sunnuntai 20. marraskuuta 2011

party like a rock star?

moi moi kaikki kivat siellä ruudun toisella puolella! mitenkäs teiän viikonloppu on sujunu? :-) omani on menny tästä pienestä sairaudesta huolimatta erittäin loistavasti! eilen en kerenny postailla teille laisinkaan, sillä heräsin hävettävän myöhään ja aloin lähestulkoon samantien valmistautua iltaa varten. päätettiin nimittäin Sarkun ja Hellan kanssa noin vähä niinku extempore viettää mahti-ilta yhessä! tajusin etten selviä jos joudun makaan koko viikonlopun kotona sairauden kourissa, joten sovittiin että mennään istuun iltaa ja syöpötteleen johonki kivaan raflaan. suunnitelmiin tuli jossain vaiheessa lisäks myös Kuuba, ku päätettiin että tanssiminen vois olla ihan jees monen kivan ravintolatunnin lisäks. ite lähin liikkeeseen tälläsellä ainaki omasta mielestäni sekä baariin, että ravintolaan sopivassa asustuksessa:



asu koostu siis tollasista korkeista housuista ja löysähköstä nätistä topista, ja tykkäsin siitä ihan hirmusesti! kultaset asusteet messiin ja done.
  • housut Gina Tricot
  • vyö H&M
  • toppi H&M

ilta alotettiin siis Gringos Locosin ihanilla ruoilla herkutellen! nami nami. valitsin kerranki lautaselleni hampparin tai siipien sijaan tollasta meksikolaista meininkiä, nimittäin tacoja (tai jotain sellasta, en oo kovin hyvä erottaan mikä noista meksikolaisita ruuista on nimeltään mikä.. :-D) enkä tosiaankaan pettyny, herkullista oli ja masu tuli täyteen!



myös Sarkku ja Hella sai masunsa täyteen, ja oltiin kaikki tyytyväisiä annoksiimme! masut täynnä oli oli sitte hyvä jutskailla taas kerran kaikkee maan ja taivaan välillä, sekä suunnitella uusia illanviettoja, esimerkiks pikkujouluja ja uutta vuotta. meillä on kyllä kaikkee niin kivaa tiedossa lähiviikkoina etten malttais millään odotella! :-D meiän juttutuokiot jatku sinne lähemmäs yhtätoista, jonka jälkeen matka kävi kohti Kuubaa.





saavuttiin suhteellisen tyhjään Kuubaan tosissaan siinä yhentoista maissa, mutta kyllä se siitä lähti täyttymään ja jossain kohtaa iltaa huomattiinki että paikkahan on jo tupaten täynnä! meillä oli tosi hauskaa koko illan, eikä Sarkunkaan fiilistä häirinny yhtään (ainakaa ennen ku se lähti noutaa meiän takkeja narikasta, haloo suomalaiset, jonottaminen ei oo maailman vaikein asia?) että neiti oli ihanana autolla liikkeellä, ja tarjos meille kyydin kotiin. meiänhän ei alunperin ollu tarkotus viettää baarissa kauheen montaa tuntia, mutta ku tanssijalkaa alko oikein kunnolla vipattamaan ni kappas, lähettiinki sitte vasta valomerkin aikaan... :-D fiilikset oli aika katossa koko illan, vaikkei juotua edes tullu ihan kauheesti! anteeks siis niille kaikille jotka on nähny meiän raiskaavan tanssilattiaa oikein kunnolla mm. Danza Kuduron tahtiin.... no mutta, eikös välillä voi olla nolo, kunhan vaan on hauskaa? ai eikö.. okei :-D





meiän ilta oli siis kokonaisuudessaan tosi onnistunu ja kaikilla oli hauskaa, eli mikäs sen parempi. :-) loppupäivän aion viettää Ramin kainalossa, jahka herra kotiutuu omalta bilereissultaan Helsingin suunnalta, voidaan yhdessä krapuloida sunnuntai-ilta. :-D huomenna sitte virkeenä töihin kello 7, ja ilosena uuteen viikkoon eikö vaan? toivottavasti teilläki on ollu kiva viikonloppu, ja toivotan myös mukaisaa alkavaa viikkoa, palataan pian pus!





4 kommenttia:

  1. millä oot saanu noin nätit kiharat aikaan?:)

    VastaaPoista
  2. itseasiass mä en oo saanu niitä aikaan, vaan Hella, mutta nätit on sitä en kiellä! :) Hella teki noi mulle suoristusraudalla, osaisinpa itekki. :(

    VastaaPoista
  3. oot niin mielettömän kaunis ja tosi kiva vaatetus :) muutenkin ihania kuvia!

    VastaaPoista
  4. oi vooi kiiiitos paljon! et arvaakkaa paljon tää piristi mun työaamua:)) tykkäsin kyllä itekki tosta asusta aikas lailla!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...