei ihan täysin tarvi räjähtää vaikka ois kuinka kauan seurustellu, kyllä musta on kiva että edelleen jos me esimerkiks oikein mennään treffeille, niin Rami jaksaa panostaa ja sama toisin päin!

> luuletko että Rami on just sulle "se oikea"?
jos Rami jollekki on the one niin mulle haha. :-D siis mä en tiedä uskonko edes sellasee että jokaiselle ois tasan yks joku oikee sielunkumppani, ois aika masentava ajatus! mutta jos siihen uskoisin niin kyllä uskoisin että Rami ois mun the one. :-) ♥




> mikä on lempiruokasi?
siivet r.i.p ! siivet siis oli mun iha ehdoton lemppari ennen ku sain niiden syömisen jälkeen oksennustaudin :-( aion kyllä vielä niitä opetella syömään mutta vielä ei tee mieli yhtään... mutta kyllä se Panchon hamppari on aika herkkua ja ehkä tälläsistä ihan kotonaki valmistettavista ruuista sitte tortillat!

> lempielukka?
nimenomaan elukka mulle :-D sori, mut siis mä en oo mikään hirveen eläinrakas vaikka toki kaikki pienet koiranpennut ja läskit kanit on ihania, mutten silti mitenkää esimerkiks himoitse eläimiä! ehkä se on sitte se sormiapina jonka kautta tänne mun blogiin googletetaan eniten noiden perus veeraosv ja veera och så vidareiden lisäks. :-D mutta siis kanit on tosi ihania, norsuja haluaisin nähdä ja kameleihinki ihastuin Egyptissä!





> lempivaatteesi?
mä en missään nimessä pysty nimeen yhtä lempparivaatetta, mutta siis lempivaatekappaleisiin kuuluu ehdottomasti esimerkiks bleiserit ja farkut! tollasia perusvaatteita joita yhdistelemällä eri väreissä ja tyyleissä saa asuihin paljon eloo. :-)

tässä oli siis eka osa näistä teiän kysymyksistä ja tosiaan noita mun vastauksia on hivenen enemmän, ku mulle noita kysymyksiäki oli enemmän! seuraavan osan julkasen jahka ehdin, mutta jos jollain vielä sattuu oleen jotain mielen päällä niin heittäkää kysymystä tähän postaukseen ! toivottavasti tykkäsitte vastauksista tai lähinnä siitä että mä vastailin niin pitkästi haha. :-D ja toivon mukaan edes joku jakso lukee tän sillä tosiaan se toinen osa on vielä tulossa! nyt lähen kuitenki viettään kivaa iltaa kavereiden kanssa ja yritän palailla kuulumisten kera heti huomenna, nyt heipat ja moikat.

2 kommenttia:

  1. Missä söit siipiä kun sait sen taudin? :O

    VastaaPoista
  2. ihan Speak Easyn siipiä söin, mutta siis ei hätää ei se tauti niistä tullu :D sain sen siis yhestä päikystä mutta siivet vaan oli mun viimenen ateria ennen sitä oksennustautia nii siitä sain kammon! :(

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...