lauantai 4. helmikuuta 2012

baby you'd freeze out there

huhhuh vihdoin pääsen kirjotteleen! mun piti tulla postaan jo eilen, mutta sattuneesta syystä en todellakaan kerenny, tästä sattuneesta syystä siis lisää vähä alempana. viimeset pari päivää on sujunu loisteliaasti ja sairaudet alkaa olla selätetty, vihdoin! :-) johtunee mukavasta ohjelmasta ja vielä paremmasta seurasta!


tää asu oli musta jotenki hirmu kiva! mulla on ollu välillä vähän vaikeeta noiden karvakauluksien kanssa ku en oo osannu käyttää niitä, mutta oon ihaillu niitä aina kaikilla muilla. :-D nyt päätin että laitan hinnalla millä hyvänsä ton kaulaani ja hyvähän siitä tuli! muutenhan asu on aika perus, mutta tykkään myös väreistä, mitäs mieltä te ootte tästä yhdistelmästä?
  • karvakaulus H&M
  • kauluspaita Gina Tricot
  • farkut Cubus
  • vyö Cubus




taisinki mainita että torstaina ohjelmanumerona oli ilta Ramin kanssa, ja sen vietin siis yllänäkyvässä asustuksessa. toi karvakaulus oli kyllä mun illan pelastus, sillä päätin mennä Ramille autolla (seuraavana aamuna todettu suurimmaks virheeks aikoihin...) ku siihen pitkästä aikaa oli mahdollisuus, ja koska tuolla on niin kylmä, jouduin tietysti ajeluttaan meiän pientä punasta webastotonta hirviötä semmosen puoli tuntia ihan jäisenä, jotta se lähtis aamullaki vielä liikkeelle vanhan akkunsa kanssa. oli meinaa pikkasen kylmä vaikka olin lämmittäny autoo sillä piuhalla yli tunnin, saanko mainita pari sanaa noista pakkasista siis?  okei en tee sitä vielä, teen sen vasta muutaman lauseen päästä, nimittäin aamullahan ne mua vasta alko ihan todellisuudessa kismittään.

joka tapauksessa takaisin iltaan, joka oli ihana koska pysyttiin sisällä lämpimässä. :-D ei voitu tehä mitään hirveen ihmeellistä koska ensinnäki Rampsa on sairaana myös ja toisekseen telkkarista tuli niin paljon kaikkee hyvää että oli pakko kattoo. :-D katteltiin siis mm. Salkkarit, Idols ja Vaalitentti! erittäin sivistävää siis, etenki kaks ensimmäistä. (ps kuinka paljon mua jännittää huominen ja vaalivalvojaiset kääk !) tosiaan meiän ilta suju mukavissa mutta aika rauhallisissa meiningeissä ja nukkuunki mentiin suhteellisen ajoissa koska Ramilla oli aamulla lääkäri. tosta matkasta lääkärille ne kaikki vaikeudet sitte alkoki! meiän oli tosiaan tarkotus mennä sinne mun autolla koska tuolla oli niin pirun kylmä että jalat irtos ku vähänki pihalla käveli. no, eihän se meiän Peugeot sitte lähteny käyntiin tossa kylmyydessä ku sitä ei siellä vieraspaikalla millään pystyny lämmittään ja akku oli tyhjentyny tosta pakkasesta !! sama homma Ramin autossa, joten ei sitte muuta ku käveleen se viidentoista minuutin matka....... ei tässä muuten mitään mutta toi pakkanen! ja kaiken huippuna se, että olin ollu siinä uskossa että toki autoista jompi kumpi pärähtää käyntiin, ja olin pukenu jalkaan pelkät farkut, tossa vaiheessa kiire oli jo sellanen etten millään ois kerenny mennä takas ylös pukeen sinne alle jotain, joten ei muuta ku kohti kuolemaa, ainaki mun jalkojen osalta. yläkroppa oli ihan kunnossa untuvatakin ansiosta, mutta herranjestas ku en tuntenu mun reisiä perille päästyämme.. noo Rami oli ihan kunnossa ja sehän on tärkeintä. :-)




ei noi vaikeudet kuitenkaa viä tohon loppunu ku tajusin etten pääse Ramilta pois (bussihan ei oo vaihtoehto....) enkä nyt autooni voi sinne jättää! ei muuta ku iskälle soittoo että tulisko se antaan omalla autollaan virtaa kunhan töistään pääsee, no iskähän tuli mutta tässä vaiheessa oltiin jo sen verran myöhässä että sekä mun että Ramin iltasuunnitelmat viivästy kivasti. ja loppujen lopukshan se auto kuitenki jäi sinne. seisoskeltiin iskän kanssa siellä pihalla semmonen kevyt puoltoista tuntia (tietysti välillä isin autossa lämmitellen, muuten kirjottelisin tätä rajan takaa!) ja yritettiin saada siihen muutaman vuoden vanhaan akkuun virtaa, tuloksetta.... hieno homma ja mikä parasta siinä vaiheessa ku päätettiin luovuttaa, mun ois pitäny olla jo tunti sitte Saaralla viettämässä iltaa. että sellasta kivaa temppuilua eilen, vinkkinä kaikille joiden autossa ei oo webastoo tai uunituoretta akkua, käyttäkää niitä julkisia, ne ei petä! (ja kumoonki muuten ton viimesen lauseen samantien, mutta ne ei petä ehkä ihan niin usein tai ainakaan siitä ei koidu aina ihan niin suurta ongelmaa....)

