torstai 10. marraskuuta 2011

window shopping's overrated

moikka mooi! mitäs teille kuuluu? mulle ainaski kuuluu hyvää kiitos vaan kysymästä! tänään on torstai ja huomenna edessä mahtiperjantai ku lähetää piiitkästä aikaa tyttöporukalla juhlistaa oikein kunnolla! juhlan aiheenahan on mun ja Saaran synttärit, eli mikäs sen parempi syy partyille. :-) odottelen siis huomista jo aikas täpinöissäni!

jos huomenna on luvassa kiva päivä, nii sellanen oli kyllä tänäänki, vaikka aamulla ensimmäisenä en ois sitä ihan heti uskonu! herätyskello soitti 7, ja ihan oikeesti luulin aluks että joku soittaa mulle ja ihmettelin, että miks kukaan soittais keskellä yötä.. karu totuus selvis vilkastuani puhelintani joka tosiaan vilkutti "herätys" ja kello näytti seittemää.. siinä vaiheessa sanoin pari rumaa sanaa ja oisin antanu paljon että oisin voinu jäädä Ramin viereen mammiin ja herätä vasta yheltätoistä ja suunnata kohti Helsinki-Vantaata hakeen sen isää, joka saapu tänään Suomen vierailulle! no töihin oli kuitenki lähettävä ha kuten aina, unohtu se aamukiukku ja -väsymys aika nopskaan nähtyäni kaikkien ihanien lasten iloset naamat! :-) lasten hoitotyön ehdottomasti parhain puoli!

joka tapauksessa, töistä pääsin neljältä ja vaihdoin vaatteet tälläseen vähän kaupunkiystävällisempään settiin ja suuntasin kohti keskustaa:

  • farkut Gina Tricot
  • neule H&M
  • karvahattu Seppälä
  • kaulahuivi H&M

kaupungissa treffasin Hellan, jonka kanssa käytiin ensin vähän terveellisellä työpäivän jälkeisellä aterialla Mäkissä ja tän jälkeen alettiin kierteleen kauppoja. mulla hakusessa oli siis joku kiva sopivan juhlava paita huomiseen iltaan! oon saanu jonku ihme fiksaation, että mekko baarissa on kauheen teini. täähän riippuu siis totaalisesti mekosta ja joku ihana pikkumusta on kaikkee muuta ku teini, mutta mun omistamani biltsumekot sattuu vaan jotenki oleen kaikki tollasia pussimaisia tms ja koen et mulle tulis hassu olo lähtee sellasessa johonki Tivoliin. :-D en tiedä miks, koska vaikkapa vuosi sitte en ois voinu kuvitellakkaa lähteväni baareileen farkuissa! joku vipu on siis oleellisesti kääntyny mun päässäni ja tästä syystä metsästin siis kivaa toppia, jonka yhdistää housuihin huomenissa. vähän kiven alla oli mun omaa silmääni miellyttävät juhlavaatteet, mutta löysin ku löysinki aikas ihanan yksilön ja nyt alkaa olla huomiset vaatekriisit kriiseilty! :-) asusta ja muusta saatte kuulla enemmän sitte lauantaina, mutta sen vielä sanon, että on muuten ihania vaatteita kaupat pullollaan tällä hetkellä! jotenki ihan kauheesti mun tän hetkiseen pukeutumisfiilikseen iskeviä vaatekappaleita ja oonki suorastaan ylpee, etten tullu noiden huomisten juttujen lisäks ostaneeks ku yhet Hennesin viiden euron alehousut, joista laitan kuvaa myöhemmin! suuri saavutus mulle, että selvisin ainaki melkein vaan sillä mitä lähin hakeen. :-D käyks teille usein niin, että jos etitte jotain tietynlaista vaatetta, nii tuntuu että kaupoista löytyy just kaikkee muuta mitä haluais mutta ei sillä hetkellä pitäis ostaa? mulle vähän liianki tuttu tilanne, siks harvemmin teen mitään sen tarkempia ostoslistoja shoppailureissuilleni! :-D

loppuillan oon jutskaillu äitin kanssa ja nyt aion mennä ajoissa nukkumaan, että oon huomenna täydessä iskussa! hei muuten, kiitti kaikille postausideoista ne on ollu tosi kivoja ja alan niitä toteutella ihan mahdollisimman pian! toivepostauksia saa silti edelleen tiputella tänne! :-) nyt sanon teille heipat ja hyvät viikonlopun alut ja palaan asiaan juhlallisen postauksen kera lauantaina, adios! ♥

4 kommenttia:

  1. mihin baariin meette illalla? :)

    VastaaPoista
  2. mä en itseasiassa tiedä :D ei olla päätetty iha varmaks eikä kauheesti mietitty sitä baariosuutta vielä, mutta luultavasti ihan perus Kuuba tai Tivoli! :)

    VastaaPoista
  3. Tajusin just et sulla on älyttömän nätin väriset vihreet silmät! =)


    -Emma

    VastaaPoista
  4. oi voi kiiiiitos paljon! <3 :) olipas kivasti sanottu!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...