sunnuntai 27. marraskuuta 2011

got 2 luv ya (and these evenings)

heippa! ja taas sunnuntai, nyt jo? kuinka moni muu on sitä mieltä että viikonloppu on vähän liian lyhyt? mun mielestä lauantai on viikonlopun paras päivä koska se on aamusta asti vapaa, ja illallaki voi vielä tehä vaikka mitä koska aamulla ei tarvi nousta. sellasia päiviä kuuluis viikonlopussa olla kaks nii ehkä se riittäis!

mun viikonloppu on vierähtäny ohi nopeesti, mutta ollu ihan mahti! eilisen vietin tosiaan Ramin kanssa, tekemättä lähinnä ei mitään. oikeesti, me vaan hengailtiin, ei tehty mitään ihmeellistä vaan nautittiin toistemme seurasta ja oltiin ihan vaan kaksin. :-) haettiin siipiä ruuaks koska oltiin laiskoja kokkaan, katottiin telkkaria koska ei jaksettu alkaa tuijotteleen melkein kolme tuntia kestävää Transformersia, tehtiin joulutorttuja koska meillä ei ollu suklaata ja makeenhimo yllätti, jutskailtiin ja naureskeltiin ja vaan rentouduttiin. ilta oli ihan superihana vaikkaki aika kulu ihan liian nopeesti, mutta niinhän se yleensä menee kun on hauskaa! tollaset illat on kyllä parhautta, ja kai sitä pitäs useemmin muistaa vaan olla eikä aina kehittää jotain tekemistä! en stressannu kuvaamisesta ihan liikaa, koska tiesin että mitään suuren suurta kuvasaalista ei oo tulossa, joten nyt kävi niin että mulla ei oo yhden yhtä kuvaa. :-D

mutta saatte arvostella mun asua, josta olin alunperin vähän epävarma, joten halusin testata sitä tälläsissä turvallisissa olosuhteissa, ja tykästyin! tää tulee siis varmasti päätymään päälle uudestaankin, kuitenkin mustien sukkahousujen kanssa, vai mitäs sanoo raati?



päälle pääty siis nyt sitä mun rakastamaa kultaa (jota täytyy ehdottomasti hamstrata lisää tonne vaatekaappiin, palkkapäivä tule jo!) tälläsessä muodossa. oon funtsaillu jo jonkun aikaa ton paidan yhteensopivuutta sukkahousujen ja ylipolvensukkien kanssa, tulipahan testattua ja ite oon sitä mieltä että hyvältä näyttää! tietysti jos lähtisin tossa asussa ihmisten ilmoille, heittäisin tonne alle jotkut lyhyet shortsit ihan vaan siks ettei vahingossakaan mitään vilku! :-D lisäks vielä kultaset asusteet ja ihanan lämminhenkinen asu on valmis.

  • paita/tunika H&M
  • ylipolvensukat Cubus


mulla ei oikeestaan oo kauheesti muuta kerrottavaa, sillä tänään me vaan lööfföttiin koko aamu, koska ei huvittanu alkaa puuhasteleen mitään sen kummempaa ku ulkona vallitsi tollanen kammottava ilma! nyt alan nauttia pitkästä aikaa ihan kotisunnuntaista, jeii. :-) huomenna sitte pirteenä uuteen työviikkoon! palaillaan kenties jo huomenna, mutta viimeistään tiistaina! kertokaa mielipiteitä asusta ja että miten teiän viikonloppu on sujunu? kuulemiin, muisk!



10 kommenttia:

  1. oi miten upeesti oot saanu sun hiukset! ja tosi kiva vaatetus :)

    VastaaPoista
  2. tykkään todella paljon tästä asusta ! ainut mikä mun silmään pistää on hiukset, tulee vähän spaissariviboja :----D ite laittaisin ehkä vaan peruskeskijakauksen kun itse asukokonaisuudessa on niin paljon huomionkiinnittäjiä:---)

    VastaaPoista
  3. Anna: voi kiitos :) itekki kyllä tykkäsin molemmista!

    lauray: haha spaissariviboja, vähä hyvä :D voi olla! itekki mietin aluks tota ihan basic keskijakausta, mutta halusin kuitenki jotai vähä spessumpaa välillä:) tykkäsin kyllä ite vaikka aika mahtipontista oliki :D mutta kiva että ainaski asusta tykkäsit :)

    VastaaPoista
  4. sul on mielettömän kauniit kasvonpiirteet !

    VastaaPoista
  5. ohhoh :o tota en oo kyllä kovin usein kuullu enkä nyt oo sataprosenttisen samaa mieltä mutta KIITOS paaaaljon<3

    VastaaPoista
  6. olet ihan kadehdittavan tumma! näytät ihan ulkomaalaiselta :o

    VastaaPoista
  7. Oot kyllä niin kaunis tyttö :) ja yhdyn edelliseen. en saanut ite kyl spaissariviboja, just kivasti tukka :)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: ohoh :o en oo ite koskaan aatellu näyttäväni ulkomaalaiselta vaikka mulla on luonnostaan tumma tukka ja muutenki tummat piirteet, mut mun iho on kauheen vaalee enkä rusketu hirveen hyvin tms :D mutta kiitos! :) toi oli kyllä kohteliaisuus mulle koska oon aina ihaillu tummia ihmisiä ja haluisin olla tummaihonen :D eli kiitos kohteliaisuudesta! :))

    Elina: voi kiiiiiitos:) ja kiva kuulla nimittäin tykkäsin itekkin! :)

    VastaaPoista
  9. Ihan älyttömän nätisti noi hiukset! Näytät noilla mielettömän kauniilta. :)

    VastaaPoista
  10. kiitos paaaaaljon! :) voisin kyllä kokeilla erilaisia variaatioita tosta kampauksesta sen verran nopee ja helppo!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...