no pääsinhän mä sitte lopulta kotiinki, mutta ongelmana oli vielä että milläs autolla sinne Saaralle sitte suuntais ku sieltä takasin tulo bussilla on hivenen hankalaa yöllä, joten auto tarvittiin. no luojan kiitos saatiin Hellan äitin tuliterä auto, koska meiän iskän omaa ois pitäny ootella liikaa eikä se siis kelvannu. nopee vaatteiden vaihto ja ei ku menoks! päästiin ku päästiinki siis Saaralle, sellanen kevyt kaks tuntia myöhässä, mutta onneks Saara ei pannu pahasti pahakseen ja päästiin vietteleen kivaa iltaa. :-) ite olin liikkeellä tän näkösenä:


asuks valikoitu tällänen aika seilorihenkinen yhdistelmä josta tykkäsin kovasti, vaikka se oli tooosi ex tempore valinta enkä siis ehtiny siihen kauheesti totutella. :-D kultaset asusteet oli just eikä melkein ja punaset huuletki oli pitkästä aikaa kivat! mitäs te sanotte tästä, menikö metsään vai ei? :-)
  • neule H&M
  • vyö Gina Tricot
  • housut H&M



illan ohjelma oli taas aika rento, mutta meillä oli sitäkin hauskempaa! tehtiin ruokaa, juoruttiin paaaaaaljon, naurettiin hervottomasti ja katteltiin tietysti myös perjantain telkkariputki, eli Salkkarit ja Voice of Finland. :-) me tosiaan mentiin sinne Saaralle kaheksan maissa ja kuten aina, meillä oli vähä liianki hauskaa ja juttua riitti sen verran että eihän me sieltä ennen vuorokauden vaihtumista kotiin päästy. siirrettiin auton lämmitystä koko ajan myöhemmäks ja lopulta lähettiin kotiin puoli kahen maissa yöllä. :-D




voitte siis uskoo, että tänä aamuna vähän nukutti, mutta onneks iskän väsäämä herkkuaamiainen kisko mutki kunnolla ylös. :-) kello alkaaki olla jo iltapäivä, joten ohjelmassa on ensin hengailua Hellan kanssa tässä meillä, ja laittautumista iltaan ku suuntaan taas Ramille viettään romantillista illallista. :-) kiva päivä siis tulossa ja oon kirjottanu aikamoisen hehtaaripostauksen, joten miten ois jos vaikka lopettaisin tähän ja palaisin sitte huomenissa! eli moimoi kaikki kivat ja pitäkää mukava viikonloppu! niin ja koittakaa saada autonne liikkeelle, mä pakkaudun mitä luultavimmin oikeesti villahousuihin ku lähen bussilla tarpoon sinne Ramille......  :-)

4 kommenttia:

  1. oon ihan uunituore lukija ja tässä sun blogia selatessani bongailin sun ranteista ihan törkeän kivoja kelloja! vaikka tossa aiemmin mainitsitkin ettet omista hirveesti mitään merkkikelloja, mua kiinnostais silti tietää mistä noi sun kellot on, terkuin kellofetissi... :D

    ja ps, myös mä oon aina ihaillu kaikkien muiden karvakauluksia ja kelannu kuinka kivalta ne näyttää mut en oo vieläkään uskaltautunut ostamaan itselleni sellaista. :D mut don't worry, sun karvakaulus näyttää tosi kivalta!

    VastaaPoista
  2. ensinnäkin paaaljon tervetuloo lukijaks, toivottavasti viihdyt mukana! :)) ja täällä tosiaan kirjottelee toinen kellofetissin omaava :D mutta sun harmiks mun on pakko sanoo että itseasiassa vissiin kaikki mun kelloista on peräsin ulkomailta, ei totta tosiaan mitään merkkikelloja lähentelevääkään vaan sellasia viiden euron kelloja jostain matkamuistokaupoista :D hamstraan niitä joka matkalta ja ne on kaikki kestäny ihan älyttömän hyvin ja on iha sika hienoja! kellonaikaahan niistä siis ei nää koska ne on pysähtyny mutta vois niihi varmaa käydä vaihtamassa patterit jos haluis kellon nähdä :D mutta siis suosittelen todellaki että seuraavan kerran ku suuntaat ulkomaille niin metsästä kelloja! halpoja ja kestää silti ja voi vaihdella mielin määrin eikä ehkä rahallisesti harmita niin paljon jos katoo tai jotain ku jos ois ostanu jonku parinsadan euron kellon..

    ja joo toi on outoo miten jotkut jutut on sellasia et ne näyttää toisilla tosi upeilta mutta itelle tulee hassu olo niistä :D kai sitä pitää vaan vähä totutella! :)

    VastaaPoista
  3. Hei selailin tossa noita vanhempia postauksia ja tuli mieleen, että olisko sulla tosta yo-nutturasta mitään parempaa kuvaa ,tollanen vois olla kiva Wanhoihin? :)

    VastaaPoista
  4. toi oli kyllä ihana toi nuttura, täytyy kattoo jos löytäisin siitä parempaa kuvaa ni laitan sen vaikka tohon gaudeamus igitur postaukseen ens viikon aikana jos sellanen löytyy :) sopis kyllä tosiaanki wanhoihin, itseasiassa mulla oli itelläki aika samantyylinen omissa wanhoissani :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...