lauantai 26. marraskuuta 2011

with your cherry lips and golden curls



otsikkohan on päin peppua, koska mulla ei oo kultasia kiharoita, eikä nää huuletkaa ny kauheen kirsikkaiset oo, mutta ei hätiä mitiä. :-D halusin tulla esitteleen teille mun uuden huulipunan! jotkut ehkä muistaa ku metsästelin tossa jossain kohtaa syksyä pinkkiä huulipunaa. no nyt mun etsinnät on päättyneet ja oon löytäny täydellisen viileen sävysen pinkin huulipunan. alunperin ajatuksena oli sellanen oikeesti neonpinkki puna, mutta Hellan sellasta testattuani, tajusin että se väri ei missään nimessä sovi mun kasvoille, vaan mun on ostettava nimenomaan kylmän sävynen pinkki huulipuna!

luojalle ja Lumenelle kiitos, tällä viikolla löysin meiän Prisman Lumene-hyllystä tälläsen punan:



kyseessä on siis Lumenen Wild Rose huulipuna, jonka pitäis myös kosteuttaa huulia, mikä on mulle aika ehdoton, huulirasva-addikti ku oon. toi sävy on 109, time to party ja väri on aivan täydellinen! hintaa tällä tais olla joku 8-9 euroo, eli mun mielestä hinta-laatusuhde on totta vie kunnossa. hyvä väri, hyvä koostumus, hyvä kesto, mitäs muuta huulipunalta voi vaatia? tässäpä tulee pari kuvaa teille jotka haluatte aina musta niitä ei-hammashymy-kuvia...... :-D taas kerran muistutus miks niitä ei kovin usein näe:




mitäs mieltä siellä päässä ollaan huulipunasta? sopii vai ei sovi? :-) nyt mun täytyy rientää, sillä kohta puoliin pitäis suunnata Ramin luokse viettään ihanaa päivää. heippa hei ja ihanaa lauantaita teillekki! palataan taas huomenissa.

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana sävy ja sopii sulle ku nenä päähän :D itteeni harmittaa ku en osaa olla punasten huulien kanssa... elikkä käytän oikeestaan aina huulirasvaa ja joskus aika nudeja huulipunia..

    VastaaPoista
  2. kiiitoksia! :) toi sävy on kyllä nätti ja aikas ajaton ja sopii kaikkiin vuodenaikoihin:)

    mulla oli ennen toi sama juttu etten oikein osannu käyttää räikeempiä punia ja oon nykyäänki tosi tarkka että mihin asuun värikkäät huulet sopii ja mihin ei! mut kyl niihin tottuu ku vaan vähä reenaa, joten totuta ihmeessä ittees aina vaikka kotona ollessa, sillai voi hyvin testata että tykkääkö vai ei:)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...