torstai 9. helmikuuta 2012

since i've been loving you

moi ! mä tiedän hyvin että tänään on jo torstai (jee viikonloppu tulee!) mutta kuten tosiaan tossa eilisessä postauksessa mainitsin, oon ollu alkuviikon superkiireinen eikä mulla oo ollu minuuttiakaa aikaa postailla, haluun kuitenki kertoilla teille mun kuulumisia alkuviikolta joten täällä blogin puolella mennään nyt vasta maanantaissa. :-D huomenna saatte sitte kuulla Ramin synttäripäivästä eli tiistaista, mutta nyt maanantaihin!

maanantaina mulla ja Ramilla oli siis kuukausipäivä ja päätettiin tehä jotain kivaa, koska meiän kummanki sairastelujen takia ollaan pari viikkoo vaan nyhjäilty kotona! keksittiin sitte lähtee pelaan biljardia ja mä olin liikkeellä tän näkösenä:



asuks valitsin tosiaan tollasta aika rentoo, koska en halunnu siellä biljardoimassa olla ihan kauheen fiininä :-D ton asun olis kruunannu pinkki jenkkihuivi päässä, mutta valitettavasti en sellasta omista! mutta joka tapauksessa tykkäsin tosta asusta tosi paljon vaikka se oli noin tavallinen! mitäs mieltä te ootte? :-)
  • housut H&M
  • vyö H&M
  • t-paita Cubus

mentiin tosiaan pelaan biljardia siihen Rautatieaseman Galaxiin ja oli ihan huippuhauskaa! :-D mä en ollu koskaan ikinä ennen pelannu biljardia joten aluks mua vähä pelotti että oonko ihan surkku ja menetän hermoni, ja mua myös ihan vähän hävetti ku huomasin kuinka paljon porukkaa siellä oli ja kaikki ihan ammattimaisen näkösenä. Rami tietysti opetti mua parhaansa mukaan ja kerrankin olin aika hyvä oppilas! opin tosi nopeesti ja kuvitelkaa että harjottelukierroksen jälkeen mä jo VOITIN Ramin !! olin ihan ällistyny mun taidoista tai lähinnä varmaan alottelijan tuurista. :-D löin niitä palloja ihan randomilla millon mitäki mutta nähtävästi se tuotti tulosta! se oli kyllä tosi hauskaa puuhaa ja pitää ehdottomasti mennä joskus uudestaanki! ootteks te käyny biljardoimassa ja mitä tykkäsitte? :-) sieltä ois saanu ihan sairaan hienoja kuvia, mutta en kehdannu kaivaa kameraani esille ja alkaa räpsiin ku kaikki muut vaan pelas kauheen keskittyneesti, muutaman kuvan uskalsin kuitenki kännykällä näpsästä joten tässä tulee:


Ramin peliotteet oli vähä ammattimaisemmat ku mun... :-D






biljardin pelaamisen jälkeen me kävästiin Stockalla miettimässä että mitä kummaa sitä kokkailis, päädyttiin niinki fiiniin ruokaan ku lämpimät voileivät :-D lähettiin sitte Ramille katteleen Salkkareita ja kokkaamaan! en ottanu edes teille kuvia meiän illallisesta vaikka se oikeesti tosi hyvää oliki. oon tottunu tekeen lämppärit aina paahtoleivälle, mutta koska Stockmannilla oli niin paljon kaikkia herkullisia leipiä, päädyttiin käyttään tällä kertaa oliivileipää ja oli kyllä herkkua! siihen päälle tomaattia (jonka hienosti unohdin pestä mutta ei ainakaa kai vielä olla saatu mitään espanjalaista lapamatoo tms) sipulia, vuohenjuustoo ja basilikaa, ihan superhyvää ja taas kerran myöski helppoo. :-) sopi siis meille sen lauantaisen kokkausepisodin jälkeen ihan mainiosti. :-D

loppuilta me kulutettiinki sitte ihan vaan telkkaria kattellen ja toistemme seurasta nautiskellen. :-) jotenki kummasti meiän taas piti mennä ajoissa nukkuun että jaksettais tiistaina bailata, mutta miten ihmeessä siinä kävi niin että valvottiin aamukuuteen ihan vaan sängyssä maaten ja jutellen ja menneitä muistellen. :-D hieno idea sinänsä ku munki piti suhteellisen aikasin heräillä seuraavana päivänä että ehdin käydä kotona ennnen juhlinnan alottamista. no ainaki oli tosi tosi ihana kuukausipäivä ja meillä oli hauskaa. :-)

sellanen oli siis mun maanantai, voisinpa palailla huomenna tiistain ja Ramin synttäreiden kera ja säästää sen vastauspostauksen sitte viikonlopulle! nyt lähen kuitenki taas Ramin kanssa hengailemaan, eli heippahei ihanat ja palataan tällä kertaa jo ihan pian! ♥

7 kommenttia:

  1. aah noi pinkit housut on vaan niin täydelliset :) !

    VastaaPoista
  2. Onpas pirteä asu! :)

    http://carpediemabovo.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Ompas mukaista vaihtelua nää asukuvat niihin itselaukasimella otettuihi ;)

    Terveisin rakas Siskosi the kuvaaja

    VastaaPoista
  4. Hei mä uskaltauduin ostaan noi samat pinkit housut, niin ihanat! Tosin poikaystävän kommentti oli, että "et sitten käytä noita julkisesti missään missä ollaan yhdessä" :D Noh, ehkä sekin vielä tottuu ;)

    VastaaPoista
  5. Anna: no ne kyllä on! :) oon niin tyytyväinen tohon ostokseen ja rakastunu noihin :D

    Emma: kiitos! :) kivaa piristystä tähä talviseen säähän!

    Vilma: hahhah no niin kyllä totta vie on !! nyt varmaan tajuat miks aina kerjään että ottaisit kuvia??? tästä lähtien otetaan kyllä aina ulkona ku pystyy, tulee paljo hienompia! thanks for the photos! :)

    Aino: ahhhahhhah :D ensinnäki just hyvä että uskaltauduit ostaan ne, todellinen piristys asuihin! ja siis itseasiassa Rami ehdotti mulle Ginan mainoksesta et ostaisin niitä värikkäiti pöksyjä mut sit se peru sanansa sillä verukkeelle että ne on joka toisella :D mut noista se ihme kyllä tykkää, tosin ku monista muista mun hienoista vaatteista !! Rami esimerkiks inhoo kaikkee kukkakuosia, bleisereitä tytöillä ja kaikkee korkeevyötäröistä?! mun suuria rakkauksia siis :D mutta ei voi mitään, siedätys käyntiin vaan ;) samaa suosittelen sulle, toivottavasti sun poikaystävä vielä heltyy noihin housuihin! :)

    VastaaPoista
  6. Määkin haluan tuollaiset pinkit housut!

    VastaaPoista
  7. noi on kyllä aika täydelliset! :D mutta sullahan oli just juttua niistä Ginan vastaavista, joten jos vaa mahikset nii mee sinne tai Hennesille ja osta! :) tai nettikaupasta, en tiä onko noita siellä vielä, mutta ainaki mulla noissa täsmäs koko ihan tasan, eli siis oisin voinu vaan sovittamatta ottaa sen koon mikä mulla yleensäkki Hennesin housuissa on :))

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...