sunnuntai 5. helmikuuta 2012

that's the motherfucking recipe

moikka! muutamat teistä on toivonu että laittaisin aina välillä reseptejä kokkailemistani ruuista, ja nyt tässä ku oon alkamassa katteleen vaalivalvojaisia aattelin että ois hyvä hetki tälle. päätin siis ryhtyä tuumasta toimeen tässä yks päivä kokkailin perheelleni ehkä mun omaa suosikkia mun tekemistä ruuista, eli tonnikalatomaattipastaa. kuvailin teille vähän työvaiheita ja päätin väsätä tästä superyksinkertasesta ruuasta teille jonkun näkösen ohjeen. moni teistä osais varmaan tehä tän paremminki, mutta tässä nyt tulee kuitenki ohje siitä miten mä tän teen, toivottavasti tästä ois ees jollekki jotain hyötyä. :-)

tonnikalatomaattipastakastikkeeseen (kiva sanahirviö) tarviit:

  • pari purkkia tonnikalaa
  • paseerattua tomaattia (about 500 g)
  • pari pikku purkkia tomaattipyrettä
  • sipulia
  • valkosipulia
  • mausteita
  • pastaa


Pirkka kunniaan! :-D


1. pilko sipuli ja itke silmäs pihalle koska se on niin väkevä. niin ja riippuen vähä miten nopee liesi sulla on, pasta vedenki vois melkein laittaa kiehuun tässä vaiheessa, ja tietysti laittaa pastat sinne heti ku vesi kiehuu! kuori myös muutama (mun tapauksessa 4 :-D) valkosipulinkynsi!

2.  kuullota sipulit öljytyllä pannulla ja puserra valkosipuliki sinne sillä kivalla jutulla (se mihin se kynsi laitetaan ja puserretaan niistä rei'istä läpi.





3.   kaada paseerattu tomaatti pannulle ja porisuta sitä vähän, lisää myös tomaattipyreet antaan vähän makua ja porisuttele edelleen vähän.

4. heitä sekaan myös tonnikalat ja porisuttele edelleen!






5.  mausta mieles mukaan, esim pippuria, suolaa, oreganoa ja  hauduta kastiketta (huomatkaa mun hienot termit!) pienellä lämmöllä hetken!


6. tällä välin voitki vaikka siivoilla keittiön, jos se näyttää samalta ku mulla, siinä voi mennä hetki.

7. nyt paras osuus, syöminen!



Veera kokkaa....



oli parempaa ku miltä näyttää. :-D


tää on oikeesti ehkä maailman helpoin ruoka, eikä tätä oikein voi pilata. tän tekemiseen meni jopa mulla tunarilla ehkä korkeintaa 20 minuuttia, joten normaali ihminen onnistuis tässä varmaan kymmenessä minuutissa, riippuen tietysti pastojen kypsymisajasta. suosittelen siis ehdottomasti jos kaipaa jotain helppoo, hyvää ja halpaa ruokaa. :-) jos jollain on jotain yhtä yksinkertasia reseptejä, joita ei vaan voi pilata niin saa kertoo tai linkkailla netistä, helppoja ja hyviä reseptejä ei voi koskaan olla liikaa!

nyt tosiaan alan keskittyä noihin vaalivalvojaisiin, muistakaa kaikki kattoo ja kannustaa omaa suosikkianne! mua ainaki jännittää kuka saadaan presidentiks, vaikka ite oonki sitä mieltä että oli se kumpi vaan noista herrasmiehistä niin kyllä me hyvä ykkösmies Suomelle tänään saadaan! :-) palaillaan viikonlopun tunnelmissa huomenna, nyt heippa ja jänskää iltaa ihanat! 
ps. alotettiin Ramin kanssa teiän kysymyksiin vastailu ja melkein valmista on jo, mutta jos jollain on vielä jotain kysymyksiä niin käykääpäs pika pikaa heittämässä ne tänne ja vastauksia voitte odotella ens viikon aikana! :-)

4 kommenttia:

  1. Tuo näyttää kyllä hyvältä, just sellasta täydellistä arkiruokaa! Ja haha otsikko :D

    http://colours-and-carousels.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. sitä toi kyllä tosiaan on! :) ja joo hahha naureskelin itekki ku kirjottelin tota, tuli vaan tosiaan se wizin biisi mieleen vaikka siinä toi recipe on kyllä pikkasen erilainen haha :D

    ja kiitti ku linkitit blogis en ollu ennen törmänny ja nopeesti tossa tsekkailin ja vaikutti ihan super kivalta että oottele vaan vastakommentteja kunhan kerkeen paremmin sen kimppuun! :D

    VastaaPoista
  3. Nam hyvännäkönen kastike! Voin suositella vähä samantapast reseptii ku toi joka on kans nii namii :) Eli paista eka pekonii pannul ja lisää ja kuullota sipuli plus sekaa se tomaattimurska. Sit lisää ne tonnikalat ja heitä sekaan pieni purkki Bonjourin pippurimixii. Ja sit sekaa katkarapui :) ja jos haluu/tykkää ni valkosipulirouhe tuo kans kivan vivahteen! Pisteenä iin pääl viel parmesanraastet pääl ja voila :D

    VastaaPoista
  4. toi oli kyllä tosi hyvää ja oon oikein ylpee itestäni ku onnistuin noin hyvin tossa :D (ihan ku tossa vois olla onnistumatta....)

    mutta oi vitsi toi kuulostaa ihan tosi hyvältä toi resepti! rakastan nimittäin katkarapuja, eikä pekonikaa mikään mun inhokki oo, joten pakko kokeilla tota joku päivä, kiiiitos paljon vinkistä! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...