maanantai 13. helmikuuta 2012

this is so plain to see

moikka mooi! :-) kuinkas teiän viikko on alkanu? omani on alkanu mukavasti Ramin kanssa, ja samoissa tunnelmissa meni eilinenki josta aattelin nyt vähä kirjotella ku tässä päivässä ei kauheesti mitää ihmeellistä oo ollu, eikä tuu oleen. :-D eilen kuitenki lähin siinä iltapäivällä Ramille, pitkästä aikaa bussilla mutta pitkästä aikaa myös bussit oli ajallaan :-D matkaan suuntasin tän näkösenä:




mulla tuli yhtäkkiä hirvee himo pukee päälle ihan perusfarkut! näin siis tein ja jotenki mun oli pakko saada siihen asuun myös toi iso konjakkinen vyö ja siihen lähin sitte rakentaan tätä rentoo asua. tykkään kauluspaidan ja neuleen yhdistelmästä, etenki farkkujen kera, koska neule tuo asuun sitä kaivattua rentoutta, mikä jää usein puuttuun pelkän kauluspaidan kanssa! karvalakki lähti päähän lähinnä ton ärsyttävän lumisateen takia mutta asusta tykkäsin tosi paljon, mitäs sanotaan sille puolella ruutua? :-)
  • farkut Gina Tricot
  • vyö Pieces
  • kauluspaita H&M
  • neule H&M


asuista puheen ollen, oon päässy vihdoin ja viimein niissä vuoden 2011-asuissa niinki pitkälle että oon alkanu jo tekeen kollaaseja niistä, yritän nyt ahkeroida niiden kanssa mutta ku niotä tosiaan on se 200 ja joudun väkertää kollaasit yksitellen copy pastena että niistä tulee jotenki edes fiksuja, on siinä pieni homma. :-D olkaa kärsivällisiä kyllä ne sieltä vielä tulee ja pääsette äänesteleen lemppareitanne!




sitte vaikka vaihteeks takas aiheeseen, eli eiliseen. käytiin kaupan kautta ja tultiin Ramille silmäileen Idolsia. mä oon nyt ihan hullaantunu kaikkiin noihin laulukisaohjelmiin, nimenomaan suomalaisiin. niitä on tosi kiva seurailla vaikken laulamisesta edelleenkää mitään ymmärrä mutta väliäkös tolla. :-D Idolsin jälkeen alettiin kokkailupuuhiin ja pakko taas kehua kuinka loistavaa ruokaa tehtiinkää! tällä kertaa vuorossa oli kermanen tomaattikatkarapukeitto johon saatiin vähä vihiä Ramin veljeltä ja tuunailtiin mielemme mukaan, tai siis mä tuunailin! kerranki ruoka jonka mä tein alusta asti ite ja Rami sai vaan syödä. :-) yleensä tää menee aina just päinvastoin.. keitosta tuli tosi hyvää, vaikka Rami oli sitä mieltä että tomaattipohjastaan huolimatta keitto ei kauheen tomaattinen ollu mutta herkullinen anyway. :-D resepti oli tosi helppo eikä vaatinu oikeestaan muuta ku tosi hyvän tomaattimurskan, vähä sipulia ja valkosipulia joukkoon, ruokakermaa ja vettä oman mielen mukaan ja katkaravut joukkoon! helppo ja vaivaton mutta herkullinen ja täyttävä, kokeilkaa ihmeessä!





iltaa vietettiin sitte ihan syöpötellen, jutskaillen ja jotain tv viiden Larry Flynt leffaa kattellen! :-) mukava koti-ilta siis taas! huomenna ohjelmassa onki sitte jotai vähä fiinimpää ystävänpäivän kunniaks! millasia suunnitelmia teillä muilla on Valentine's Dayta ajatellen,vai onks se ihan turha "juhla"? :-D nyt toivottelen teille kaikille kivaa illanjatkoo ja lähen suunnitteleen huomista, palataan siis huomenna pitkästä aikaa ostospostauksen kera, nyt moi ihanat ♥

4 kommenttia:

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...