keskiviikko 30. marraskuuta 2011

i look at your photograph all the time

joku oli heittäny tonne toivepostauksia-kommenttiboksiin idean huonepostauksesta, mä oon joskus aikoinaan pienen sellasen tehny ja toista en aio valitettavasti tehdä. syynä tähän on siis ihan vaan se, että mun huone on oikeesti maailman tylsin, en oo jaksanu pariin vuoteen enää miettiä sen sisustusta millään lailla, koska panostan mieluummin sitte ku muutan omaan asuntoon. mun huoneessa on siis rumat tapetit, yläasteaikaset Marimekon Unikko-verhot ja kauheen ihana kirjotuspöytä.. siinä ei siis totta vie oo mitään näkemistä, mutta pärjään siellä aivan hyvin ja hell yeah ku muutan omaan asuntoon ni sisustan siitä täysin mulle mieleisen vaikken koskaan mikään sisustushirmu oo ollukkaan. :-D huonepostaus muuttuu siis asuntopostaukseks heti ku tää tyttö muuttaa oman katon alle. niin ja jonkunlaisen vaatekaappipostauksen voin kyllä toteuttaa, jos lupaatte ettette järkyty siitä kuinka sekasin mun vaatekaapin hyllyt on. :-D koskahan saisin toteutettua mun ikuisuusprojektin, vaatekaapin siivous/vaatteiden kirppikselle laitto... kenties joululomalla, jos mulla jotain sellasta on edes pari päivää.

anyhow,  takasin asiaan, nimittäin jotain pientä sisustukseen liittyvää postausta ois luvassa tänään! tilasin tossa muutama viikko sitte Ifolorilta aikamoisen määrän kuvia, kun siellä oli vähän jotain tarjousta. Vilmahan on ihan kauhee kuvaileen ja se tosissaan haltsaa sen homman. sillä aikaa ku mä olin Egyptissä, oli sen huoneen yks seinä täyttyny ihan kokonaan sen ite kuvaamista valokuvista, ja voin vaan sanoo että se seinä on upee. ite en ihan näin radikaaliin juttuun lähteny, mutta päätin Vilman innottamana sitte vihdoin ja viimein täydennellä tota kuvakollaasia, jonka tein joskus viime syksynä tohon mun vaatekaapin yhteen oveen! tilasin siis erikokosia kuvia, jotka muistuttaa mua joistain ihanista hetkistä ja kokosin ne kollaasiks, kokonaisuus näyttää tältä:



kuvailin ton oven myös osissa, jotta ite kuvat näkyis vähän paremmin, eli ylhäältä alas:





nappasin teille myös parit kuvat mun lemppareista kuvista tossa ovessa, osa on ihania siks että ne on vaan hienoja kuvia, mutta suurin osa siks että ne on joistain ihan parhaista tilanteista tai tapahtumista. :-)



tykkään noista kaikista kuvista jotenki ihan suunnattoman paljon! en ymmärrä kuinka pystyn sitte omaan kotiin muuttaessani päättää mistä muutamasta kuvasta teen tälläsen kollaasin lisäks kanvaasitauluja!




sellanen on siis mun yks vaatekaapin ovi ja mun mielestä tää piristää mun huonetta jotenki tosi paljon ja rakastan tätä pientä sisustuselementtiä ihan hirveesti! kuten sanottu aion myös omaan tulevaan asuntooni tehä jotain tän tyylistä, koska mun mielestä parhaita sisustusjuttuja on just tälläset vähän henkilökohtasemmat jutskat, joilla on oikeeta tunnearvoo. :-) mitäs te tykkäätte tästä seinästä? onko muilla samanlaisia kollaaseja omissa kodeissaan/huoneissaan?

nyt mä lähen viettään loppupäivän Ramin kanssa ja palailen kuulumisineni tänne blogin puolelle viimeistään perjantaina, mikäli huomenna en kiireiltäni kerkiä, eli huomiseen tai ylihuomiseen ihanat, heippa moi! :-)

8 kommenttia:

  1. mistä löysit ramille samanvärisen rusetin kun sun mekkos?:)

    VastaaPoista
  2. mun äiti on ekalta ammatiltaan ompelija ni se teki mulle ton puvun ja tietysti sitte samasta kankaasta rambolle rusetin :) veikkaisin että rusetti ei oo kauheen vaikee tehä/kallis teettää ompelijalla jos semmosen haluaa tanssiparilleen omaan mekkoonsa mätsäävästä kankaasta, mut siis tää on vaan veikkaus! :D

    VastaaPoista
  3. postaus vanhoista !!!

    VastaaPoista
  4. sellanen itseasiassa löytyy ku vähä tota helmikuun listaa selailee, tässä linkki siis siihen vanhaan postaukseen jonka oon tehny: http://veeraosv.blogspot.com/2011/02/wanhat-10.html

    toi on mun mielestä aika kattava vai mitä mieltä ootte? :) mulla ei taida kauheesti enempää juttua mun wanhoista löytyä, etenki nyt ku niistä on jo se lähemmäs kaks vuotta (härregud aika menee nopeeta!) mutta ihana päivä se on:)

    VastaaPoista
  5. kiitoskiitoskiitoskiitoskiitos veera! ja miljoona kiitosta lisää. <3 sain netin toimii tän iphonen kaaa! KIVAA :DDD

    VastaaPoista
  6. hei jee! :) eipä mitään, hyvä että onnistu ja että voin auttaa:) ja pääsenpähän lukeen taas sun kivoja postauksia <3 :)

    VastaaPoista
  7. hehe silloin kun itse asuin kotona, oli mullakin kaapin ovet täynnä valokuva/lehtileikekollaaseja ja jatkui se hetken omassakin kämpässä.. kunnes alkoi karsiintua pikkuhiljaa ja eipä juurikaan nykyisin ole kuin valokuvakehyksissä ne kuvat:D mut tietysti albumeihin olen väsäillyt senkin edestä mitä aikoinaan kaapin oviin....

    VastaaPoista
  8. haha nuorempana mulla oli aina jotai julisteita tms mut nykyää tykkään omista valokuvista just sen tunnearvon ja henkilökohtasuuden takia:) mulla on kans suunnitelmissa et sit ku muutan omaan asuntoon niin teen sellasen "siistimmän" valokuvakollaasin et kuvat on tummissa kehyksissä! näyttäis nätiltä valkosta seinää vasten! muuten en oo mikää sisustaja et ostelisin hienoja sisustustaluja tms mut valokuvista tykkään :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...