keskiviikko 9. marraskuuta 2011

it's your choice

hello hello! pääsin juuri töistä ja loppupäivä kuluu Ramin kanssa hengailessa, mutta pienen haasteen halusin tulla tänne teille heittään ja toivon tosissaan että otatte tän mielenkiinnolla vastaan. :-D nyt kaikki tietysti pähkäilee et mitä extremee mä oon keksiny, mut ei mitään sen erikoisempaa kun toivepostauksia!

mulla on itellä rästissä pari juttua joista haluisin teille kirjottaa, mutta siitä huolimatta uudet ideat on aina tervetulleita ja teillä on aina nii hyviä ehdotuksia joita en ees ite oo keksiny, että niitä on kiva toteutella! eli ei kuulkaas muuta ku toiveita kehiin ja PALJON! :-) voisin vaikka kehitellä sellasen systeemin et toteuttaisin mahiksien mukaan aina yhen toiveen per viikko!

en laita tähän nyt mitään aikarajaa kuinka kauan toiveita sais esittää vaan niitä saa pistää tuleen tän postauksen kommenttiboksiin iha rauhassa! :-) toivottavasti teillä on tälläki kertaa yhtä hyviä ideoita ku aikasemmilla kerroilla, ja mikä tärkeintä toivottavasti jaatte niitä mun kanssani oikein huolella! jeejee ootan jo teiän toiveita, eli antaa tulla, kiiiiiitos :-)

mä palailen postauksen kera huomenna, hauskaa keskiviikkoo kaiki ihanat! ♥

5 kommenttia:

  1. musta ois kiva kuulla et millasia suunnitelmia sulla on koulun/töiden suhteen esim. seuraavan viiden vuoden aikana! :)

    VastaaPoista
  2. Joku pitkä juttu sun ja ramin historiasta kuinka tapasitte ja siitä tähän päivään kuvilla höystettynä. Samanhomman voit tehä myös hellasta ja muista "läheisimmistä" kavereistas

    Huonepostaus, sellanen et esittelet sun vaatekaapin parilla kuvalla ja muutenkin huoneen et millanen se on.

    Wanhat, en tiedä onko ollu jo mutta sun wanhojen mekko, tanssit, miten ilta suju jne.

    Kengät, kuvaisit sun kaikki kengät ja esittelisit ne...(sori)

    Videopostaus ois kans ihan super, sellanen missä kerrot vaan kuulumisia ja muuta ja sitten toinen missä näytät miten meikkaat päivämeikin..

    Komppaan edellistä, meikkipostauksia sulta ei oo kauheesti tullutkaan, video ois mahtava missä meikkaat ja sitten ehkä myös jos joskus meikkaisit sun ns. iltameikin kameralle :)

    Sitten asiapostauksia ja mielipiteitä, kovin harvoin sulta kuuluu juuta taikka jaata mihinkään poliittisiin asioihin tai esimerkiks päivän uutisotsikoihin. :)

    Veeraosv, yks totaalisista suosikeista ;) oot ihana !!!
    (anteeks tää kilometri, toiv jaksoit lukee loppuun)

    VastaaPoista
  3. Pikkujoulu tulee pian olemaan ajankohtainen, olis kiva tietää millasii ajatuksia sulla on pikkujoulu kampauksiin ja miten sinne pitäis sitte pukeutua :)

    VastaaPoista
  4. sun päivän tekemiset ja asut on ihan kivoi!! :)

    VastaaPoista
  5. Ois kiva jos tekisit postauksen sun lempi laukuista, koruista/asusteista....

    tälläsii tuli mieleen...

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...